2014 ekim,kasim,aralik ve 2015 ocak,subat,mart,nisan,mayista hamile kalmak isteyenler

sana da gecms olsun canım yaa. nedir bu cektiğimiz ?
bnde pazartesi günü özeldeki druma gidip sorcam
sende pco filan var mı ?
her hangi bir tedavi görmüş müydün ?
sagol canim.. banada karnimdan ultrasonla bakti bisey demedi pco yok bende.. daha once bi tedavi gormedim canim 5 aydir dusunuyoruz ilk defa gittim

Ayy ne tatlı dillisin yaa kanser olduğumu bile öğrensem artık üzülmem Çok sağol canım benim yaa. Valla çok iyi geldi. Yok ilk basta sok halinde üzüldüm de baya iyiyim şimdi. Progestana sıcak bakıorum aslında. Şu özeldeki dra da gideyim de en azından pco konusunda içim rahatlasın . Çok sağol tatlım .

Ozeldede devlettede doktorum var canm 7. ayimda kendi.istegimle.klomene basladim pkolular yumurta takibi yapmadan zor.cunku ne zamn yumurtlayacagini bilmiyosun takip.iyi oluyor bide catlama ignesi yapiliyo catladigi gunude biliyosun

Biliyorum canım pco bana yabancı değil çok şeyler okudum. sanırım özeldeki dra yumurta takibi yaptırcam pazartesi bi gideyim de. Çok sağol canım insallah bizde hamile kalırız dua et

sagol canim.. banada karnimdan ultrasonla bakti bisey demedi pco yok bende.. daha once bi tedavi gormedim canim 5 aydir dusunuyoruz ilk defa gittim

Allah ım tez zamanda nasip etsin canım yaa. Takipte ol canım.
Gerçi bnde takipteydim bir bucuk ay önce adetliyken karından muayene oldum bişeyim yoktu anlamadım gitti. Pazartesi günü akla kara belli olur tatlım. Çok sağolasın

Oyy Oyyy kuşummmm :) çok çok sevindim rahatlamanaa... Kiz annesi olacam diye midir nedir iyice duygusal oldum..bak sana yaradı hehe :) yerim yerim... Kullan zaten yatarken kullanacaksin hiç bir şey hissetmezsin :) hadi hayırlı haberlerle geel :)

aminn canim hepimize nasip etsin insaallah.. sende cok kafana takma canim pazartesi ogrenirsin artik insaallah istedigin gibi sonuclar alirsin

ooo feci ama olabiliyor işte allah öyle vermiş onlarada :) tam sürpriz kader ortağım :)

sendede mi pko çıktı hay yarabbi bu kiloların bize ettiğine bakkk evt boğazımızı tutarsak bu dünyada lokması olan bebişlerde gelecek sakın canını sıkma :) atlatırız bunlar gelip geçer :)

Tatlım benim kıyamam ben sana. Hemen telaşlanma hanifem bak ne güzel sana ne yapman gerektiğini tek tek söylemiş. Verirsin biraz kilo gelsin sonra bebişin. Pko yi da çok takma kafana. O bi engel değil asla. Rabbim yeterli ol desin. Ben günde 3 defa içtiğim içinjhepsini yatarken içemiyorum cenım. Sadece birini yatarken içebiliyorum. Diğer ikisi bütün gün sersem gibi dolaşmama yetiyoda artıyo bile ne güzel bak etkilemeyecek seni. Oh bebekler gibi uyursun onu içince aşırı uyku yapıyor hadi dağıt kağanı artık. Bak biz burdayız. Bi çokkişi yaşıyo bbunları sen güzel taraflarını düşün olurmu. Canım benim ya nasılsa telaş yapmış. Toprağın benim. Merak etme hepsi geçip gidecek Allahın izniyle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…