2014 ekim,kasim,aralik ve 2015 ocak,subat,mart,nisan,mayista hamile kalmak isteyenler

Çevre baskısı beni çok etkiliyor aslında. Belki söylentiler olmasa bu kadar üzülmem. Düşünmüyoruz daha erken demekten başka çare bırakmıyorlar.

o diyenlerrrin dilleri dolanmasınn nasıl sinir ediyorlar beni bak wuslt a da laf ettiler şimdi hamiş hepsi yerin dibine girecekler sende sabret hepsi olacak burda aaa sende cılk çıktın diye laflar yiyen arkadaşlarımız bile oldu etrafından biz gülüp geçiyoruz hatta olmayınca cılk çıktık vs bile diyorz sen etrafa bakma hem daha ideal 1.5 sene olmuş henz :)

canım ben daha başlamadım adet olunca başlıcam dr bana sabahları coraspini akşam yatarken glikkofeni verdi günde bi tane verdi bana 850 mg lıktan sanırm :) bende tedirginim ishal bulantı yaparsa iş yerinde işim çok zorrr

aynı bnada 850 mg olanını verdi. Bi dene canım. Bide ilk zamanlar yapıomuş snra yanetkiler kayboluomuş sabırlı olmak lazım diyolar facete pco grubunda bu ilacı kullananlar var fikir aldım baya onlar diyolar.
Bnde dün aksam aldm bide bu sabah aldım bnde hiç bulantı yada ishal yapmadı belki yeni basladgmdan ilaç kötü yüzünü göstermiodur bana

Ayyy kıyamam ya öğrnci kimliğini unutmuştun dimi sen yanlış hatırlamıyosam. Olacakya işte. Olsun takma Kafana önümüzde daha çok sınav var
melekkk sen nerelerdeydin yaa yeni yıla kadar gelmicem yazmıssın valla dün aksam gördüm çok üzüldümm gitme yaa

Senin hızına yetişemeyiz zaten kuzum biz. Bize bunlar yetiyo. Baksana farkında olmadan muaf olduğun dersi bile okuyosun. Bıraksalar başkalarının derslerini bile okuyacan :) bende seni tebrik ederim canım bu arada sağol

Canım cumaya kadar buradayım merak etme. Yilbaşında da bi girerim. Sonra bat gününe kadar beklemeyi düşünüyorum hiçbişey düşünmeden. Kısa bir süre sadece kuzucuk kıyamam üzülme canım benimmmm
melekkk sen nerelerdeydin yaa yeni yıla kadar gelmicem yazmıssın valla dün aksam gördüm çok üzüldümm gitme yaa

Bi kac kez bende de olmustu yanma arada olur oyle calismalari siki tut minnosum arkadas istiyor teyzesi

olabilir :):) bakalım zamanlar anlarız inşallah işe yararda düzene girerler :):)

canım arada uğrayarakta relax olabilirsin kendini hiçç strese sokma Melekcim bnde artık buraya takılmayı ister istemez azaltcam ders calısmam lazım sınava bir ay kaldı. bnde birazdan kaçarım yemek yapmam lazımm aksam eşim işe erken gidecek o gidince ders calıscam ne var ne yok bakalım ?

Anladım canım benimde şu beni sarsan ilacım bitsin ders çalışmaya başlayacam. Senin notlar ne alemde canım? Bişey yaptığım yok valla işten annemlere annelerden işe işte. İlacın biteceği günü sabırsızlıkla bekliyorum. Sende ne var ne yok?

canim yarina toparlarsin incir kuru yap sende insallah gelecek bebegin sikintida yokmus arkadasim da umutsuzdu hic bisey cikmamasina ragmen olmuyordu asilama yapacaklardi rahim filmi cekildi ve hamis kaldi ve cevremde boyle birsuru insan var calismalara devam aman stresten uzak ol hayirlisiyla gelsin bebegin canim yaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…