- 6 Kasım 2014
- 293
- 371
- 73
- 38
Bende ayın 15 inden beri kullanıyorum progestanı...ilk 3 gün bende fenaydım bide çatlatma iğnesinden sonra direk başlayınca sanırım zayıf buldu bünyemi ama dün bide bugün son 2 gündür sadece sersemlik dışında yan etkisi kalmadı bende... Birazda kendimi psikolojik olarak alıştırıyorum...BIKTIM ŞU PROGESTAN İLACINDAN. ALLAHIM DÜŞMANIMIN BİLE BAŞINA VERMESİN İNŞALLAHBU ARADA KIZLAR SON 3 GÜNDÜR ADET AĞRISI ÇEKİYORUM. İLACIN YENİ YAN ETKİLERİ GALİBA. ERKENDEN ADETMİ OLACAM ACABA DİYORUM. BATIMADA 10 GÜNDEN FAZLA VAR. HER AKŞAM VE GECELERİ AŞIRI ATESS BASMASI OLUYO. 2-3 DAKİKA SÜRÜYO. BAZEN TERLİYORUM BİLE. SONRA GEÇİYO ÜŞÜYORUM. NE BİÇİM Bİ.İLAÇ BU. İNANILMAZ BAŞIM DÖNÜYO ŞUAN. GÜNDE 3 DEFA İÇTİĞİM İĆİN DÜZELEMİYORUM. TAM GEĆİYO DERJEN TEKRAR İÇİYORUM. BİTEK GECE İÇTİĞİM BİŞEY YAPMIYO ÇÜNKÜ UYUMUŞ OLUYORUM :)
çooooookkkkkkkkkkkk sevindimmmm
BIKTIM ŞU PROGESTAN İLACINDAN. ALLAHIM DÜŞMANIMIN BİLE BAŞINA VERMESİN İNŞALLAHBU ARADA KIZLAR SON 3 GÜNDÜR ADET AĞRISI ÇEKİYORUM. İLACIN YENİ YAN ETKİLERİ GALİBA. ERKENDEN ADETMİ OLACAM ACABA DİYORUM. BATIMADA 10 GÜNDEN FAZLA VAR. HER AKŞAM VE GECELERİ AŞIRI ATESS BASMASI OLUYO. 2-3 DAKİKA SÜRÜYO. BAZEN TERLİYORUM BİLE. SONRA GEÇİYO ÜŞÜYORUM. NE BİÇİM Bİ.İLAÇ BU. İNANILMAZ BAŞIM DÖNÜYO ŞUAN. GÜNDE 3 DEFA İÇTİĞİM İĆİN DÜZELEMİYORUM. TAM GEĆİYO DERJEN TEKRAR İÇİYORUM. BİTEK GECE İÇTİĞİM BİŞEY YAPMIYO ÇÜNKÜ UYUMUŞ OLUYORUM :)
Kızlar bu sabah midem bulandı ama hissedecek kadar daha 28.gün ama gebelik den değildir herhalde grip dim ya sabah aniden kalktım eşime kahvaltı hazırlamak için zaten öyle bulandı sayılmaz....psikolojik dir kesin
Onu neden içiyorsun ki ?
Haftaya cuma pitpitini duyarsin belkiCnm cok sevinim tam 2 kati olmus masallah icini ferah tut artik bende bugun doktora gittim tekrar kesenin buyuyup buyemedgini gormem gerek demisti doktorum carsamba 4.1mm olan kese bugun 5.44ml olmustamam artik dedi hadtaya cuma goruselim dedi ikimiz icinde hayirlisi olsun artik
sen bana bugün umut oldun sayfana denk geldim ilkin senin 14 müş yaaa tatlım inş sağlıklı olacaklarCanm benm tam guzel artmis degerin hadi gozun aydin :) hesapla 3.000 falan oldugu gun kayseriye git canm cok sevindimm yaaa
inşallah elifimCok guzel artmis canim hayirlisiyla kesenide pitpitinida gorursun
Masallah canim darisi pit pitlarini duymaya insallahCnm cok sevinim tam 2 kati olmus masallah icini ferah tut artik bende bugun doktora gittim tekrar kesenin buyuyup buyemedgini gormem gerek demisti doktorum carsamba 4.1mm olan kese bugun 5.44mm olmustamam artik dedi hadtaya cuma goruselim dedi ikimiz icinde hayirlisi olsun artik
Haftaya cuma pitpitini duyarsin belkihayirlisiyla buyusun annesini uzmesin:)
sağol tatlım darısı başınaçooooookkkkkkkkkkkk sevindimmmmPamukprncess hem sonucuna hemde bu aralar içime doğanların çoğunun çıkmasına
Masallah canim darisi pit pitlarini duymaya insallah
kızlar ya buaralar benim yumurtlama dönemim aslında dikkat edip çalışma yapmamız gerekiyor ama havalardanmıdır ned
tesekkür ederim zzzzynppppçimmmmm iyiyim sen nasılsın kuzum.gözlerim seni arıyordur bayadır karşılaşamıyoruz :)
pazartesi kayseride özelde yaptırırız diyorum inşalahcanımmm benimm yaşasın hamilesin allahın izniylee büyüyorr bebiş büyüyoryalnız mutlaka pazar yaptır otesi doktoruna git değer pazarda 100 lerdeyse bir daha doktor dediği zaman yaptırırsın veee dikkat etmeye devam :))
ohhh maşallah tatlım ben p.tesi gitsem kese görünür mü acabaCnm cok sevinim tam 2 kati olmus masallah icini ferah tut artik bende bugun doktora gittim tekrar kesenin buyuyup buyemedgini gormem gerek demisti doktorum carsamba 4.1mm olan kese bugun 5.44mm olmustamam artik dedi hadtaya cuma goruselim dedi ikimiz icinde hayirlisi olsun artik
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?