Çevre baskısı beni çok etkiliyor aslında. Belki söylentiler olmasa bu kadar üzülmem. Düşünmüyoruz daha erken demekten başka çare bırakmıyorlar.
Of zaten karnım ağrıyor :'(fsh ta fsh diye tutturrr canım sen kafana takma doktoruna güveniyorsan amaa olmadı bi dahaki ay gider istersin fsh testi diye :)
insallah canım. Hamile kalmaktan ziyade adet olamamk daha da yıpratıcıymış. Glikofene bnde dün basladım günde iki kez tok karnına içicem. Bnmde bu ay gecikmeseydi şu kistleri öğrenmeseydim yine akısına bırakırdım belki ama gecikme kist polikistik laflarını duyunca artık ciddiyetin farkına vardım ve 13 aydır olmayınca bi yerlerde bir sorun var kabullendim hakkımızda hayırlısı canım. Glikofenin bir faydasını yada yanetkisini gördün mü kimi bas dönmesi ishal yapıo diyoda sende nasıl ? bnde bişey yok bugün tam anlamıyla basladım.
Of zaten karnım ağrıyor :'(
aynı bnada 850 mg olanını verdi. Bi dene canım. Bide ilk zamanlar yapıomuş snra yanetkiler kayboluomuş sabırlı olmak lazım diyolar facete pco grubunda bu ilacı kullananlar var fikir aldım baya onlar diyolar.canım ben daha başlamadım adet olunca başlıcam dr bana sabahları coraspini akşam yatarken glikkofeni verdi günde bi tane verdi bana 850 mg lıktan sanırm :) bende tedirginim ishal bulantı yaparsa iş yerinde işim çok zorrr
Kız Allah seni iyi etsin emi....güldürdün beni....sağol canımben glikofenle ishal olursaammm işin ortasında ne yapıcamm sen asılll buna bakgel karnını ovalayayım iyi gelsin
CNM SENİN YİNE İYİMİŞ BİDE BENMKİNİ GÖR GİREMEDİĞM İÇİN SINAVA
melekkk sen nerelerdeydin yaa yeni yıla kadar gelmicem yazmıssın valla dün aksam gördüm çok üzüldümm gitme yaaAyyy kıyamam ya öğrnci kimliğini unutmuştun dimi sen yanlış hatırlamıyosam. Olacakya işte. Olsun takma Kafana önümüzde daha çok sınav var
tebrikler balım...kuzum benimde iyi notlar gerçi ekonomi ve türk dili 40 ama olsun hallederim...türk dilini salak gibi aldım halbuki muaf olabiliyormuşum ooof offff...2. dönem muafiyet isteyeceğim...bi de bende 10 ders var malum 3 yılda bitirince fazla fazla alıyorum dersleri ama az kaldı ha gayret
melekkk sen nerelerdeydin yaa yeni yıla kadar gelmicem yazmıssın valla dün aksam gördüm çok üzüldümm gitme yaa
Bi kac kez bende de olmustu yanma arada olur oyle calismalari siki tut minnosum arkadas istiyor teyzesioyyyy oyyyyy yerim ben sizi ya ne güzelll :) iyiyim cnm bende sınavlar açıklandı tabi bi taanesine girdiğm için olsun vardır bunda da bi hayır ders çalışıyorum bende bu arada bebiş çalışmlarına devamdün ilişk oldu ama böyle afedersin ama yanma vardı çok kötü oldum daha önce hiç olmamıştı öyle işte cnm benm :)
aynı bnada 850 mg olanını verdi. Bi dene canım. Bide ilk zamanlar yapıomuş snra yanetkiler kayboluomuş sabırlı olmak lazım diyolar facete pco grubunda bu ilacı kullananlar var fikir aldım baya onlar diyolar.
Bnde dün aksam aldm bide bu sabah aldım bnde hiç bulantı yada ishal yapmadı belki yeni basladgmdan ilaç kötü yüzünü göstermiodur bana
Canim bence ikisini bir yapma incire baslamissin devam et insallah faydasi olur dualarim sizlerleaaa benm 5. günüm bi de incir kürüne basladım ikisi birden zararlı olur mu ki..
Canım cumaya kadar buradayım merak etme. Yilbaşında da bi girerim. Sonra bat gününe kadar beklemeyi düşünüyorum hiçbişey düşünmeden. Kısa bir süre sadece kuzucuk kıyamam üzülme canım benimmmm
Tesekkur ederim canim rabbim en kisa zamanda hayirlisiyla sanada nasip etsin insallahBu arada senin bebeğin de hayırlı olsun canım Allah sağ salim kucağına almayı nasip etsin
Amin canimAllah kucagimiza almayida nasip etsin canim benim
Amin mogami rabbim sanada nasip etsin hayirlisiyla sagligiyla insallahminnakına maaşallah kuzum benim böyle güzel güzel gelişsin inşallah
İnşallah canım benimle bekleyen herkese nasip etsin inşallahTesekkur ederim canim rabbim en kisa zamanda hayirlisiyla sanada nasip etsin insallah
canım arada uğrayarakta relax olabilirsin kendini hiçç strese sokma Melekcimbnde artık buraya takılmayı ister istemez azaltcam ders calısmam lazım sınava bir ay kaldı. bnde birazdan kaçarım yemek yapmam lazımm aksam eşim işe erken gidecek o gidince ders calıscam ne var ne yok bakalım ?
canim yarina toparlarsin incir kuru yap sende insallah gelecek bebegin sikintida yokmus arkadasim da umutsuzdu hic bisey cikmamasina ragmen olmuyordu asilama yapacaklardi rahim filmi cekildi ve hamis kaldi ve cevremde boyle birsuru insan var calismalara devam aman stresten uzak ol hayirlisiyla gelsin bebegin canim yaaEvlendiğimizden beri hiç korunmadık ama yumurtlama tarihine dikkat etmekdim ben. 1,5 yıllık evliyim. Sonra baktım olan biten yok. Yumurtlama takvimine göre uymaya çalıştık. Bu ay tam uymuştuk aslında. Ondan bu kadar hayal kırıklığı. Muayeneye gittim birşey çıkmadı. Smearde enfeksiyon çıkmıştı. Onun içinde fitil ve ilaç kullandım , okadar.
Hayır yani , bide hala belki yerleşme kanamsıdır diye düşünmüyomuyum kendi kendime sinir oluyorum. Geliyor işte bayaa daha ne yerleşmesinden bahsediyorsun. fff kendi kendime tartışıyorum.durumum iyi değil
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?