sagol canim.. banada karnimdan ultrasonla bakti bisey demedi pco yok bende.. daha once bi tedavi gormedim canim 5 aydir dusunuyoruz ilk defa gittimsana da gecms olsun canım yaa. nedir bu cektiğimiz ?
bnde pazartesi günü özeldeki druma gidip sorcam
sende pco filan var mı ?
her hangi bir tedavi görmüş müydün ?
Progestan sana yarar sağlar kuzum bence almalisin... Üzülme lütfen moral çok önemli...diyete gir ver kilolarini azcik tatlim bak nasil düzeliyor düzenin canim... Varsa da pkk ona göre davranacaksin elbette insan şaşırır üzülür ama nr yapacaksın senin elinden gelen kilonu vermen ve kafana takmaman e mi canim...:)
Ozeldede devlettede doktorum var canm 7. ayimda kendi.istegimle.klomene basladim pkolular yumurta takibi yapmadan zor.cunku ne zamn yumurtlayacagini bilmiyosun takip.iyi oluyor bide catlama ignesi yapiliyo catladigi gunude biliyosun
sagol canim.. banada karnimdan ultrasonla bakti bisey demedi pco yok bende.. daha once bi tedavi gormedim canim 5 aydir dusunuyoruz ilk defa gittim
Oyy Oyyy kuşummmm :) çok çok sevindim rahatlamanaa... Kiz annesi olacam diye midir nedir iyice duygusal oldum..bak sana yaradı hehe :) yerim yerim... Kullan zaten yatarken kullanacaksin hiç bir şey hissetmezsin :) hadi hayırlı haberlerle geel :)Ayy ne tatlı dillisin yaa kanser olduğumu bile öğrensem artık üzülmemÇok sağol canım benim yaa. Valla çok iyi geldi. Yok ilk basta sok halinde üzüldüm de baya iyiyim şimdi. Progestana sıcak bakıorum aslında. Şu özeldeki dra da gideyim de en azından pco konusunda içim rahatlasın . Çok sağol tatlım .
Biz iyiyiz canim beni tepikleyip duruyorteyzeleriminde bebisleri olsun diye dua ediyor sizlere
Aynı mı folik asiti miz kuzum
Kuşumm gorgoremuyiruz hiç burda birbirimizi ama hep dua ediyorum sana özledim seni :)Oyyy ne güzel depikler başlamış ne ara 20 haftalık oldu bu çocuk ya maşallah.
Baktır kuzum neden böle oldu die merak etmekte haklısın canım be zaman gidixeksin doktora
aminn canim hepimize nasip etsin insaallah.. sende cok kafana takma canim pazartesi ogrenirsin artik insaallah istedigin gibi sonuclar alirsinAllah ım tez zamanda nasip etsin canım yaa. Takipte ol canım.
Gerçi bnde takipteydim bir bucuk ay önce adetliyken karından muayene oldum bişeyim yoktu anlamadım gitti. Pazartesi günü akla kara belli olur tatlım. Çok sağolasın
Biliyorum canım pco bana yabancı değil çok şeyler okudum. sanırım özeldeki dra yumurta takibi yaptırcam pazartesi bi gideyim de. Çok sağol canım insallah bizde hamile kalırız dua et
evet canımm benim öyle yap ya allah korusun pişman olmak var ucunda.benim kuzenim hamileliği boyunca düzenli adet gördü hemde tam adet ve gebeliğini 6. ayında karnında bişe oynayınca farketti :) kilo aldı diye diyet yaptı sırtı ağırdı diye kocası sırtına çıktı hastalandı antibiyotik kullandı iğne vuruldu daha neler neler.ama maşallah çok sağlıklı doğdu bebek :) hatta bi arkadaşta iki ay adet olmadı kaç kere kanda baktırdı doktor tam kist tedavisine başlıyordu ki meğer iki aydır hamileymiş.offf ne hikayelerr :)
Kuşumm gorgoremuyiruz hiç burda birbirimizi ama hep dua ediyorum sana özledim seni :)
Allah ım tez zamanda nasip etsin canım yaa. Takipte ol canım.
Gerçi bnde takipteydim bir bucuk ay önce adetliyken karından muayene oldum bişeyim yoktu anlamadım gitti. Pazartesi günü akla kara belli olur tatlım. Çok sağolasın
evet gayet güzel anlattı
hani doğru tespit ettiyse ben drdan memnun kaldım yani.
Ama emin olabilmek için özeldekine de gideyim pco dediğini laçlarını anlattıklarını ona da söyliyim onunda düşüncelerini aliyim diyorum. Merak ediyorum gerçekten pco muyum ? dr emin konustu kimse sana demedi mi dedi hatta. ben çok sasırdım .
Progestanı evet yatarken iç dedi yan etkilerini de söyledi sen niye gün içince içiyosun yatarken içsen olmuyo mu ?
Valla kafam allak bullak Melek yaa. Glikofen de verdi zayıflamaya yardımcı bununla kolay kilo verceksin dedi bol bol yürü diyet yap diye tembihledi.
oyle canim haklisin bu dr a bi daha asla gitmem zaten esimde yaptirir bende ozele giderim artik cok tskler canim
allah razi olsun canim...Ne demek canım benim birbirimize destek olmak için burdayız. İnşallah güzel haberlerini alırız üzme kendini
Öyle yaa aylık bı kılo ıdeal dıolar zaten son aylarda alacagımızı alıcazHihi bende 3 kilo aldım şimdilik :)
İyi gidiyoruz ya maaşAllah...:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?