ben 2,5 lt içiyorum yanımda sürekli şişem var susamasamda içiyorum :9 benimde kahveyi kesmem lazım günde 3 bardak türk kahvesi içiom yaaaadoğru soyluyorsun su icmeliyiz 10 dakika once esim aynisini soyledi
canim bende iki lt iciyordum ama sik tuvalete cikiyorum diye biraktim sabahlari bir bardak iciyorum esim fark etti su icmedigimi oda soyledi bundan sonra insallah devam ederim su icmeye bende neskafe ikisi bir arada iciyorum tutamiyorum kendimiiben 2,5 lt içiyorum yanımda sürekli şişem var susamasamda içiyorum :9 benimde kahveyi kesmem lazım günde 3 bardak türk kahvesi içiom yaaaa
Canim cok sevindim yukselecegi belliydi.pazartesi kayseride özelde yaptırırız diyorum inşalahözelde 1 saatte çıkıyo ya sonuç bi de
ya bu kahve kan kurutuyor ama bi onu bırakamıyorum bağımlı gibiyim yaaa :)canim bende iki lt iciyordum ama sik tuvalete cikiyorum diye biraktim sabahlari bir bardak iciyorum esim fark etti su icmedigimi oda soyledi bundan sonra insallah devam ederim su icmeye bende neskafe ikisi bir arada iciyorum tutamiyorum kendimii
canim hayirdir hayit tohumu bunu bilmiyordum ne icin faydasiiii bana bisey soyleyin denemeye hazirim daimabenim iki aydır enf vardı ya o tekrar etmeden iyice bi önlem alıyım sonra hayıt yapıyım önce yumurtlamayı mı düzeltsek enf mu :) gerçi şu an enf yok çok şükür :)
Canım acaba üşütüyor musun ayaklarını falan hep kötü şeyler düşünme...ondan kesik geliyordur belki ağrı oluyor mu
kuzum seninkide çok düzensiz değilse yapma bence .döngün nekadar senin ?? gerçi hayır maydonoz suyuyla ilgili hep iyi şeyler duydum
canim hayirdir hayit tohumu bunu bilmiyordum ne icin faydasiiii bana bisey soyleyin denemeye hazirim daima
Kuzum sende bir gelişme varmı bekliyorımm senden güzel haber
fıstık bugün başlama hayıta ya hadi gebeysennn bi doktora git öyle başla
hormon tahlillerini adetin kaçıncı günü baktırdın.progesteron kaç çıktı ki? doktor verdiyse kullanıcaksınslm kızlar bugün hormon tahlili yaptırmak için dr a gittim bebek düşünüyoruz dedim bana progestan verdi yatmadan önce 1 tane iç dedi ne yapsam bilemedim genelde hamilelere veriliyo bu ilaç düşük tehlikesi için şimdi bana niye verdi acaba yan etkileride baya fazla olunca arada kaldım..
ben 2,5 lt içiyorum yanımda sürekli şişem var susamasamda içiyorum :9 benimde kahveyi kesmem lazım günde 3 bardak türk kahvesi içiom yaaaa
evet canımm benim öyle yap ya allah korusun pişman olmak var ucunda.benim kuzenim hamileliği boyunca düzenli adet gördü hemde tam adet ve gebeliğini 6. ayında karnında bişe oynayınca farketti :) kilo aldı diye diyet yaptı sırtı ağırdı diye kocası sırtına çıktı hastalandı antibiyotik kullandı iğne vuruldu daha neler neler.ama maşallah çok sağlıklı doğdu bebek :) hatta bi arkadaşta iki ay adet olmadı kaç kere kanda baktırdı doktor tam kist tedavisine başlıyordu ki meğer iki aydır hamileymiş.offf ne hikayelerr :)kırmıızıları gördüm maysumm :) ama yarın doktora gideyim hem sorayım öyle başlıyayım :)
1 e düşürecem inşşşşşşkahveeeee 3 fincannn kesinlikle kesmelisiinn(lütfennn
ahhh kader ortağım benimde normalde döngülerim hep öylee.ama inanıyorum geçecek bunlarr bi bakcaz ki hamişizzzzz :)benim döndüm düşükten sonra 40 günde birdi bu ay da 38.gün hala sökülemedi düzensizim
Canim19.haftama girdikten sonra kalca bel ve kasik agrilarim artti bunuda magnezyumla azalttik simdj cok iyiyim:)Benim baş ağrım var biraz eklem yerlerim de ağırıyor 4 haftadır işe gidemiyorum çok zor süreç
keşke doktoruba sorsaydin yadaeczaciya danis neden vermis olabilirslm kızlar bugün hormon tahlili yaptırmak için dr a gittim bebek düşünüyoruz dedim bana progestan verdi yatmadan önce 1 tane iç dedi ne yapsam bilemedim genelde hamilelere veriliyo bu ilaç düşük tehlikesi için şimdi bana niye verdi acaba yan etkileride baya fazla olunca arada kaldım..
Benim de şu sıra çok dur doktora sorayım ben canım sağolasınCanim19.haftama girdikten sonra kalca bel ve kasik agrilarim artti bunuda magnezyumla azalttik simdj cok iyiyim:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?