İnşallah kuzum zor gerçekten her içmeye kendi mezarını kazıyorsun resmenYok canim ya onu da denedim arıyorsun bi anket yapıp bağımlılık fereceni tespit edip doktora yönlendiriyor doktor bi ilaç yazıyo ama ilaç bi işe yaramıyor yani onlar tırt çıktı dediğin gibi kafada bitiyor inşallah bende bitireceğim :)
İnşallah kuzum zor gerçekten her içmeye kendi mezarını kazıyorsun resmenYok canim ya onu da denedim arıyorsun bi anket yapıp bağımlılık fereceni tespit edip doktora yönlendiriyor doktor bi ilaç yazıyo ama ilaç bi işe yaramıyor yani onlar tırt çıktı dediğin gibi kafada bitiyor inşallah bende bitireceğim :)
Canım hangi bölümü okuyordun? bir de derslerin zormu yani fazla çalışmasan da geçebilr misin çünkü zor bir döneme denk geliyor galiba eğer fazla çalışmadan da geçebileceksen ara verme derim çünkü ara verince daha zor oluyor sankiSelam kızlar nasılsınız Özledim sizleri.benîm sınav sonuclarımda fena değil gibi.fînallerdede aynı şekilde alırsam tek sorun ikinci dönem için kalıyor.bu sene iyi gelirse dersler okul bîter inş.yalnız aklımda sorun var.dr doğumu 25 mayıs dedi.sezeryan olabilir ama.bu durumda doğum erkene alınır tarih olarak.nisan sonu vize sınavım haziran başıda finallerim var.ben doğum zamanlarına denk geliyor die ikinci dönem kayıt yaptırmayı düşünmüyordum ama okul bu sene belki biter düşüncesiylede arada vermek istemiyorum.karnım burnumda ve doğum yapmış olarak sınavlara rahatca girebilirmiyim endişe içindeyim.sizce ne yapsam ?
Selam kızlar nasılsınız Özledim sizleri.benîm sınav sonuclarımda fena değil gibi.fînallerdede aynı şekilde alırsam tek sorun ikinci dönem için kalıyor.bu sene iyi gelirse dersler okul bîter inş.yalnız aklımda sorun var.dr doğumu 25 mayıs dedi.sezeryan olabilir ama.bu durumda doğum erkene alınır tarih olarak.nisan sonu vize sınavım haziran başıda finallerim var.ben doğum zamanlarına denk geliyor die ikinci dönem kayıt yaptırmayı düşünmüyordum ama okul bu sene belki biter düşüncesiylede arada vermek istemiyorum.karnım burnumda ve doğum yapmış olarak sınavlara rahatca girebilirmiyim endişe içindeyim.sizce ne yapsam ?
İnşallah canım ya çok da kasmıyorum kendimi zaten kasmam gereken daha önemli şeyler var şimdi hobi niyetine okuyorum ben :)tez zamanda bitirirsin inş canım ben sözel hiç sevmem
Evett değerlendirdik bakalım hayırlısı ilk kez yum döneminde ben veya kociş hastalanmadan değerlendirebildikkuzum ben de sevmiyordum ama iyi geliyor enerji veriyor kocişi de alıştırmaya çalışıyorum malum işe yarıyormuş
Evet gerçekten çok karışık bak şimdi anlatıyim
Ben ordu-fatsada oturuyorum dedemin hastalığından ötürü annem trabzonda ama normalde antalyada oturuyor bizimkiler neyse abim kütahyadaannem trabzondan fatsaya gelecek burdan beraber kütahyaya geçiçez sonra antalyaya geçiçez sonra beraber fatsaya gelicez sonra annem tekrar dedemin yanına trabzona gidecek
amma da uzunmuş yav
Aynen canım ya tü bana çok kızıyorum kendimeİnşallah kuzum zor gerçekten her içmeye kendi mezarını kazıyorsun resmen
Ayy evet hele kokusu mis gibi oluyor Allah hepimize nasip etsin o kokuyuKızlar bu yeni doğmuş bebekler çok tatlı oluyo yaa eli benim baş parmağım kadar :))))))))) bi de eşiniz sizin kadar hevesli değilse napın edin bebek gösterin ne nileyim bebek sevecek ortam yapın içi ısınır heves gelir :)
Amin . Gerçekten çok uyumlu olmuşbende çok beğeniyorum tipi de biraz kayıglı duruyo hemde meraklı ikiside bana uygunn allah annesine babasına bağışlasınn çok güzelll:)
Evett değerlendirdik bakalım hayırlısı ilk kez yum döneminde ben veya kociş hastalanmadan değerlendirebildikkuzum ben de sevmiyordum ama iyi geliyor enerji veriyor kocişi de alıştırmaya çalışıyorum malum işe yarıyormuş
Evet gerçekten çok karışık bak şimdi anlatıyim
Ben ordu-fatsada oturuyorum dedemin hastalığından ötürü annem trabzonda ama normalde antalyada oturuyor bizimkiler neyse abim kütahyadaannem trabzondan fatsaya gelecek burdan beraber kütahyaya geçiçez sonra antalyaya geçiçez sonra beraber fatsaya gelicez sonra annem tekrar dedemin yanına trabzona gidecek
amma da uzunmuş yav
Ayy evet hele kokusu mis gibi oluyor Allah hepimize nasip etsin o kokuyu
yok kuzum kocişimi bırakmıyorum beraber gidiyoruz ama çalışma olmayacak sadecesanki dünyayı dolaştınız gibi geldi banagezin bakalım kocişi bırakıpp gidiyorsunnn :):) nasıl olsa işin bitti yum geçti tabi di mi :):)
MINIKKUS1 AYnı benim gibi ben bursalıyım eşim denizlili ama babam tarafından konyalıyız. Ablam konyada evli giderken konyaya uğrayıp ordan denizliye geçiez 10 gün kalıp bursaya gidcez. Bursadan balıkesire düğüne ordan istanbula uçakla tkrar antebe gelicez. Şubat tatili bende senin gibiyim InFlames :)
yum ne zamana denk gelio tam canım inş kaçırmazsınızzKızlar 29 unda görümce gelecek gazam mübarek ola inş yumoşu kaçırmayız
Aynen öyle yapmayı düşünüyorum canım zoruma gidiyo olanlar ve hala devam ediyolar daha neler neler var. Rabbim hayırlısını versin. Arkamdan bakakalmaları tek isteğim varya.Yuhh ya başka hiçbirşey demiyorum. İnsanlar karşılarındakinin yaşadıkları kötü şeyleri kendilerine nasılda malzeme yapabiliyorlar hiç anlamıyorum. Sen yine işine ne kadar sadıkmışsın da kürtajın ertesi günü işe başlamışsın, onlar seni mumla ararlar gittikten sonra. İnşallah hayırlısıyla bebişini kucağına al para da biriktirmiş olursun bu arada. Sonra da hadi bana eyvallah dersin bakarlar öyle arkandan. Hiç sıkma sen canını
Yok canim benimkide negatif hatta kis olmus yumurtam catlamis kalan kilifa sivi dolmusyeniledim seccidom bugün yine verdim 0.38 0.100den 38 e çıktıhüsranlarr artk doktor test yap diyene kadar yapmam sanırım :):) sende durumlar nasıl ne zaman test senin bugün değil mi?
yeniledim seccidom bugün yine verdim 0.38 0.100den 38 e çıktıhüsranlarr artk doktor test yap diyene kadar yapmam sanırım :):) sende durumlar nasıl ne zaman test senin bugün değil mi?
Sıkı sıkı tutuyorum çalışmalarıBi kac kez bende de olmustu yanma arada olur oyle calismalari siki tut minnosum arkadas istiyor teyzesi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?