2014 ekim,kasim,aralik ve 2015 ocak,subat,mart,nisan,mayista hamile kalmak isteyenler

ya kizlar benim karin alt kısmım şiş belimde cok agriyor hele kasıklarim sanki tekrar adet olacakmisim gibi.adetim yeni bitti 6 aralikta olmustum.27 kasimda doktora gitmistim ultrasonla bakti.kist olsa gorurdu dimi bi korku sardi beni iyice hastalik hastasi pimpirikli bise olup ciktim yahu.bu bebisler bizi ne hale sokuyor

hayırlara olsun benimde duamda sende bi şey vardı hissettim ama bakalım bekle sabırsız bekle :)
Ruya tabirine baktim sole diyo
Evli bir kadın rüyasında memelerinden süt geldiğini görürse yakın zamanda bir bebek sahibi olacak, ya da kazancı artacak ve bolluğa kavuşacak meme gormek de kiz evlada isarettir diyo..

kızlar yavaş yavaş için yudum yudum elinizde sürekli şişe olsun birden içince bulandırabiliyor gebeliktee :) kıyamam sizee yaa
Bulanti baslayinca icemedim oncesinde sise surekli yanimda oluyordu iciyordum kizin biri aa iyi icebiliyorsun suyu dedi ayni gun sudan tiksindim gozu degdi sanirim

Amin canim benim evet minnakim icin deger insallah cabuk gecer cok zormus ya sen nadildin minnakin nasil elifim
Bende iyiyim canim minnakimda iyidr herhalde:) kontrolumuz yilbasindan sonra o zamana kdr nasil dayanicam bilmiyorum daha erkende gidebilirim

Evli bir kadın rüyasında memelerinden süt geldiğini görürse yakın zamanda bir bebek sahibi olacak, ya da kazancı artacak ve bolluğa kavuşacak meme gormek de kiz evlada isarettir diyo..
Hayirlara vesile olsun insaAllah:)

Bulanti baslayinca icemedim oncesinde sise surekli yanimda oluyordu iciyordum kizin biri aa iyi icebiliyorsun suyu dedi ayni gun sudan tiksindim gozu degdi sanirim
ben nazara aşırı inanırım canım :) benim anneme de kadının biri ayy nekadar genç gösteriyorsun dedi nekadar enerjiksin dedi kadıncağız hiç bişeyi yokken akşamı hastanelik oldu. nazar boncuğu takınn kızlarrr

dogumsirasnda kullanilan aletlerden bise bulaşmasin die.20ile 24arasi yapiliyo 1 ay sonra 6ay sonra 1yil sonra bida:)4tane toplam.evet canimya doktrla konuscmda seker yuk.cokda gerekli deglse yaptrmicam

Bende iyiyim canim minnakimda iyidr herhalde:) kontrolumuz yilbasindan sonra o zamana kdr nasil dayanicam bilmiyorum daha erkende gidebilirim
İyidir minnakin annesi bende carsamba gidecegim minnakimin pit pit larini duymays teyzesi dua et bize bende cok sabirsizlaniyorum

Evet bende nazara inanirim kendi kendime bile goz degdiriyorum haklisin nazar boncugu takmam lazim herkes biliyor hamile oldugumu bulantin varmi diye soruyorlar beni takip ediyorlar sonrs badliyorlar benim daha cok bulanirdi senin cok olmuyor diye ayy sinir ediyorlar ya sen nasilsin batin ne zaman

hadi hayırlara vesile olsunn öyle olurrr tabi biraz sabredersennn :)

dogumsirasnda kullanilan aletlerden bise bulaşmasin die.20ile 24arasi yapiliyo 1 ay sonra 6ay sonra 1yil sonra bida:)4tane toplam.evet canimya doktrla konuscmda seker yuk.cokda gerekli deglse yaptrmicam

hmm buda değişikmiş :) bir yeni bilgi daha teşekkürler :) hmm evet çok gerekli değilse olmasın şeker yüklemesi bebiş iyi olsunda :)

BIKTIM ŞU PROGESTAN İLACINDAN. ALLAHIM DÜŞMANIMIN BİLE BAŞINA VERMESİN İNŞALLAH BU ARADA KIZLAR SON 3 GÜNDÜR ADET AĞRISI ÇEKİYORUM. İLACIN YENİ YAN ETKİLERİ GALİBA. ERKENDEN ADETMİ OLACAM ACABA DİYORUM. BATIMADA 10 GÜNDEN FAZLA VAR. HER AKŞAM VE GECELERİ AŞIRI ATESS BASMASI OLUYO. 2-3 DAKİKA SÜRÜYO. BAZEN TERLİYORUM BİLE. SONRA GEÇİYO ÜŞÜYORUM. NE BİÇİM Bİ.İLAÇ BU. İNANILMAZ BAŞIM DÖNÜYO ŞUAN. GÜNDE 3 DEFA İÇTİĞİM İĆİN DÜZELEMİYORUM. TAM GEĆİYO DERJEN TEKRAR İÇİYORUM. BİTEK GECE İÇTİĞİM BİŞEY YAPMIYO ÇÜNKÜ UYUMUŞ OLUYORUM :)

demekki etkisi var bizim o üstteydi pozisyon oydu

tatlım inş bu son kullanışın olur canım benim ne kadar yan etkisi varmış bunun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…