Gönlüne göre olur inşaAllahHenüz net değil tatlım..Tek kese ama kan değerim yüksek olduğundan şuan için şüpheli..15 gün sonra belli olacak
Aminnn ablacım aminnnn Rabbim isteyen herkese nasip etsin.Allah razı olsun güzelim tşk ederimRabbim bekletmesin inşallah bir an önce bebeğine kavuşursun
canim ben kullaniyorum ama daga birinci denemem saate dikkat et sabah on aksam on artik saat kactan kaca ayarlarsan benim bat 31 aralik sonuc neolur bilemiyorum ama icimde bir his yok onumuzdeki aya olur diyr umit ediyorum tabi sende insallah ilk denemede olur rabbimiz yeterki oldesinmrb arkadaşlar bugün tahlil sonuçlarımı aldım prolaktinim 30 çıkmış onun için ilaç verdi doktorum progestana adetin 15. günü başla dedi ve bide önümüzdeki adetin 3. günü başlamam için klomen verdi kullanan arkadaşlardan bilgi almak istiyorum nasıl bi ilaç işe yarıyo mu kilo yapıyo diye biliyorum biraz korktum o yüzden bide günde 2 doz yazmış sanırım
INSALLAH cook SağolOlur tabi neden olmasın hatta menapoz öncesi bazı kadınların hormonlarının daha düzenli olduğunu okumuştum..Tek yumurtalıkla bile çok büyük şansın var, sakın ümidini inancını yitirme..Hepiniz için dua ediyorum en hayırlı zamanda gelsin bebekleriniz
tok karna içiliyo bu ilaç dimi cnım zaten önümüzdeki adet zamanında başlıcam inş hayırlısıyla olur.. ama bana alttan baktı çok güzel hiç bi problem yok dedi klomene başlıyalım dedi acaba hızlandırmak içinmi klomene başlıyalım dedi anlamadımcanim ben kullaniyorum ama daga birinci denemem saate dikkat et sabah on aksam on artik saat kactan kaca ayarlarsan benim bat 31 aralik sonuc neolur bilemiyorum ama icimde bir his yok onumuzdeki aya olur diyr umit ediyorum tabi sende insallah ilk denemede olur rabbimiz yeterki oldesin
İnşallah canım. Doktorumda başından beri beni bildiği için daha hassas davranıyo. Bi dahaki kontrole kadar kitap oku kafanı rahat tut falan dedi. Bende öyle yapıcam elimden geldiğince :)Bence de vajinal muayene etmemesi iyi olmuş çok başındasın daha gebeliğinin..Aynı tarihlerde gidicez yeniden kontrole, hadi bakalım güzel haberlerle inşallah
tabi tabi senin kacinci denemen bisey olmasada vucut hazir olmadigindan klomen le yumurtayi gelistircek yumurtalarin yeteri kadar buyuyup catliycak insallah tok karnina iciliyo canim hayirli haberlerini bekliyorum canimtok karna içiliyo bu ilaç dimi cnım zaten önümüzdeki adet zamanında başlıcam inş hayırlısıyla olur.. ama bana alttan baktı çok güzel hiç bi problem yok dedi klomene başlıyalım dedi acaba hızlandırmak içinmi klomene başlıyalım dedi anlamadım
canım 5 ay oldu ama tam anlamıyla geçen ay bebiş için uğraştık bu ayda tahlil falan yaptırdım işte.. inş faydası olur canım senin ilk kullanımın mı klomenitabi tabi senin kacinci denemen bisey olmasada vucut hazir olmadigindan klomen le yumurtayi gelistircek yumurtalarin yeteri kadar buyuyup catliycak insallah tok karnina iciliyo canim hayirli haberlerini bekliyorum canim
evet canim benim altinci denemem doktor buay verdi klomeni sadece bir yumurta gelismis catlama iynesine gerek yok dedi benimde umidim bunun icin yok insallah yeni ayda birden fazla olur yumurta olduktan sonra tek yumurtayla da olur ama rabbimize kaldi yetetki oldesin canim ben 36 yasindayim iki kizim var buyugu 15 kucugu 10 yasini doldurdu sen kac yasindasin bende menopoz badlangici var fsh 12 normalde onun altinda olmasi gerekiyo sag taraf calismiyor bende yumurta soldan geliyor sansim az ama olur diye bekliyorum ugrasiyoruzcanım 5 ay oldu ama tam anlamıyla geçen ay bebiş için uğraştık bu ayda tahlil falan yaptırdım işte.. inş faydası olur canım senin ilk kullanımın mı klomeni
aa maşallah canım allah evlatlarına uzun ömür versin inşallah 3. bebeğinede kavuşursun bi an önce.. ben 27 yaşındayım 1 buçuk yıla yakındır evliyim.. evliliğimin ilk bi yılı zaten vajinismusla geçti sonrasında krunmadık hiç işte öyle tabi biz naparsak yapalım rabbim ne derse o inş bi an önce nasip ederevet canim benim altinci denemem doktor buay verdi klomeni sadece bir yumurta gelismis catlama iynesine gerek yok dedi benimde umidim bunun icin yok insallah yeni ayda birden fazla olur yumurta olduktan sonra tek yumurtayla da olur ama rabbimize kaldi yetetki oldesin canim ben 36 yasindayim iki kizim var buyugu 15 kucugu 10 yasini doldurdu sen kac yasindasin bende menopoz badlangici var fsh 12 normalde onun altinda olmasi gerekiyo sag taraf calismiyor bende yumurta soldan geliyor sansim az ama olur diye bekliyorum ugrasiyoruz
INSALLAHH canim yaa biran evvel bebisin olur hepimizde seviniriz rabbim tummm isteyenlere nasip etsin senide fazla bekletmesinaa maşallah canım allah evlatlarına uzun ömür versin inşallah 3. bebeğinede kavuşursun bi an önce.. ben 27 yaşındayım 1 buçuk yıla yakındır evliyim.. evliliğimin ilk bi yılı zaten vajinismusla geçti sonrasında krunmadık hiç işte öyle tabi biz naparsak yapalım rabbim ne derse o inş bi an önce nasip eder
aminn canım inşaallahINSALLAHH canim yaa biran evvel bebisin olur hepimizde seviniriz rabbim tummm isteyenlere nasip etsin senide fazla bekletmesin
Böyle bedduaya kurban bacımhosuna gitdiyse sanada ediyim
Selam canim doktorun ilac konusunda pek bonkormus sahsen prolaktin im 63 ken prof.dr a muayene olduğumda (ankara üniversitesi bolum baskani) ilac onermedi, hele ki 30 sinir yani o an oyle cikmis olabilir muhakkak bi ay daha takip et derim yemene icmene dikkat et süt yapar denilern seylerden uzak dur.. kolmen bu ay ve onceii ay kullandim ama bana adetin 5.gunu en dusuk doz gunde 1 diye baslatti.. tabi bilemem degerlerimiz farklidir belki pko luysan falan degisir malum.. uzun yazdim inşallah faydasi olur yazdıklarıminmrb arkadaşlar bugün tahlil sonuçlarımı aldım prolaktinim 30 çıkmış onun için ilaç verdi doktorum progestana adetin 15. günü başla dedi ve bide önümüzdeki adetin 3. günü başlamam için klomen verdi kullanan arkadaşlardan bilgi almak istiyorum nasıl bi ilaç işe yarıyo mu kilo yapıyo diye biliyorum biraz korktum o yüzden bide günde 2 doz yazmış sanırım
betiiii ne var ne yokSelam canim doktorun ilac konusunda pek bonkormus sahsen prolaktin im 63 ken prof.dr a muayene olduğumda (ankara üniversitesi bolum baskani) ilac onermedi, hele ki 30 sinir yani o an oyle cikmis olabilir muhakkak bi ay daha takip et derim yemene icmene dikkat et süt yapar denilern seylerden uzak dur.. kolmen bu ay ve onceii ay kullandim ama bana adetin 5.gunu en dusuk doz gunde 1 diye baslatti.. tabi bilemem degerlerimiz farklidir belki pko luysan falan degisir malum.. uzun yazdim inşallah faydasi olur yazdıklarımin
Ne olsun canim yaa adet iste agri sizi kafa karisikligibetiiii ne var ne yok
benimde kahverengi akıntım geldi yarın bende acı sancı içinde kıvranırım ....hımm git bakalım inşallah iyi şeyler duyarsınNe olsun canim yaa adet iste agri sizi kafa karisikligirandevu aldim 3.gun gidcem bakalim ne der klomen derse bu ay da devam edicem.. sen napiyoaun
Inşallah canim.. evdeysen tadini.cikar disarda olinca olunca cok.kotu oluyobenimde kahverengi akıntım geldi yarın bende acı sancı içinde kıvranırım ....hımm git bakalım inşallah iyi şeyler duyarsın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?