- 8 Mayıs 2014
- 9.402
- 13.342
- 298
teşekkürler tatlımSana her şey güzel olacak demiştik değil mi?
Tebrik ederim canım
Olcak canm olucak hayirlisi ile buyuyecekler bizimkiler biraz gec dollenme kendimj kiz hissediyorum senide.kiz.hissettim :) arkadasim kayseride hüma ya giddiyordu ersad bey di sanirim doktorunun adi cok memnundu gidersen fikir olsun canm hüma sadece kadin dogum uzerine bii hastanesen bana bugün umut oldun sayfana denk geldim ilkin senin 14 müş yaaa tatlım inş sağlıklı olacaklar
tamam wusltum acayip su içiyorum su kolik oldumHamissin gulum degerin guzel artmis cok sevindim bitanem bol bol dinlen beslenmene dikkat et oyy guzel anne
Bi 55 gördüm sayfanın birinde tebrik ederim sağlıkla kucağına al inş mgulum darısı bize :) bebek biraz büyüsün o tek beyin hücreli doktora git usg fotoğrafını göster cnm :)sağol tatlım darısı başına
En az 2 gün en çok 7 varBata ne kdr var canim
ohhh maşallah tatlım ben p.tesi gitsem kese görünür mü acaba
Canim kese 1500 olmadan gorunmez bence bu p.tesi degil digee p.tesi git yok dayanamam dersen p.tesi bi kan daha ver sonra diger p.tesi keseyi gormeye git:)ohhh maşallah tatlım ben p.tesi gitsem kese görünür mü acaba
Bi 55 gördüm sayfanın birinde tebrik ederim sağlıkla kucağına al inş mgulum darısı bize :) bebek biraz büyüsün o tek beyin hücreli doktora git usg fotoğrafını göster cnm :)
Daha önceden akıllanmıştım güya 10 gün geçmeden yapmam diye ama şeytan diyor ki pazar günü yap....şeytana uymamak lazım :)testiii ne zaman yapıyorsunn sıra sende arsinlimmm
Canm kese icin en az 1500 olmasi lazim diye duymustum. Ben 85 ken gittim sadece folikasit.basladi 15 gun sonra gel.demistiohhh maşallah tatlım ben p.tesi gitsem kese görünür mü acaba
Rahmi hazırliyomuş kaygılım. Bebek oluşursa tutunsun diye bide...
inşallah darısı başınıza hayırlısıylaBi 55 gördüm sayfanın birinde tebrik ederim sağlıkla kucağına al inş mgulum darısı bize :) bebek biraz büyüsün o tek beyin hücreli doktora git usg fotoğrafını göster cnm :)
Geçmişle olsun allahım hayirlisini verirGeçmiş olsunüzüldüm hayrlisi oyleymis demekki rabhim herseyin en iyisini bilir evet hamileyim teşekkürler oğlum olucak
Ohh masallah minnakina yarasin suyunu ihmal etme yogurt sut yumurta peynir haftada iki defa balik et sebze meyve bunlari tuket folik asiti unutma gunde iki tane ceviz kuru incir kuru kayisi cekirdeklu siyah uzum pekmez bunlarida ye kuzumtamam wusltum acayip su içiyorum su kolik oldum
ben alıyorum kendim folic asiti o zaman 1 hafta beklemek lazımCanm kese icin en az 1500 olmasi lazim diye duymustum. Ben 85 ken gittim sadece folikasit.basladi 15 gun sonra gel.demisti
InsaAllah sendende guzel haberler aliriz cnmEn az 2 gün en çok 7 var
fiyatlar hakkında bilgin var mıOlcak canm olucak hayirlisi ile buyuyecekler bizimkiler biraz gec dollenme kendimj kiz hissediyorum senide.kiz.hissettim :) arkadasim kayseride hüma ya giddiyordu ersad bey di sanirim doktorunun adi cok memnundu gidersen fikir olsun canm hüma sadece kadin dogum uzerine bii hastane
pazartesi kayseride özelde yaptırırız diyorum inşalahözelde 1 saatte çıkıyo ya sonuç bi de
inşallah darısı başınıza hayırlısıyla
canım ben hastalık hastası olup çıktım :) habire bir şeyler yaşıyorum adetim bitti bi kaç gün geçti tekrar kasık ağrıları başladı fena bir bel ağrısı var acaba çikolata kisti falan mı dedim ama doktor ultrasonda görürdü heralde bide ilk defa böyle bişe yaşıyorum.kilo aldım hiç dikkat etmiyorumİyiyim 2 aydır düzensizdim hayıta başladım ertesi gün geldi regl bakalım önce düzen girsin tekrar o yüzden bat tutmuyorum. sen nasılsın kuzum karşılaşamıyoruz bayadır
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?