2014 ekim,kasim,aralik ve 2015 ocak,subat,mart,nisan,mayista hamile kalmak isteyenler

canim ben kullaniyorum ama daga birinci denemem saate dikkat et sabah on aksam on artik saat kactan kaca ayarlarsan benim bat 31 aralik sonuc neolur bilemiyorum ama icimde bir his yok onumuzdeki aya olur diyr umit ediyorum tabi sende insallah ilk denemede olur rabbimiz yeterki oldesin

INSALLAH cook Sağol

tok karna içiliyo bu ilaç dimi cnım zaten önümüzdeki adet zamanında başlıcam inş hayırlısıyla olur.. ama bana alttan baktı çok güzel hiç bi problem yok dedi klomene başlıyalım dedi acaba hızlandırmak içinmi klomene başlıyalım dedi anlamadım

Bence de vajinal muayene etmemesi iyi olmuş çok başındasın daha gebeliğinin..Aynı tarihlerde gidicez yeniden kontrole, hadi bakalım güzel haberlerle inşallah
İnşallah canım. Doktorumda başından beri beni bildiği için daha hassas davranıyo. Bi dahaki kontrole kadar kitap oku kafanı rahat tut falan dedi. Bende öyle yapıcam elimden geldiğince :)

Örgü çok iyi terapidir yani genel adıyla elişi türü şeylerle uğraş bir bakacaksın saatler geçmiş

tabi tabi senin kacinci denemen bisey olmasada vucut hazir olmadigindan klomen le yumurtayi gelistircek yumurtalarin yeteri kadar buyuyup catliycak insallah tok karnina iciliyo canim hayirli haberlerini bekliyorum canim

tabi tabi senin kacinci denemen bisey olmasada vucut hazir olmadigindan klomen le yumurtayi gelistircek yumurtalarin yeteri kadar buyuyup catliycak insallah tok karnina iciliyo canim hayirli haberlerini bekliyorum canim
canım 5 ay oldu ama tam anlamıyla geçen ay bebiş için uğraştık bu ayda tahlil falan yaptırdım işte.. inş faydası olur canım senin ilk kullanımın mı klomeni

canım 5 ay oldu ama tam anlamıyla geçen ay bebiş için uğraştık bu ayda tahlil falan yaptırdım işte.. inş faydası olur canım senin ilk kullanımın mı klomeni
evet canim benim altinci denemem doktor buay verdi klomeni sadece bir yumurta gelismis catlama iynesine gerek yok dedi benimde umidim bunun icin yok insallah yeni ayda birden fazla olur yumurta olduktan sonra tek yumurtayla da olur ama rabbimize kaldi yetetki oldesin canim ben 36 yasindayim iki kizim var buyugu 15 kucugu 10 yasini doldurdu sen kac yasindasin bende menopoz badlangici var fsh 12 normalde onun altinda olmasi gerekiyo sag taraf calismiyor bende yumurta soldan geliyor sansim az ama olur diye bekliyorum ugrasiyoruz

aa maşallah canım allah evlatlarına uzun ömür versin inşallah 3. bebeğinede kavuşursun bi an önce.. ben 27 yaşındayım 1 buçuk yıla yakındır evliyim.. evliliğimin ilk bi yılı zaten vajinismusla geçti sonrasında krunmadık hiç işte öyle tabi biz naparsak yapalım rabbim ne derse o inş bi an önce nasip eder

Kızlar aöf notları açıklanmış. Kafam dumandı şu protestan yüzünden ama hiç fena olmamış notlar ne dersiniz. Sevindirik oldum biraz :))) Mogami sende ne var ne yok bebeğim?

Eklentiler

• Screenshot_2014-12-23-21-54-44.webp
    23,8 KB · Görüntüleme: 66
INSALLAHH canim yaa biran evvel bebisin olur hepimizde seviniriz rabbim tummm isteyenlere nasip etsin senide fazla bekletmesin

Selam canim doktorun ilac konusunda pek bonkormus sahsen prolaktin im 63 ken prof.dr a muayene olduğumda (ankara üniversitesi bolum baskani) ilac onermedi, hele ki 30 sinir yani o an oyle cikmis olabilir muhakkak bi ay daha takip et derim yemene icmene dikkat et süt yapar denilern seylerden uzak dur.. kolmen bu ay ve onceii ay kullandim ama bana adetin 5.gunu en dusuk doz gunde 1 diye baslatti.. tabi bilemem degerlerimiz farklidir belki pko luysan falan degisir malum.. uzun yazdim inşallah faydasi olur yazdıklarımin

betiiii ne var ne yok

Ne olsun canim yaa adet iste agri sizi kafa karisikligi randevu aldim 3.gun gidcem bakalim ne der klomen derse bu ay da devam edicem.. sen napiyoaun
benimde kahverengi akıntım geldi yarın bende acı sancı içinde kıvranırım ....hımm git bakalım inşallah iyi şeyler duyarsın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…