Allah yardimcin olsun canim ama bebisin icin degerSelem kizlar nasilsiniz kendime ancak gelebildim sersem gibiyim bulantilarim artti ilk defa sabah cikarttim guzel haber varmi bugun
Amin canim benim evet minnakim icin deger insallah cabuk gecer cok zormus ya sen nadildin minnakin nasil elifimAllah yardimcin olsun canim ama bebisin icin deger
kızlar yavaş yavaş için yudum yudum elinizde sürekli şişe olsun birden içince bulandırabiliyor gebeliktee :) kıyamam sizee yaaYa bende icemiyorum su migdem bulaniyor dr 3 lt ic dedi 2 bardak anca icebiliyorum
Ruya tabirine baktim sole diyohayırlara olsun benimde duamda sende bi şey vardı hissettim ama bakalım bekle sabırsız bekle :)
Bulanti baslayinca icemedim oncesinde sise surekli yanimda oluyordu iciyordum kizin biri aa iyi icebiliyorsun suyu dedi ayni gun sudan tiksindim gozu degdi sanirimkızlar yavaş yavaş için yudum yudum elinizde sürekli şişe olsun birden içince bulandırabiliyor gebeliktee :) kıyamam sizee yaa
Bende iyiyim canim minnakimda iyidr herhalde:) kontrolumuz yilbasindan sonra o zamana kdr nasil dayanicam bilmiyorum daha erkende gidebilirimAmin canim benim evet minnakim icin deger insallah cabuk gecer cok zormus ya sen nadildin minnakin nasil elifim
Hayirlara vesile olsun insaAllah:)Ruya tabirine baktim sole diyo
Evli bir kadın rüyasında memelerinden süt geldiğini görürse yakın zamanda bir bebek sahibi olacak, ya da kazancı artacak ve bolluğa kavuşacak meme gormek de kiz evlada isarettir diyo..
ben nazara aşırı inanırım canım :) benim anneme de kadının biri ayy nekadar genç gösteriyorsun dedi nekadar enerjiksin dedi kadıncağız hiç bişeyi yokken akşamı hastanelik oldu. nazar boncuğu takınn kızlarrrBulanti baslayinca icemedim oncesinde sise surekli yanimda oluyordu iciyordum kizin biri aa iyi icebiliyorsun suyu dedi ayni gun sudan tiksindim gozu degdi sanirim
dogumsirasnda kullanilan aletlerden bise bulaşmasin die.20ile 24arasi yapiliyo 1 ay sonra 6ay sonra 1yil sonra bida:)4tane toplam.evet canimya doktrla konuscmda seker yuk.cokda gerekli deglse yaptrmicamçok şükürrr :):) tetanozu niye yapıyolarmış ki ben onu hiç duymadım sanırım :) çok mu sert vurduşeker yüklemesi mi oluyor duruma göre ona da karatay yaptırmasınlar diyor ama ne biliyim bende bilemiyorum ne iyi ne kötü
İyidir minnakin annesi bende carsamba gidecegim minnakimin pit pit larini duymays teyzesi dua et bize bende cok sabirsizlaniyorumBende iyiyim canim minnakimda iyidr herhalde:) kontrolumuz yilbasindan sonra o zamana kdr nasil dayanicam bilmiyorum daha erkende gidebilirim
Evet bende nazara inanirim kendi kendime bile goz degdiriyorum haklisin nazar boncugu takmam lazim herkes biliyor hamile oldugumu bulantin varmi diye soruyorlar beni takip ediyorlar sonrs badliyorlar benim daha cok bulanirdi senin cok olmuyor diye ayy sinir ediyorlar ya sen nasilsin batin ne zamanben nazara aşırı inanırım canım :) benim anneme de kadının biri ayy nekadar genç gösteriyorsun dedi nekadar enerjiksin dedi kadıncağız hiç bişeyi yokken akşamı hastanelik oldu. nazar boncuğu takınn kızlarrr
Ruya tabirine baktim sole diyo
Evli bir kadın rüyasında memelerinden süt geldiğini görürse yakın zamanda bir bebek sahibi olacak, ya da kazancı artacak ve bolluğa kavuşacak meme gormek de kiz evlada isarettir diyo..
dogumsirasnda kullanilan aletlerden bise bulaşmasin die.20ile 24arasi yapiliyo 1 ay sonra 6ay sonra 1yil sonra bida:)4tane toplam.evet canimya doktrla konuscmda seker yuk.cokda gerekli deglse yaptrmicam
InsaAllah duyacaksin pit pitlarini canim sonra pipisini goreceksinİyidir minnakin annesi bende carsamba gidecegim minnakimin pit pit larini duymays teyzesi dua et bize bende cok sabirsizlaniyorum
demekki etkisi varbende yapıcam canım cunku ilk hamıleleııgmde tam o esnada esım bosalmıstı tesadf :) dedımki benımkine olmazsa ben orgazm olana kadar baska sekılde deva edıcez tmm dedi :) kocacaıgım artık ne dersem tmm dıyo
Ecem nasilsin canimPamukprncess aldın mı sonucunu canım?
tatlım inş bu son kullanışın olur canım benim ne kadar yan etkisi varmış bununBIKTIM ŞU PROGESTAN İLACINDAN. ALLAHIM DÜŞMANIMIN BİLE BAŞINA VERMESİN İNŞALLAHBU ARADA KIZLAR SON 3 GÜNDÜR ADET AĞRISI ÇEKİYORUM. İLACIN YENİ YAN ETKİLERİ GALİBA. ERKENDEN ADETMİ OLACAM ACABA DİYORUM. BATIMADA 10 GÜNDEN FAZLA VAR. HER AKŞAM VE GECELERİ AŞIRI ATESS BASMASI OLUYO. 2-3 DAKİKA SÜRÜYO. BAZEN TERLİYORUM BİLE. SONRA GEÇİYO ÜŞÜYORUM. NE BİÇİM Bİ.İLAÇ BU. İNANILMAZ BAŞIM DÖNÜYO ŞUAN. GÜNDE 3 DEFA İÇTİĞİM İĆİN DÜZELEMİYORUM. TAM GEĆİYO DERJEN TEKRAR İÇİYORUM. BİTEK GECE İÇTİĞİM BİŞEY YAPMIYO ÇÜNKÜ UYUMUŞ OLUYORUM :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?