2014 ekim,kasim,aralik ve 2015 ocak,subat,mart,nisan,mayista hamile kalmak isteyenler

Bende ayın 15 inden beri kullanıyorum progestanı...ilk 3 gün bende fenaydım bide çatlatma iğnesinden sonra direk başlayınca sanırım zayıf buldu bünyemi ama dün bide bugün son 2 gündür sadece sersemlik dışında yan etkisi kalmadı bende... Birazda kendimi psikolojik olarak alıştırıyorum...diyorum kiii bu ilaç bebeğinin tutunması için... eğer varsa ki inşallah vardır 3 ay bitene kadar içilicek... mızmızlanmak yok alıştır kendini diyorum... böyle ofiste kendi kendime konuşuyorummm

Onu neden içiyorsun ki ?

kızlarr sonuç 55 çıkmış şimdi ben hamişim değil mi artık yaaa
iyiki varsınız canlarım bu değer normal değil mi MINIKKUS1 @Lovely35 @Mogami E elf21

canımmm benimm yaşasın hamilesin allahın izniylee büyüyorr bebiş büyüyor yalnız mutlaka pazar yaptır otesi doktoruna git değer pazarda 100 lerdeyse bir daha doktor dediği zaman yaptırırsın veee dikkat etmeye devam :))

Kızlar bu sabah midem bulandı ama hissedecek kadar daha 28.gün ama gebelik den değildir herhalde grip dim ya sabah aniden kalktım eşime kahvaltı hazırlamak için zaten öyle bulandı sayılmaz....psikolojik dir kesin

testiii ne zaman yapıyorsunn sıra sende arsinlimmm

kızlarr sonuç 55 çıkmış şimdi ben hamişim değil mi artık yaaa
iyiki varsınız canlarım bu değer normal değil mi MINIKKUS1 @Lovely35 @Mogami E elf21

Cnm cok sevinim tam 2 kati olmus masallah icini ferah tut artik bende bugun doktora gittim tekrar kesenin buyuyup buyemedgini gormem gerek demisti doktorum carsamba 4.1mm olan kese bugun 5.44mm olmus tamam artik dedi hadtaya cuma goruselim dedi ikimiz icinde hayirlisi olsun artik

Haftaya cuma pitpitini duyarsin belki hayirlisiyla buyusun annesini uzmesin:)

Masallah canim darisi pit pitlarini duymaya insallah

İyiyim 2 aydır düzensizdim hayıta başladım ertesi gün geldi regl bakalım önce düzen girsin tekrar o yüzden bat tutmuyorum. sen nasılsın kuzum karşılaşamıyoruz bayadır

pazartesi kayseride özelde yaptırırız diyorum inşalah özelde 1 saatte çıkıyo ya sonuç bi de

ohhh maşallah tatlım ben p.tesi gitsem kese görünür mü acaba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…