2014 ekim,kasim,aralik ve 2015 ocak,subat,mart,nisan,mayista hamile kalmak isteyenler

progesteronu niye verdi doktor kuzum ? geçmiş olsun buarada

canım benim batım 5 ocak görünüyor şuanda.6 aralıkta oldum en son ama bel ağrısı çekiyorum şu ara aynı zamanda kasıklarımda batma var ve karın alt kısmı şiş.kistten şüphelendim ama en son 27 kasımda doktor ultrasonla baktı kist olsa görürdü heralde dimi ??

Kotu dusunme canim olsa dr gorurdu insallah minnakin yeni yil hediyen olur hayirlisiyla

Ben devlete gittigim icin mecburi yaptirdim canim sende yapmak istiyorsan yap tabi guzel sonuclar alirsin insaAllah
Benim gittiğim bizim iş yerinin polikliniğiydi ama orada 2li tarama testi yapılamıyor devletten birkaç hastaneye baktık verdikleri tarihte bizim için geç oluyor. Mecbur özele gideceğiz

Canım klomen kullandım. Progestanda Rahimi
hazırlıyomuş ve bebek oluşursa tutunmasını sağlıyomuś o yüzden içmek zorundayım. Bu arada sağol canım geçer inşallah
progesteronu niye verdi doktor kuzum ? geçmiş olsun buarada

Kızlar bu sabah midem bulandı ama hissedecek kadar daha 28.gün ama gebelik den değildir herhalde grip dim ya sabah aniden kalktım eşime kahvaltı hazırlamak için zaten öyle bulandı sayılmaz....psikolojik dir kesin

Kızlar bu sabah midem bulandı ama hissedecek kadar daha 28.gün ama gebelik den değildir herhalde grip dim ya sabah aniden kalktım eşime kahvaltı hazırlamak için zaten öyle bulandı sayılmaz....psikolojik dir kesin
Bata ne kdr var canim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…