2014 ekim,kasim,aralik ve 2015 ocak,subat,mart,nisan,mayista hamile kalmak isteyenler

Pamukprncess kuzusu değerin çok güzel bence geç döllenme sen bir dahakine bence pzts yaptır canım.

Beni etiketlemişsin ama bana bildirim neden neden gelmemiş anlamadım E elf21 'inki gelmiş mesela seninki yok.

Kilo almamaya çalış pko affetmiyo ilerliyo hemen kistler çoğalıyo geçmiş olsun kuzum. Bende misafir telaşesindeyüm sarma sardım ve 9 çeşit pasta börek yapıcam. :)
ohhh ohh maşallahhhh hamarat hanımmmm :) biz akşama şirketin yılbaşı yemeğine gidecez yırttım bugün yemek derdinden

benim iki aydır enf vardı ya o tekrar etmeden iyice bi önlem alıyım sonra hayıt yapıyım önce yumurtlamayı mı düzeltsek enf mu :) gerçi şu an enf yok çok şükür :)

ben zaten iiyordum ama düzensiz adet günü düzenli başladım

Adetin ilk 12 günü iç hemen bırak kaliteli yumurtlama sağlıyo ayrıca. İnş gerek kalmaz bununla hamile kalırsın ama bir dahaki ayda sabah adaçayı akşam hayıt tohumu şeklşncide yap cnm. Ateş ölçme topiğinde birçok hamile var bunla kalmışlar hep
="KAYGILI, post: 38409915, member: 572511"]zyynnpppp ben hayıt mı alıyım maydonoz suyu mu yapıyım ikisi birlikte ağır gelebilir mi?[/QUOTE]
Adetin

Adetin[/QUOTE]

bende inanıyorum bitkilerin gücüne doktora gideyim bakalım o ne verecek ona göre ilaçla beraber ağır gelmesin ama hayıtı dr a sorayım kullanmak istiyorum :) eşimede keçiboynuzu :)

teşekkürler tatlım inş sağlıklı olur yavrularımız
canım şimdi hazır yemekte sıkıntı falan yokken sağlıklı kan yapıcı şeyler tüketmeye çalış birde sana önerim bol su iç
Emin ol bebeğin gelişimi çok iyi olur

Canim sen daha folik asit kullaniyormusun benim doktor 13.haftada biraktirdi

benim iki aydır enf vardı ya o tekrar etmeden iyice bi önlem alıyım sonra hayıt yapıyım önce yumurtlamayı mı düzeltsek enf mu :) gerçi şu an enf yok çok şükür :)

Önce yumurtlamayı düzelt o zaman adette düzelir. Enf içinde taharet suyuna çok az sirke karıştır bişeyin kalmaz. İnş kist yoktur da o engel olmuyordur regline ben çok pişöanın geçen ay hayıtı içmediğime

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…