2014 ekim,kasim,aralik ve 2015 ocak,subat,mart,nisan,mayista hamile kalmak isteyenler

12+3 te yaptirmistim canim Allah'a sukur iyi cikmisti insaAllah seninde guzel cikacak
Önümüzdeki hafta 2li tarama testi yapılması lazım. Devlette sıra olmadığından özelde yaptıracağım. Fakat eşime gereksiz bir test demişler benimde kafam karıştı. Birde cinsiyet hakkında ihtimal verdiklerinden girmeyi çok istiyorum. Sanada sorayım dedim.

Canim illa cinsiyet icin ikili test yapmana gerek yok zaten burun kemigine ve ense kalinligina bakinca doktor biseyler soyler:)

Yarin da gidebilirsin p.teside canim kirmizilariyeni bugun gordun demi p.tesi 4.gun olacak o zmnda olur yani:)

evet oda olur ama dünde kahverengi gelmişti 1günü kabul edemem sanırım en iyisi sekretere sorayım p tesi çalışıyorum çıkışta zor olur

Tatlim aglamakli halimle beni gulumsettin sen cok yasa iki seferdir bni hamile giibi yorumluyorsn sonucta da hamile cikarsam dile benden ne dilersen:)

Yani asagilarda bisi var bn eminim de ya bebek ya kist onu kestiremiyorum.. Dun Esim senin gogusler buyumus dedi bktim hakkaten ole.. Bi de ustune ruyamda gogsum asiri buyumus sut geliyordu dokununca..

hayırlara olsun benimde duamda sende bi şey vardı hissettim ama bakalım bekle sabırsız bekle :)

kızlar selamm bugün kan tahlilimi tekrarladım. Hatırlarsanız 2 gün önce 53 tü bugün 136 olmuş :) biras fazla mı artmış 2 günde.. normaldir herhalde değil mi?
Gayet guzel artmis canim hic fazla degil benim ikinci testte 4 kat artmisti icini ferah tut

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…