Inanmiyorum yaa daha dün listeye bakarken kimler vardi diye düşündüm ve aklimdan gectin suan haberini alıyorum bakar misin tesadufe.. o kadar da sevindim ki çok iyi hatirliyorum uzun süren adetler esinle olan mujanbet.. allah nasip etmiş bak hadi hayirli haberlerle gel gelince de neler yaptin daha detayli anlat olur mu ☺Günaydın kızlaaaar :) en son eşim artık çocuk istemiyor diyerek kendimi depresyon çukurlarına atıp ayrılmıştım sayfadan.
Amaaa bugün adetim 4 gün gecikti 2 gündür iki farklı markayla 4 test yaptım hepsinde de silik ikinci çizgi çıktı......
şimdi duşumu aldım hazırlanıp hastaneye kan testi yaptırmaya gideceğim...
Adet gecikmesinin yanı sıra bende şu belirtiler var...
1. göğüs uçlarım çooook acıyorrr
2. ağzımda metal tadı var nasıl anlatsam böyle demir yalamışım sanki ya da sürekli dudağım kanıyormuş gibi kan metal tadı karışık garip bir şey.
3. sağ ve sol kasığım da ara ara batmalar oluyor. ama çok şiddetli değil.
4. adetimin geciktiği ilk gün adet olacakmış gibi karnım ağrıdı 2-3 kere wc ye gittim hasta oldum sanıp ama bişey yoktu.
Kızlar dua edin benim için inşallah bebişim benimledir. Rabbim bize bağışlar onu :)
Lovely35 ürolog sperm testinden başka testisleri ultrasonla inceledi mi cnm?
O nasıl oluyor kız
O nasıl oluyor kız
Hım eşide ne var yani verse kızda rahatlasa bir şey varsa bir an önce tedaviye başlasalar ben bu erkekleri hiç anlamıyorum. Benim eşim gitti iki kere kuzu gibi verdi evet bu onlar için çok yıpratıcı bir süreç ama en azından onların tedavisi daha kolay ve sonuçta ne olursa olsun iş kadında bitiyor. Onca iğneyi eşim yemicek sonuçta ben yicem. Histeroskopi olduğum gün kıyamam eşim benim yüzümden ne işler açıldı başına dedi bana.
canim o dediyin ilici da doktorum yazdi bize esim icin almanyadan geliyor etkili ilacmis
ins ALLAH kocana sifa olur
Günaydın kızlaaaar :) en son eşim artık çocuk istemiyor diyerek kendimi depresyon çukurlarına atıp ayrılmıştım sayfadan.
Amaaa bugün adetim 4 gün gecikti 2 gündür iki farklı markayla 4 test yaptım hepsinde de silik ikinci çizgi çıktı......
2. ağzımda metal tadı var nasıl anlatsam böyle demir yalamışım sanki ya da sürekli dudağım kanıyormuş gibi kan metal tadı karışık garip bir şey.
4. adetimin geciktiği ilk gün adet olacakmış gibi karnım ağrıdı 2-3 kere wc ye gittim hasta oldum sanıp ama bişey yoktu.
Kızlar dua edin benim için inşallah bebişim benimledir. Rabbim bize bağışlar onu :)
Günaydın kızlaaaar :) en son eşim artık çocuk istemiyor diyerek kendimi depresyon çukurlarına atıp ayrılmıştım sayfadan.
ama eş yani bu her daim destek olmalı iyi yapmış eşine aferin :) bende anlamıyorum ne kadar yıpranır elisanın heveside çok bide umarım bu konular yüzünden araları açılmazhakkımızda hayırlısı olsun
KIZLARR
DÜN KV LERE GİTMİŞTİM EŞİMLE BABASI YEMEK YEDİLER KV DE YİYORDU BABASI KALKIP SALONA MİSAFİRLERİN YANINA GİTTİ. EŞİM ANNESİNE İSTEMEDİĞİ Bİ ŞEY YAPTI DİYE KIZDI ANNESİDE SENİ NİYE DÜŞÜNİYİM EVLENDİN GİTTİN BENİ KIZLARIM DÜŞÜNÜR DEDİ EŞİMLE TARTIŞMA UZARKEN SEN EVLENDİKTEN SONRA İYİCE TERBİYESİZ OLDUN DEDİ EŞİMDE ANNESİNE KAYGILI YÜZÜNDEN Mİ YANİ DEDİ ODA BİLEMEM ARTIK DEDİ BEN ŞOK OLDUMM EŞİM KALK GİDİYORUZ DEDİ EVE GİTTİK BUNLARLA DAHA DA GÖRÜŞMÜYORSUN UTANMADAN İFTİRA ATIYOLAR DEDİ. BEN ONLARA KARŞI EŞİME HEP İYİ OLMASINI İSTERKEN ONLAR İÇİN SÜRPRİZLER YAPIP HER DAİM YOKTAN VAR EDİP MUTLU ETMEYE ÇALIŞIRKEN ONLAR BENİM EŞİMİ KIŞKIRTTIĞIM İÇİN BÖYLE OLDUĞUNU DÜŞÜNDÜLER YA YARABBİ SEN BÜYÜKSÜN DEDİM EVLENDİĞİMİZDEN BERİ İLK TARTIŞMA BU KADAR KÖTÜ HİÇ SESİMİ ÇIKARMADIM ÇIKTIM EVİME GİTTİM AĞLAYARAK ÇOK ÜZGÜNÜMHEMDE AKLIMDA PREDİKTORDE SİLİK GİBİ HAYALETİN NEŞESİ VARKEN EVE GELDİM HEP SAĞ KASIĞIM YANDI RESMEN İÇİNE ATEŞ BIRAKMIŞLAR GİBİ
Günaydınlar olsun hatunlar.. Gününüz aydın, işleriniz rast gitsin..
Dün doktora gittim ve adet düzensizliği + kilo vermeme durumum için ilaç verdi.. Rabbim şifasız hastalıklar vermesin..
Var mıdır yeni hamişler?
11 ıle 14 arası yapılıyo canım gıdebılırsın bu haftaRahis 13 haftalık oldum ikili test günüm geçtimi
Bebeğim hepimizde o istek, heves çok ama demekki en hayırlı zamanı bekliyorlar. Bildiğim kadarıyla elisa yumurtlama testi yapmıyor yapıpta olmasaydı o zaman gidip eşi versin derdim ama yapmıyorlarsa daha bir senedir denemiyorlar bildiğim kadarıyla olur mutlaka ama tabiki gözükmelerinde yarar var. Bebek düşünülmeye başlandığında kadında erkekte doktora görünmeli gereken testleri en başta yaptırmalı.
Canımmmm gozun aydınGünaydın kızlaaaar :) en son eşim artık çocuk istemiyor diyerek kendimi depresyon çukurlarına atıp ayrılmıştım sayfadan.
Canım biliyorsun ben mayısta gitmiş temmuzda çalışmalar başlamıştım hani bebekten önce düzenli folik asitte içeyim istemiştim ama yanlış kadın- erkek birlikte gitmeli benim gibi sadece kadın görünürse 6 ay böyle puf diye uçup gider.evet bende öyle düşünüyorum acele etmiyorlar zaten kimse acele etmesin olacağı varsa olacak ama kadın korunmayı bıraktığı zaman görünüp gerekli tahlil vs yaptıracak sonra deneyecekler olmadı erkekte yaptıracak kafalar rahat edecek bencede yarar var gözükmekte :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?