G
Gunumu pek bilmiyorum 32-29-31 bi ara 35 e kadar çıkmıştı daha 28 deyim bakalım nasip
ohhh ohh maşallahhhh hamarat hanımmmm :) biz akşama şirketin yılbaşı yemeğine gidecez yırttım bugün yemek derdindenKilo almamaya çalış pko affetmiyo ilerliyo hemen kistler çoğalıyogeçmiş olsun kuzum. Bende misafir telaşesindeyüm sarma sardım ve 9 çeşit pasta börek yapıcam. :)
Folik asit olarak bana doktorum bunu vermişti içinde b12 ve fosfat ta var diğerlerini önermedi 40 tl idi 120 adet içinde
Kaygılım 2 kürü karıştırma hayıt başla sabah akşam bir batdak kaynamış suya bir çay kaşığı hayıt tohumu 15 dk demle ılıktan biraz sıcak olunca süz iç. İnan çok rahatlasım ve iyi söküldüm temizlendim. Sninde eğilimin varsa hem baştan ilerletmemiş oluruz
ben zaten iiyordum ama düzensiz adet günü düzenli başladımHayatım kese için arkadaş haklı bekle 1500 de gözüküyor
Bu sraba kızlar Siz folik asit içmiyormusunuz ben anlamıyorum valla evlenieken içiyordun ben korunmayi bırakır bırakmaz folik hamiş likte 3 ay önceden içilmelidir
ben zaten iiyordum ama düzensiz adet günü düzenli başladım
ben folbiol kullanıyorum :)Folik asit olarak bana doktorum bunu vermişti içinde b12 ve fosfat ta var diğerlerini önermedi 40 tl idi 120 adet içinde
Bende mantığımı kullanınca öyle diyorum ama araya hain duygular girince......o zaman en az bi 5 gün bekle :)
He tamam o zaman yavrum sen şimdi 2 günde bir yaptır lovely dediği gibi geç döllenme acele etme sakın ay ben 260 la öğrendim erken derken kız sen çok çok erken öğrendinben zaten iiyordum ama düzensiz adet günü düzenli başladım
inşallah darısı sana ve tüm anne adaylarınamgulummm canımmm nekadar sevindim anlatamammmm maşallah sana aaadarısı tüm isteyenleree
Adetin[/QUOTE]Adetin ilk 12 günü iç hemen bırak kaliteli yumurtlama sağlıyo ayrıca. İnş gerek kalmaz bununla hamile kalırsın ama bir dahaki ayda sabah adaçayı akşam hayıt tohumu şeklşncide yap cnm. Ateş ölçme topiğinde birçok hamile var bunla kalmışlar hep
="KAYGILI, post: 38409915, member: 572511"]zyynnpppp ben hayıt mı alıyım maydonoz suyu mu yapıyım ikisi birlikte ağır gelebilir mi?
Canım fiyatı nedir 2 3 liralık bişiler veriyor doktor lütfen onları içmeyinben folbiol kullanıyorum :)
Biz iyiyiz canim beni tepikleyip duruyorElüüüfüm ben iyiyim sen nasılsın tatlım çocuğun nasıl?
Canim eskiyi okuyamadim isim cokta naptin degerin noldu takvim cok yakismis :)demekki etkisi varbizim o üstteydi pozisyon oydu
canım şimdi hazır yemekte sıkıntı falan yokken sağlıklı kan yapıcı şeyler tüketmeye çalış birde sana önerim bol su içteşekkürler tatlıminş sağlıklı olur yavrularımız
Aynı mı folik asiti miz kuzumBana da doktorum folio verdi.
Canim sen daha folik asit kullaniyormusun benim doktor 13.haftada biraktirdiHayatım kese için arkadaş haklı bekle 1500 de gözüküyor
Bu sraba kızlar Siz folik asit içmiyormusunuz ben anlamıyorum valla evlenieken içiyordun ben korunmayi bırakır bırakmaz folik hamiş likte 3 ay önceden içilmelidir
benim iki aydır enf vardı ya o tekrar etmeden iyice bi önlem alıyım sonra hayıt yapıyım önce yumurtlamayı mı düzeltsek enf mu :) gerçi şu an enf yok çok şükür :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?