Anladım canım benimde şu beni sarsan ilacım bitsin ders çalışmaya başlayacam. Senin notlar ne alemde canım? Bişey yaptığım yok valla işten annemlere annelerden işe işte. İlacın biteceği günü sabırsızlıkla bekliyorum. Sende ne var ne yok?
Haklısın. Birdahaki ay inşallah. Napalım hem zaten bebeğim yıl sonuna doğru doğmasın. başlarda olsun istiyorum ben. diyerek kendimi teselli ediyim bario diyenlerrrin dilleri dolanmasınn nasıl sinir ediyorlar beni bak wuslt a da laf ettiler şimdi hamiş hepsi yerin dibine girecekler sende sabret hepsi olacak burda aaa sende cılk çıktın diye laflar yiyen arkadaşlarımız bile oldu etrafından biz gülüp geçiyoruz hatta olmayınca cılk çıktık vs bile diyorz sen etrafa bakma hem daha ideal 1.5 sene olmuş henz :)
Canım çok klasik olacak ama herşey kafada bitiyor ya ben de kullanıyordum tabi üni ve lise ortamı yüzündenKızlar ya kendimden çok utanıyorum ben bi de sigara kullanıyorum bırakmam lazım ama bunca stresin arasında yapamıyorum
Ohh afiyet olsun canım bi kahve olsa güzel olurdu şimdi benim sınav sonuçları pek iç açıcı değil finalleri bekliyorum bat'ı da sınav Sonucu bekler gibi heyecanla bekliyoruz zaten hep bekliyoruz bakalım hayırlısı :)fıstıklaaaar nasılsınızzzz
Misss gibi türk kahvemi içtim çalışmaya tam gaz devam siz napıyorsunuz bakalım notlar açıklanmışş hakkınızda hayırlısı olsun şekerler tüm derslerinizi geçersiniz inşallah
Benim yum çatladı sanırım hadi bakalım bata kadar heyecanlı bekleyiş başlıyor ve biz daha çalışma yapamayacağız annem bize geliyor sonra hep beraber abime gideceğiz sonra tekrar hep beraber antalyaya gideceğiz sonra tekrar annemle bize geri geleceğizbi 10 15 gün çalışma olmayacak artık birbirimizi özleyelim
canim yarina toparlarsin incir kuru yap sende insallah gelecek bebegin sikintida yokmus arkadasim da umutsuzdu hic bisey cikmamasina ragmen olmuyordu asilama yapacaklardi rahim filmi cekildi ve hamis kaldi ve cevremde boyle birsuru insan var calismalara devam aman stresten uzak ol hayirlisiyla gelsin bebegin canim yaa
Aynen canım kafada bitiyor ama kafanın biraz sağlam olması lazım :) benim ki bu aralar pek sağlıklı değil bi de eşim de içiyorum çok baskı yapıyor bırakacağım inşallah bırakan insanlara hayran oluyorum maşallah sana da canımCanım çok klasik olacak ama herşey kafada bitiyor ya ben de kullanıyordum tabi üni ve lise ortamı yüzünden
ama bıraktım çok şükür. Annem babam yıllarca içtiler ama birbirlerine destek olup bıraktılar
Sen yeter ki isteeeee
ne okuyorsunuz böylee çok merak ettim valla ben üniyi daha geçen sene bitirdim az kafamı dinlim ya hiç okul sınav falan özlemedim yanii daha yeni kurtuldumOhh afiyet olsun canım bi kahve olsa güzel olurdu şimdi benim sınav sonuçları pek iç açıcı değil finalleri bekliyorum bat'ı da sınav Sonucu bekler gibi heyecanla bekliyoruz zaten hep bekliyoruz bakalım hayırlısı :)
Haklısın. Birdahaki ay inşallah. Napalım hem zaten bebeğim yıl sonuna doğru doğmasın. başlarda olsun istiyorum ben. diyerek kendimi teselli ediyim bari
Allah sana da nasip etsin tatlım sigara bırakma hattı vardı sanırım belki faydası dokunurAynen canım kafada bitiyor ama kafanın biraz sağlam olması lazım :) benim ki bu aralar pek sağlıklı değil bi de eşim de içiyorum çok baskı yapıyor bırakacağım inşallah bırakan insanlara hayran oluyorum maşallah sana da canım
fıstıklaaaar nasılsınızzzz
Misss gibi türk kahvemi içtim çalışmaya tam gaz devam siz napıyorsunuz bakalım notlar açıklanmışş hakkınızda hayırlısı olsun şekerler tüm derslerinizi geçersiniz inşallah
Benim yum çatladı sanırım hadi bakalım bata kadar heyecanlı bekleyiş başlıyor ve biz daha çalışma yapamayacağız annem bize geliyor sonra hep beraber abime gideceğiz sonra tekrar hep beraber antalyaya gideceğiz sonra tekrar annemle bize geri geleceğizbi 10 15 gün çalışma olmayacak artık birbirimizi özleyelim
Ama bu bebek çok tatlı yaa çeneye bak. yerim ben onu ...:):):) et et eşimizle tadını çıkaralım doktor kontrolüne git gerekli şeyleri yaptır olmadı eşine de baktır ama gerisini çok takma inşallah kısa zamanda gelecekler :) bende hep temmuz ağustos dedim ama kısmette yokmuş :)
bnm notlar pek iç acıcı değil yaa kıl payı kurtardım bir kaçtanesini. Finale daha çok çalışmam lazm canım. Senin ilacı bitimene çok az kaldı yarın ilacım bitiyo şimdiden gözünaydınben dün İpek hanıma gittim alttan muayene etti bn iki ay önceki tahlillerimi bütün evraklarımı götürdüm baktı dediki bn sende polikistik olarak kist göremiyorum polikistik olarak bir bulgu yok mini kistler var dedi devetteki drun ilaclarını alma ama rtık tedaviye baslayalım bide bide adetinin 2.günü yada 3.günü gel tekrar hormonlarına bakalım dedi artık tedaviye baslamalıyız dedi bnde tabi kabul ettim ocakta adet olduktan nra yumurta takibine baslıoruz dün eczaneden glikofeni aldım hayırlısı . Girdik artık bir yola
Ama bu bebek çok tatlı yaa çeneye bak. yerim ben onu ...
İkinci üni tarih okuyorum canım bende yeni başladım zaten daha 1. Sınıfım ne yapalım can sıkıntısından bi de tarihi severim onun etkisiyle başladım bakalım hayırlısı :)Ne okuy
ne okuyorsunuz böylee çok merak ettim valla ben üniyi daha geçen sene bitirdim az kafamı dinlim ya hiç okul sınav falan özlemedim yanii daha yeni kurtuldumhem çalışıp hem ders çalışıp hem evi halledemem valla size helal olsun
Yok canim ya onu da denedim arıyorsun bi anket yapıp bağımlılık fereceni tespit edip doktora yönlendiriyor doktor bi ilaç yazıyo ama ilaç bi işe yaramıyor yani onlar tırt çıktı dediğin gibi kafada bitiyor inşallah bende bitireceğim :)Allah sana da nasip etsin tatlım sigara bırakma hattı vardı sanırım belki faydası dokunur
Evett değerlendirdik bakalım hayırlısı ilk kez yum döneminde ben veya kociş hastalanmadan değerlendirebildikyumu değerlendirdiniz mi yani? sen oraya annenlerle antalyaya abinlere yine eve derken kafam karıştıafiyet olsun sevmezdim de bende çok arar oldum kahveyi :)
tez zamanda bitirirsin inş canım ben sözel hiç sevmemİkinci üni tarih okuyorum canım bende yeni başladım zaten daha 1. Sınıfım ne yapalım can sıkıntısından bi de tarihi severim onun etkisiyle başladım bakalım hayırlısı :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?