- 7 Eylül 2014
- 4.932
- 6.768
- 178
- 47
canim insallah buayda olur bebegin hayirlisiyla gelsin gobusune benim ilk denemem klomeni bat 31 aralik ama sadece tek yumurta gelisti bende buay olmassayeni ayda insallah birden fazla yumurta gelisir de tutunur bebegim rabbim tum isteyenlere nadip etsinNe olsun canim yaa adet iste agri sizi kafa karisikligirandevu aldim 3.gun gidcem bakalim ne der klomen derse bu ay da devam edicem.. sen napiyoaun
Amin amin.. benim de iki aydir tek diyonama devlet hastanesi oldugu için fazla bise soylemiyo ozel den aldim perşembe gunu için. Daha fazla sey soyler heralde bir yumurta diyince morali bozuluyo insanincanim insallah buayda olur bebegin hayirlisiyla gelsin gobusune benim ilk denemem klomeni bat 31 aralik ama sadece tek yumurta gelisti bende buay olmassayeni ayda insallah birden fazla yumurta gelisir de tutunur bebegim rabbim tum isteyenlere nadip etsin
İyiyizzzzz sen nasılsın ??
tsk ederim canim yazdigin icin.. prolaktin icin pazartesi ve persembe icmem gereken bi ilac verdi ondan ayri ostrojenim de dusukmus ben pcolu degilim ama bi sorun yok hizlandirmak icin klomene baslayalim dedi onumizdeki ay baslicaz onada sonrada yumurta takibi.. ben saygin micozkadioglunun hastasiydim sonra onu arayip sordum bu ilaclari dogrudur kullanabilirsin dedi biraz ona guvendim ama hala kararsizim klomen kilo yapiyo diye biliyorum komsum kullandi baya sisti ondan korkuyorum bendeSelam canim doktorun ilac konusunda pek bonkormus sahsen prolaktin im 63 ken prof.dr a muayene olduğumda (ankara üniversitesi bolum baskani) ilac onermedi, hele ki 30 sinir yani o an oyle cikmis olabilir muhakkak bi ay daha takip et derim yemene icmene dikkat et süt yapar denilern seylerden uzak dur.. kolmen bu ay ve onceii ay kullandim ama bana adetin 5.gunu en dusuk doz gunde 1 diye baslatti.. tabi bilemem degerlerimiz farklidir belki pko luysan falan degisir malum.. uzun yazdim inşallah faydasi olur yazdıklarımin
Ben yan etki yapar diye dusunmedim hic ama kilo aldim.galiba acaba ondan mi bak.simdi iskillendim ☺ yumurta takibinde iyice sor yoksa soylemiyolar bakip cekiyo aleti sorarsan daha iyi :)tsk ederim canim yazdigin icin.. prolaktin icin pazartesi ve persembe icmem gereken bi ilac verdi ondan ayri ostrojenim de dusukmus ben pcolu degilim ama bi sorun yok hizlandirmak icin klomene baslayalim dedi onumizdeki ay baslicaz onada sonrada yumurta takibi.. ben saygin micozkadioglunun hastasiydim sonra onu arayip sordum bu ilaclari dogrudur kullanabilirsin dedi biraz ona guvendim ama hala kararsizim klomen kilo yapiyo diye biliyorum komsum kullandi baya sisti ondan korkuyorum bende
evet canim sisiriyomus valla benim komsum acayip kilo aldi klomenle.. sorarim canim bisiler soyler herhalde :)Ben yan etki yapar diye dusunmedim hic ama kilo aldim.galiba acaba ondan mi bak.simdi iskillendim ☺ yumurta takibinde iyice sor yoksa soylemiyolar bakip cekiyo aleti sorarsan daha iyi :)
tamam kuzum yeni batta söyle ekliyim ocak listesine
tebrikler balım...kuzum benimde iyi notlar gerçi ekonomi ve türk dili 40 ama olsun hallederim...türk dilini salak gibi aldım halbuki muaf olabiliyormuşum ooof offff...2. dönem muafiyet isteyeceğim...bi de bende 10 ders var malum 3 yılda bitirince fazla fazla alıyorum dersleri ama az kaldı ha gayretKızlar aöf notları açıklanmış. Kafam dumandı şu protestan yüzünden ama hiç fena olmamış notlar ne dersiniz. Sevindirik oldum biraz :)))Mogami sende ne var ne yok bebeğim?
ahh canım ya hepimiz kafayı yemek üzereyizYa kızlar geceden beri yatamıyorum sıkıntı basıyor beni aklıma kötü kötü şeyler geliyor mil gebelik geçirdim ya o sürekli aklımda ya değerlerin yükselirse ya ne bilim daha neler neler düşünür oldum tövbe tövbe dua okudum teşbih çekiyorum yine aynı dua edin bana lütfen kızlar
ahh canım ya hepimiz kafayı yemek üzereyizbenimde bugün adet günüm.olurum diye ödüm patlıyor.sürekli wcye gidiyorum kontrol ediyorum inşallah hepimiz yavrularımıza kavuşuruz çok sıkıntılıyım bende
Ablacm gözün aydın tebrik ederim sende hamişler kervanına katılsın ve darısı isteyen herkeze
saol canım senin de gözün aydın :)Ablacm gözün aydın tebrik ederim sende hamişler kervanına katılsın ve darısı isteyen herkeze
Of bu sancı adam öldürür...ya bi 9 ay kurtulmak iyi olurdu da onun sonunda doğum sancısı var...ben normal doğum yapamam zatenInşallah canim.. evdeysen tadini.cikar disarda olinca olunca cok.kotu oluyo
Allah iyiliğini versin emiBelirti pozisyon demiş kadına hahahah
EVET CANIM AMA TEKDE OLSA DA umudumuz var canim moralini daha iyi olacak diye yuksek tut olmazsa bile doktorlar asilama yapar yine olur hayirli sabahlar insallahh olacakAmin amin.. benim de iki aydir tek diyonama devlet hastanesi oldugu için fazla bise soylemiyo ozel den aldim perşembe gunu için. Daha fazla sey soyler heralde bir yumurta diyince morali bozuluyo insanin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?