2014 ekim,kasim,aralik ve 2015 ocak,subat,mart,nisan,mayista hamile kalmak isteyenler

Ohh masallah minnakina yarasin suyunu ihmal etme yogurt sut yumurta peynir haftada iki defa balik et sebze meyve bunlari tuket folik asiti unutma gunde iki tane ceviz kuru incir kuru kayisi cekirdeklu siyah uzum pekmez bunlarida ye kuzum
ooo vitamin deposu kaç gündür atom yaptım içiyorum her meyveden tatlım süt ve yoğurdu benim kadar tüketen yoktur taze sağılmış bi de kendim mayalıyorum

InsaAllah sendende guzel haberler aliriz cnm
İnşallah canım ama ben de hiç belirti falan yok ne kasık ağrısı göğüsler desen umurlarında değil bi yüzümde adet olacağıma dair sivilce çıktı o kadar umutsuz vaka yım ben

Kilo almamaya çalış pko affetmiyo ilerliyo hemen kistler çoğalıyo geçmiş olsun kuzum. Bende misafir telaşesindeyüm sarma sardım ve 9 çeşit pasta börek yapıcam. :)

BELKİ BANADA VERİR DOKTOR BU SEFER ONDAN :)
bende progesteron yüksek çıkınca bebkten şüphelenmişti doktor rahmi kalınlaştırıyor.bide yumurtlama belirtisiymiş.yumurtlama olunca progesteron salgılanıyormuş.progeteronun düşük olması yumurtlama yok demekmiş . baya baya önemli bir hormonmuş bu progesteron doktor verdiyse ihmal etmeyin kullanmayı kuzularımmm

fiyatlar hakkında bilgin var mı
Canm sordum kesin ogrenince yazarim ama muayene uct.50 veriyoruz demisti sanirim ikiz sezeryan dogum oldu dogumada 2000 falan verdik demisti diye hatirliyorum bu doktor.hast. sahibiymis her sorunda ararlardi ne zamn arasalar doktor acardi saat kac olursa olsun

ben alıyorum kendim folic asiti o zaman 1 hafta beklemek lazım
Hayatım kese için arkadaş haklı bekle 1500 de gözüküyor

Bu sraba kızlar Siz folik asit içmiyormusunuz ben anlamıyorum valla evlenieken içiyordun ben korunmayi bırakır bırakmaz folik hamiş likte 3 ay önceden içilmelidir

ooo vitamin deposu kaç gündür atom yaptım içiyorum her meyveden tatlım süt ve yoğurdu benim kadar tüketen yoktur taze sağılmış bi de kendim mayalıyorum
Aferin sana gulum boyle devam et insallah bulantin olmazda guzel guzel beslenirsin hic isfalan yapma ani hareket etme egilirken dikkat et bitanem yaa cok sevindim masallah artarak devam etsin rabbim sagsalim kucagina almayi nasip etsin minnakini hayirlisiyla

mgulummm canımmm nekadar sevindim anlatamammmm maşallah sana aaa darısı tüm isteyenleree

zyynnpppp ben hayıt mı alıyım maydonoz suyu mu yapıyım ikisi birlikte ağır gelebilir mi?

Kaygılım 2 kürü karıştırma hayıt başla sabah akşam bir batdak kaynamış suya bir çay kaşığı hayıt tohumu 15 dk demle ılıktan biraz sıcak olunca süz iç. İnan çok rahatlasım ve iyi söküldüm temizlendim. Sninde eğilimin varsa hem baştan ilerletmemiş oluruz

bende pko eğilimi var bu ay kilo almadım bol su içiyorum bugün maydonoz suyuna başlıcam yarın doktora gidicem o ne diyecek bakalım :)

Folik asit olarak bana doktorum bunu vermişti içinde b12 ve fosfat ta var diğerlerini önermedi 40 tl idi 120 adet içinde

Eklentiler

• indir.webp
    5,7 KB · Görüntüleme: 55
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…