- 8 Mayıs 2014
- 9.402
- 13.342
- 298
yok tatlım kociş alacak onu bekliyorum şimdi oraddır belkiPamukprncess aldın mı sonucunu canım?
Amin canim aa pipi demissin elifim sendemi erkek hissettin nedense bende erkek hissediyorum hayirlisi oldunInsaAllah duyacaksin pit pitlarini canim sonra pipisini goreceksin
progesteronu niye verdi doktor kuzum ? geçmiş olsun buaradaBIKTIM ŞU PROGESTAN İLACINDAN. ALLAHIM DÜŞMANIMIN BİLE BAŞINA VERMESİN İNŞALLAHBU ARADA KIZLAR SON 3 GÜNDÜR ADET AĞRISI ÇEKİYORUM. İLACIN YENİ YAN ETKİLERİ GALİBA. ERKENDEN ADETMİ OLACAM ACABA DİYORUM. BATIMADA 10 GÜNDEN FAZLA VAR. HER AKŞAM VE GECELERİ AŞIRI ATESS BASMASI OLUYO. 2-3 DAKİKA SÜRÜYO. BAZEN TERLİYORUM BİLE. SONRA GEÇİYO ÜŞÜYORUM. NE BİÇİM Bİ.İLAÇ BU. İNANILMAZ BAŞIM DÖNÜYO ŞUAN. GÜNDE 3 DEFA İÇTİĞİM İĆİN DÜZELEMİYORUM. TAM GEĆİYO DERJEN TEKRAR İÇİYORUM. BİTEK GECE İÇTİĞİM BİŞEY YAPMIYO ÇÜNKÜ UYUMUŞ OLUYORUM :)
Aynen öyle canım şu kusma evresi geçsin bol bol yemek yiyip su içicemoyyy gebelikten dolayı dimii.bi zaman sonra geciyor canını hic sıkma onun yerine meyve yemeye calis oradan karsılarsin en azindan su ihtiyacini
Icime oyle doguyor valla hayirlisi diyelim:)Amin canim aa pipi demissin elifim sendemi erkek hissettin nedense bende erkek hissediyorum hayirlisi oldun
ikili tarama testini yaptıracağım. Çünkü gebeliği bilmediğimizden çok fazla ilaç kullandık falan korkuyorum.Canim illa cinsiyet icin ikili test yapmana gerek yok zaten burun kemigine ve ense kalinligina bakinca doktor biseyler soyler:)
canım benim batım 5 ocak görünüyor şuanda.6 aralıkta oldum en son ama bel ağrısı çekiyorum şu ara aynı zamanda kasıklarımda batma var ve karın alt kısmı şiş.kistten şüphelendim ama en son 27 kasımda doktor ultrasonla baktı kist olsa görürdü heralde dimi ??Evet bende nazara inanirim kendi kendime bile goz degdiriyorum haklisin nazar boncugu takmam lazim herkes biliyor hamile oldugumu bulantin varmi diye soruyorlar beni takip ediyorlar sonrs badliyorlar benim daha cok bulanirdi senin cok olmuyor diye ayy sinir ediyorlar ya sen nasilsin batin ne zaman
Ben devlete gittigim icin mecburi yaptirdim canim sende yapmak istiyorsan yap tabi guzel sonuclar alirsin insaAllahikili tarama testini yaptıracağım. Çünkü gebeliği bilmediğimizden çok fazla ilaç kullandık falan korkuyorum.
Kotu dusunme canim olsa dr gorurdu insallah minnakin yeni yil hediyen olur hayirlisiylacanım benim batım 5 ocak görünüyor şuanda.6 aralıkta oldum en son ama bel ağrısı çekiyorum şu ara aynı zamanda kasıklarımda batma var ve karın alt kısmı şiş.kistten şüphelendim ama en son 27 kasımda doktor ultrasonla baktı kist olsa görürdü heralde dimi ??
az kaldi:)ewet tatlım daha ilk andan itibaren sevinemedim değer düşük diye saat 14:30* da
Benim gittiğim bizim iş yerinin polikliniğiydi ama orada 2li tarama testi yapılamıyor devletten birkaç hastaneye baktık verdikleri tarihte bizim için geç oluyor. Mecbur özele gideceğizBen devlete gittigim icin mecburi yaptirdim canim sende yapmak istiyorsan yap tabi guzel sonuclar alirsin insaAllah
tatlım inş bu son kullanışın olur canım benim ne kadar yan etkisi varmış bunun
aminnn inşş kuzumm :)Kotu dusunme canim olsa dr gorurdu insallah minnakin yeni yil hediyen olur hayirlisiyla
progesteronu niye verdi doktor kuzum ? geçmiş olsun buarada
Canm benm tam guzel artmis degerin hadi gozun aydin :) hesapla 3.000 falan oldugu gun kayseriye git canm cok sevindimm yaaa
Bata ne kdr var canimKızlar bu sabah midem bulandı ama hissedecek kadar daha 28.gün ama gebelik den değildir herhalde grip dim ya sabah aniden kalktım eşime kahvaltı hazırlamak için zaten öyle bulandı sayılmaz....psikolojik dir kesin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?