2014 ekim,kasim,aralik ve 2015 ocak,subat,mart,nisan,mayista hamile kalmak isteyenler

ben 2,5 lt içiyorum yanımda sürekli şişem var susamasamda içiyorum :9 benimde kahveyi kesmem lazım günde 3 bardak türk kahvesi içiom yaaaa
canim bende iki lt iciyordum ama sik tuvalete cikiyorum diye biraktim sabahlari bir bardak iciyorum esim fark etti su icmedigimi oda soyledi bundan sonra insallah devam ederim su icmeye bende neskafe ikisi bir arada iciyorum tutamiyorum kendimii

slm kızlar bugün hormon tahlili yaptırmak için dr a gittim bebek düşünüyoruz dedim bana progestan verdi yatmadan önce 1 tane iç dedi ne yapsam bilemedim genelde hamilelere veriliyo bu ilaç düşük tehlikesi için şimdi bana niye verdi acaba yan etkileride baya fazla olunca arada kaldım..

canim bende iki lt iciyordum ama sik tuvalete cikiyorum diye biraktim sabahlari bir bardak iciyorum esim fark etti su icmedigimi oda soyledi bundan sonra insallah devam ederim su icmeye bende neskafe ikisi bir arada iciyorum tutamiyorum kendimii
ya bu kahve kan kurutuyor ama bi onu bırakamıyorum bağımlı gibiyim yaaa :)

benim iki aydır enf vardı ya o tekrar etmeden iyice bi önlem alıyım sonra hayıt yapıyım önce yumurtlamayı mı düzeltsek enf mu :) gerçi şu an enf yok çok şükür :)
canim hayirdir hayit tohumu bunu bilmiyordum ne icin faydasiiii bana bisey soyleyin denemeye hazirim daima

Canım acaba üşütüyor musun ayaklarını falan hep kötü şeyler düşünme...ondan kesik geliyordur belki ağrı oluyor mu

yok nerdee ne göğüs ne kasık yarın anlarız bakalım durumları :) ayaklarımı üşütüyorum bazen kendilerine ne yapsam yok buz buz

Kuzum sende bir gelişme varmı bekliyorımm senden güzel haber

canım bugün kırmızıları gördüm ama günlük pede bi lokma gelmiş daha da gelmiyo idün ilk günü kahverengi geldi dedim bugünde kırmızı ama sökülmüyo yarın doktora gideceğim 3.günü gel dedi ama adet olamıyorum ki bugün kırmızı geldi devamı yok en azından baksın diyorum ?

hormon tahlillerini adetin kaçıncı günü baktırdın.progesteron kaç çıktı ki? doktor verdiyse kullanıcaksın ben bi doğum kontrol haplarına karşıyım ki ona çoğu doktorda karşı.kaç aydır düşünüyorsunuz ki hemen ilaça başladı

kırmıızıları gördüm maysumm :) ama yarın doktora gideyim hem sorayım öyle başlıyayım :)
evet canımm benim öyle yap ya allah korusun pişman olmak var ucunda.benim kuzenim hamileliği boyunca düzenli adet gördü hemde tam adet ve gebeliğini 6. ayında karnında bişe oynayınca farketti :) kilo aldı diye diyet yaptı sırtı ağırdı diye kocası sırtına çıktı hastalandı antibiyotik kullandı iğne vuruldu daha neler neler.ama maşallah çok sağlıklı doğdu bebek :) hatta bi arkadaşta iki ay adet olmadı kaç kere kanda baktırdı doktor tam kist tedavisine başlıyordu ki meğer iki aydır hamileymiş.offf ne hikayelerr :)

Merhaba kızlar Hayırlı Cumalar. nasılsınız bakalım bugün. mgul un kan sonucu kaç çıktı inşaallah çok güzel çıkmıştır.Güzel haberler vardır inşaallah.

keşke doktoruba sorsaydin yadaeczaciya danis neden vermis olabilir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…