2014 ekim,kasim,aralik ve 2015 ocak,subat,mart,nisan,mayista hamile kalmak isteyenler

İnşallah kuzum zor gerçekten her içmeye kendi mezarını kazıyorsun resmen

İnşallah kuzum zor gerçekten her içmeye kendi mezarını kazıyorsun resmen

Canım hangi bölümü okuyordun? bir de derslerin zormu yani fazla çalışmasan da geçebilr misin çünkü zor bir döneme denk geliyor galiba eğer fazla çalışmadan da geçebileceksen ara verme derim çünkü ara verince daha zor oluyor sanki
Derslerin zorsa ve çok çalışman gerekiyorsa ben olsam bi dönem ara verirdim ama karar senin tabiki canım

hoşgeldinnn ayy neler neler duyuyorum bebiş doğumu olmayacaksa sınavlara girip vermen çokkk süper olur ama bebiş sınav zamanına denk gelecekse hiç bulaşma o döneme derim bilemedim ki larsonumm bebişe sormak lazım bekler mi beklemez mi diye :):)

sanki dünyayı dolaştınız gibi geldi bana gezin bakalım kocişi bırakıpp gidiyorsunnn :):) nasıl olsa işin bitti yum geçti tabi di mi :):)

Kızlar bu yeni doğmuş bebekler çok tatlı oluyo yaa eli benim baş parmağım kadar :))))))))) bi de eşiniz sizin kadar hevesli değilse napın edin bebek gösterin ne nileyim bebek sevecek ortam yapın içi ısınır heves gelir :)

Ayy evet hele kokusu mis gibi oluyor Allah hepimize nasip etsin o kokuyu

MINIKKUS1 AYnı benim gibi ben bursalıyım eşim denizlili ama babam tarafından konyalıyız. Ablam konyada evli giderken konyaya uğrayıp ordan denizliye geçiez 10 gün kalıp bursaya gidcez. Bursadan balıkesire düğüne ordan istanbula uçakla tkrar antebe gelicez. Şubat tatili bende senin gibiyim InFlames :)

sanki dünyayı dolaştınız gibi geldi bana gezin bakalım kocişi bırakıpp gidiyorsunnn :):) nasıl olsa işin bitti yum geçti tabi di mi :):)
yok kuzum kocişimi bırakmıyorum beraber gidiyoruz ama çalışma olmayacak sadece aynen öyle yılbaşı tatili değerlendirelim dedik kuzum hem benim ihtiyacım var ailemi özledim

hehehe süper olucak ama kuzuum herkesi görmüş olacağız süper

Aynen öyle yapmayı düşünüyorum canım zoruma gidiyo olanlar ve hala devam ediyolar daha neler neler var. Rabbim hayırlısını versin. Arkamdan bakakalmaları tek isteğim varya.

yeniledim seccidom bugün yine verdim 0.38 0.100den 38 e çıktı hüsranlarr artk doktor test yap diyene kadar yapmam sanırım :):) sende durumlar nasıl ne zaman test senin bugün değil mi?
Yok canim benimkide negatif hatta kis olmus yumurtam catlamis kalan kilifa sivi dolmus tarlusal verdi sokturucu cok canim sikkin sanirim benim hic bebegim okmayacak

yeniledim seccidom bugün yine verdim 0.38 0.100den 38 e çıktı hüsranlarr artk doktor test yap diyene kadar yapmam sanırım :):) sende durumlar nasıl ne zaman test senin bugün değil mi?

SIK DİŞİNİ KAYGILIM 2KATINDAN FAZLA YÜKSELMİŞ DEĞERİN 0.1 den 0.38e bence azimle bekleyelim 5 ler 20 ler 1500 ler kalp atışları derken doğurduğumuz günler de gelecek inş

Bi kac kez bende de olmustu yanma arada olur oyle calismalari siki tut minnosum arkadas istiyor teyzesi
Sıkı sıkı tutuyorum çalışmaları oyyy oyyy yerim ben onun arkadaşını inşallah kısmetse tatlım en kısa sürede olacak arkadaşı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…