- 8 Mayıs 2014
- 9.402
- 13.342
- 298
eşime sordum 54.04 müş balımPamukprncess kaç çıktı değerin kaç çıktı datlum beni etiketleyin ya gelemiyorum diye göremiyorum sayfalar çok ilerliyor.
tamam tatlım bi daha söyleyebilirmisn hastahaneyi bi de tüp bebek mi arkadaşınınCanm muayene 50 liraymis dogum 750 bunlarin ikiz oldugu icin 1000 lira vermisler diger doktorlar daha ucuz ama ersad beyi oneririm diyo arkadas
Moralini bozma sakin kuşum... Özeldeki doktoruna git bakalim o ne diyecek...
Üstelik pko çok kötü bir şey değil...çoğu kadında var tatlim... Üzülme bu kadar lütfen...progestan dediği gibi canim... Ama yanetkisi cçok oluyor o ilacın...
saoll kuzummm :) hadi inşş sağlıkla gelişir bebişin kucağına alırsın :) takvimini yesinlerr seninnn
Hüma hastanesi bende gitmistim temiz bi hastane canm begenirsin insallah arkadasimda yozgatta oraya gitti geldi hep onlar ilk bebekleri dogal yolla ikiz oldu canmtamam tatlım bi daha söyleyebilirmisn hastahaneyi bi de tüp bebek mi arkadaşının
kuru yemişe başlayacağım kuru incirim vardı bakim baakalım ona bicanım şimdi hazır yemekte sıkıntı falan yokken sağlıklı kan yapıcı şeyler tüketmeye çalış birde sana önerim bol su iç
Emin ol bebeğin gelişimi çok iyi olur
BU NEDİR ARKADAŞ YA. BURAZ ÖNCE PROGESTAN İLACI İĆİN ALLAH KİMSENİN BAŞINA VERMESİN YAZDIM. HERKES SIRAYLA PROGESTAN İLACI YAZDI DOKTOR BANA DİYO. BEN EN İYİSİ TERSİNE DUA EDEYİM. BUGÜN TUTMUYO DUALARIM
o kadar kotu mu gercekten yan etkisi cok demekki.. bana sadece yatarken iç dedi.. bide sperm testi yptırsın eşin dedi önce benim sonuçlarıma bakılsın ona göremi sperm testi yaptırsın eşim yoksa hemen yaptırsınmı canım
Canm kendini uzme.kafana takma ben iki overde pko ve boyum 163 kilom 78 di dusun normal yolla olmadi ama 2. klomenle hamile kaldim zayiflamakta cok zor.insulin direnci oluyo banada glukofen yazdi ama bende ishal bulanti yapti kullanamadim ama cok sukur hamile kaldimcanımcım üzüldüm yaa ben hamileliğe daha yaklastığımı düşünürken hamilelik sanki bnden uzaklasıyo. sasırdım. Gerçi bu aralar kendimde bişeyler seziyodum. Doymuodum tez acıkıyodum acıkınca elim ayağım titriyodu ye ye doymak bilmiyodum pco demek insülin direnci demek .şekerle ilgili bir durum olduğunu anlıodum göbegim bariz çıktı hamile gibi. Dengem şaştı bir tuhaf oldum demek bu ğco yüzündenmiş dr emin konustu ve hiç beklemediğim kadar açıklayıcıydı devlette hiç böyle bir drla karşılasöadım açıkcası eğer doğruyu söylüyosa yanılmıyosa drdan memnun kaldım ama söylediklerinden hiç memnun kalmadımmoralimi yüksek tutmaya çalısıyorum
ayrıca PROGESTAN nın yan etkilerinden söz etti yan etki yapar endişelenme dedi yatarken iç dedi.
pazartesi bakalım özeldeki drum ne dicek hayırlısı ne diyim bilemiyorum. Sence ilaçları almadan acele etmiyim dimi özeldeki drla konusayım öyle mi alayım ?
canim gecmis olsun bende bugun devlet dr na gittim benimki cok kabaydi :) bana progestan verdi yatmadan ic dedi kararsiz kaldim almadim bende ozele gidip sorucam.ona gore kullanmaya baslicamcanımcım üzüldüm yaa ben hamileliğe daha yaklastığımı düşünürken hamilelik sanki bnden uzaklasıyo. sasırdım. Gerçi bu aralar kendimde bişeyler seziyodum. Doymuodum tez acıkıyodum acıkınca elim ayağım titriyodu ye ye doymak bilmiyodum pco demek insülin direnci demek .şekerle ilgili bir durum olduğunu anlıodum göbegim bariz çıktı hamile gibi. Dengem şaştı bir tuhaf oldum demek bu ğco yüzündenmiş dr emin konustu ve hiç beklemediğim kadar açıklayıcıydı devlette hiç böyle bir drla karşılasöadım açıkcası eğer doğruyu söylüyosa yanılmıyosa drdan memnun kaldım ama söylediklerinden hiç memnun kalmadımmoralimi yüksek tutmaya çalısıyorum
ayrıca PROGESTAN nın yan etkilerinden söz etti yan etki yapar endişelenme dedi yatarken iç dedi.
pazartesi bakalım özeldeki drum ne dicek hayırlısı ne diyim bilemiyorum. Sence ilaçları almadan acele etmiyim dimi özeldeki drla konusayım öyle mi alayım ?
54.04 üz bakalım inş artar hep :)Canim eskiyi okuyamadim isim cokta naptin degerin noldu takvim cok yakismis :)
bilmem doktor bişey demedi bana ilk gidince 27 değerimle.. kendim başladım benCanım fiyatı nedir 2 3 liralık bişiler veriyor doktor lütfen onları içmeyin
oyle canim haklisin bu dr a bi daha asla gitmem zaten esimde yaptirir bende ozele giderim artik cok tskler canimMaalesef yan etkisi saymakla bitmiyor canım. Benim 2. Kullanışım çok kötü etkiliyor beni. Sende baktır eşinde yaptırsın test. İnşallah ilimizde sağlıklısınızdır ama varsada erkenden müdahale edilmiş olur. Sen başka bi doktora daha görün derim ama Belliki çok hoşlanmamışsın bu doktordan
Canm kendini uzme.kafana takma ben iki overde pko ve boyum 163 kilom 78 di dusun normal yolla olmadi ama 2. klomenle hamile kaldim zayiflamakta cok zor.insulin direnci oluyo banada glukofen yazdi ama bende ishal bulanti yapti kullanamadim ama cok sukur hamile kaldim
canım benim uzun hikayemi okudun mu Melekcim ne diyosun ? Progestannın yan etkilerinden dr söz etti yatarken iç dedi.
canim gecmis olsun bende bugun devlet dr na gittim benimki cok kabaydi :) bana progestan verdi yatmadan ic dedi kararsiz kaldim almadim bende ozele gidip sorucam.ona gore kullanmaya baslicam
Progestan sana yarar sağlar kuzum bence almalisin... Üzülme lütfen moral çok önemli...diyete gir ver kilolarini azcik tatlim bak nasil düzeliyor düzenin canim... Varsa da pkk ona göre davranacaksin elbette insan şaşırır üzülür ama nr yapacaksın senin elinden gelen kilonu vermen ve kafana takmaman e mi canim...:)canımcım üzüldüm yaa ben hamileliğe daha yaklastığımı düşünürken hamilelik sanki bnden uzaklasıyo. sasırdım. Gerçi bu aralar kendimde bişeyler seziyodum. Doymuodum tez acıkıyodum acıkınca elim ayağım titriyodu ye ye doymak bilmiyodum pco demek insülin direnci demek .şekerle ilgili bir durum olduğunu anlıodum göbegim bariz çıktı hamile gibi. Dengem şaştı bir tuhaf oldum demek bu ğco yüzündenmiş dr emin konustu ve hiç beklemediğim kadar açıklayıcıydı devlette hiç böyle bir drla karşılasöadım açıkcası eğer doğruyu söylüyosa yanılmıyosa drdan memnun kaldım ama söylediklerinden hiç memnun kalmadımmoralimi yüksek tutmaya çalısıyorum
Ozeldede devlettede doktorum var canm 7. ayimda kendi.istegimle.klomene basladim pkolular yumurta takibi yapmadan zor.cunku ne zamn yumurtlayacagini bilmiyosun takip.iyi oluyor bide catlama ignesi yapiliyo catladigi gunude biliyosunAyyy insallah bnde hamile kalırım yaa.
Ben 1 yıldır hamile kalmaya uğrasıorum pazartesi özele gidip devletteki drun dediklerini anlatıp muayene olcam
acaba yumurta takibne baslaam mı kafam cok karısık
yumurta özelde mi yaptırdın ?
Okudum bitanem. Hiç sitres yapma. Doktorun seni ne güzel aydınlatmış. Güzel güzel anlatmış. Verdiği ilaçlardan da korkma. Ama özeldeki doktorunuda bilgilendir oda baksın. Evet yan etkisi çok.ama şanslısıniz ki yatarken içeceksiniz. Ben bütün gün sersem gibi dolaşıyorum. Perişan haldeyim artık. O yüzden korkma yani. Progestan dediği gibi bebeişin tutunsun diye vermiş. Sakın sıkma canini. Bunlarda geride kalacak inşallah kurban olduğumm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?