2014 ekim,kasim,aralik ve 2015 ocak,subat,mart,nisan,mayista hamile kalmak isteyenler

sen bana bugün umut oldun sayfana denk geldim ilkin senin 14 müş yaaa tatlım inş sağlıklı olacaklar
Olcak canm olucak hayirlisi ile buyuyecekler bizimkiler biraz gec dollenme kendimj kiz hissediyorum senide.kiz.hissettim :) arkadasim kayseride hüma ya giddiyordu ersad bey di sanirim doktorunun adi cok memnundu gidersen fikir olsun canm hüma sadece kadin dogum uzerine bii hastane

ohhh maşallah tatlım ben p.tesi gitsem kese görünür mü acaba
Canim kese 1500 olmadan gorunmez bence bu p.tesi degil digee p.tesi git yok dayanamam dersen p.tesi bi kan daha ver sonra diger p.tesi keseyi gormeye git:)

Bi 55 gördüm sayfanın birinde tebrik ederim sağlıkla kucağına al inş mgulum darısı bize :) bebek biraz büyüsün o tek beyin hücreli doktora git usg fotoğrafını göster cnm :)
ben sonucu kendim bile gitmedim almaya kadını görürüm bişey der falan eşim aldı

fiyatlar hakkında bilgin var mı

İyiyim 2 aydır düzensizdim hayıta başladım ertesi gün geldi regl bakalım önce düzen girsin tekrar o yüzden bat tutmuyorum. sen nasılsın kuzum karşılaşamıyoruz bayadır
canım ben hastalık hastası olup çıktım :) habire bir şeyler yaşıyorum adetim bitti bi kaç gün geçti tekrar kasık ağrıları başladı fena bir bel ağrısı var acaba çikolata kisti falan mı dedim ama doktor ultrasonda görürdü heralde bide ilk defa böyle bişe yaşıyorum.kilo aldım hiç dikkat etmiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…