3. günümdü bugün baktırdım ama sonuç çıkmadan bana direkt progestan başla dedi 5 aydır düşünüyoruz canım.. ayrıca devlet hastanesine gitmiştim dr çok kabaydı dinlemedi bileehormon tahlillerini adetin kaçıncı günü baktırdın.progesteron kaç çıktı ki? doktor verdiyse kullanıcaksınben bi doğum kontrol haplarına karşıyım ki ona çoğu doktorda karşı.kaç aydır düşünüyorsunuz ki hemen ilaça başladı
tamam canım suan duzenliyim zaten:))))ama seninn ilaçların var her bitki iyi olur muubilemiyorumhayıt yum çatlamasına adet düzenine iyi geliyormuş :)
Baktır kuzum neden böle oldu die merak etmekte haklısın canım be zaman gidixeksin doktoracanım bugün kırmızıları gördüm ama günlük pede bi lokma gelmiş daha da gelmiyo idün ilk günü kahverengi geldi dedim bugünde kırmızı ama sökülmüyo yarın doktora gideceğim 3.günü gel dedi ama adet olamıyorum ki bugün kırmızı geldi devamı yok en azından baksın diyorum ?
dr a sorulacak gibi değildi canım beni hiç dinlemedi sırf tahliller için katlandım yoksa önünde reçeteyi yırtmayı bilirdim.. sonuçlarım çıkınca özele gidicem acaba o zamana kadar başlamasam mı iyice sorsamkeşke doktoruba sorsaydin yadaeczaciya danis neden vermis olabilir
BELKİ BANADA VERİR DOKTOR BU SEFER ONDAN :)
dr a sorulacak gibi değildi canım beni hiç dinlemedi sırf tahliller için katlandım yoksa önünde reçeteyi yırtmayı bilirdim.. sonuçlarım çıkınca özele gidicem acaba o zamana kadar başlamasam mı iyice sorsam
5 aydır düşünüyoruz canım hormonlarıma baktırıyım dedim progestan iç dedi günde bi kez.. bundan önce sadece folik asit kullandım son 1 aydırCanım ben günde 3 defa içiyorum bu ilacı. Sen ne zamandır bebek istiyorsun? Bundan önce bi ilaç kullanmışmıydın yoksa direk bunumu verdi sana?
ne güzel almamsn:) bebegn kilosu normalse sorun olmaz canim.4.5 kilo aldm ben asiri degl cok sukurCanım ya bişi sorcam kaç kilo aldın ben hala kşlo alamadım ne zamandan sonra artıyor kilo
3. günümdü bugün baktırdım ama sonuç çıkmadan bana direkt progestan başla dedi 5 aydır düşünüyoruz canım.. ayrıca devlet hastanesine gitmiştim dr çok kabaydı dinlemedi bilee
evet gercekten oyle.. ben sadece tahlilleri yaptiriyim diye dusunmustum sonucunu zaten ozele goturcektimDevlette iki doktora gittim ikiside kötüydü iyi doktor bulmak zor araştırıp öyle gitmek lazım..
5 aydır düşünüyoruz canım hormonlarıma baktırıyım dedim progestan iç dedi günde bi kez.. bundan önce sadece folik asit kullandım son 1 aydır
evet gercekten oyle.. ben sadece tahlilleri yaptiriyim diye dusunmustum sonucunu zaten ozele goturcektim
o kadar kotu mu gercekten yan etkisi cok demekki.. bana sadece yatarken iç dedi.. bide sperm testi yptırsın eşin dedi önce benim sonuçlarıma bakılsın ona göremi sperm testi yaptırsın eşim yoksa hemen yaptırsınmı canımCanım korkma yan etkisi çok fazla bu ilacın evet. Daha bugün Allah kimsenin başına vermesin bıktım bu ilaçtan diyordum ama yan etkisi olduğu kadar faydası da var. 5 ay doktorlara göre kısa bir süre. Belliki yumurtalarından iyi durumda. Rahmi hazırlıyo bu ilaç ve bebiş oluşursa tutunmasını sağlıyo. Yani ilacın sebebi bunlar. Hamile kalmanı çabuklaştırmak için vermiş galiba... Hamilelrdede düşük tehlikesi olunca veriliyor. Keşke bende sadece yatarken içsem. En azından içtikten sonra uyuyacaksın yan etkileri seni irdelemez. Ben ne yapim ooff of
Hihi bende 3 kilo aldım şimdilik :)ne güzel almamsn:) bebegn kilosu normalse sorun olmaz canim.4.5 kilo aldm ben asiri degl cok sukur
Moralini bozma sakin kuşum... Özeldeki doktoruna git bakalim o ne diyecek...KIZLAR BENİ RAHATLATIN NE OLUR BİRAZ UZUN..
Bugün devletin kadın doğumna gittim dr karından baktı ve sana pco olduğu söylenmiş miydi dedi ben şokkk
hayır dedim kimse demedi 1.5 ay önce adetliyken karından muayene oldum bişey yoktu dedim cve adetim bu ay iki hafta gecikmeli geldi dedim kan testi yaptırdın mı filan diye sordu yaptırdım dedim
hormon testi geçen ay yaptırmıştım ya onlara baktı prolaktin için kan aldı prolaktinim 18 çıktı yani normalmiş.
Ama pcosun diyince çok şaşırdım ve de üzüldümmkaç kilo aldın dedi evlendikten snra 5 kilo filna aldım dedim (bu arada boyum 1.64 kilom en son 64 tü bayadır tatrılmadım ama sanki biraz kilo aldm gibime geliyo)
doktora dedim ki bn çok şaşırdım şimdi buna üzüldüm dedim korkma dedi ama kilo vermen lazım bu senin ideal kilon değil dedi açıklayıcı konuştu bn çok devletin druna gittim ama böyle konuşkan açıklayıcı dr ilk bunu gördüm ilk kez buna gittim eğer yanlıs görmediyse pcoyum ve ileri derecede değilmiş
kilo vermem için kilo vermeme yardım etmesi için GLUFEN adında bir ilaç yazdı
ayrıca PROGESTAN yazdı bu da adetini düzene sokacak ve de hamile kalırsan bebeğin rahme tutunmasını sağlayacak dedi
bide Z harfiyle baslayan bir ilaç verdi bu da antibiyotik dedi. Allah ın izniyle 6 ayda hamile kalırsın dedi ilaçlarını aksatma bol yürüyüş diyet yap mutlaka kilo ver diye tembihledi.
Ama ben dr ilgili olmasına karsın tatmin olmadım ilaçları almadım pazartesi özeldeki druma gitmeye karar verdim ilaçları da almadan özeldeki druma sorayım diyorum. Bide yumurtalıklarıma özeldeki dr baksın diyorum. Siz bu konuda ne diyosunuz ? Bu ilaçları kullanan var mı ? Canım çok skkın çokkkk. Moralim bozukkkk
sorma tatlım bi garip oldum ki çok hoşuma gittiÇok yakıştı takvim maşallah :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?