2014 ekim,kasim,aralik ve 2015 ocak,subat,mart,nisan,mayista hamile kalmak isteyenler

bnm notlar pek iç acıcı değil yaa kıl payı kurtardım bir kaçtanesini. Finale daha çok çalışmam lazm canım. Senin ilacı bitimene çok az kaldı yarın ilacım bitiyo şimdiden gözünaydın ben dün İpek hanıma gittim alttan muayene etti bn iki ay önceki tahlillerimi bütün evraklarımı götürdüm baktı dediki bn sende polikistik olarak kist göremiyorum polikistik olarak bir bulgu yok mini kistler var dedi devetteki drun ilaclarını alma ama rtık tedaviye baslayalım bide bide adetinin 2.günü yada 3.günü gel tekrar hormonlarına bakalım dedi artık tedaviye baslamalıyız dedi bnde tabi kabul ettim ocakta adet olduktan nra yumurta takibine baslıoruz dün eczaneden glikofeni aldım hayırlısı . Girdik artık bir yola

Kızlar ya kendimden çok utanıyorum ben bi de sigara kullanıyorum bırakmam lazım ama bunca stresin arasında yapamıyorum

Haklısın. Birdahaki ay inşallah. Napalım hem zaten bebeğim yıl sonuna doğru doğmasın. başlarda olsun istiyorum ben. diyerek kendimi teselli ediyim bari

fıstıklaaaar nasılsınızzzz
Misss gibi türk kahvemi içtim çalışmaya tam gaz devam siz napıyorsunuz bakalım notlar açıklanmışş hakkınızda hayırlısı olsun şekerler tüm derslerinizi geçersiniz inşallah
Benim yum çatladı sanırım hadi bakalım bata kadar heyecanlı bekleyiş başlıyor ve biz daha çalışma yapamayacağız annem bize geliyor sonra hep beraber abime gideceğiz sonra tekrar hep beraber antalyaya gideceğiz sonra tekrar annemle bize geri geleceğiz bi 10 15 gün çalışma olmayacak artık birbirimizi özleyelim

Kızlar ya kendimden çok utanıyorum ben bi de sigara kullanıyorum bırakmam lazım ama bunca stresin arasında yapamıyorum
Canım çok klasik olacak ama herşey kafada bitiyor ya ben de kullanıyordum tabi üni ve lise ortamı yüzünden
ama bıraktım çok şükür. Annem babam yıllarca içtiler ama birbirlerine destek olup bıraktılar
Sen yeter ki isteeeee

Ohh afiyet olsun canım bi kahve olsa güzel olurdu şimdi benim sınav sonuçları pek iç açıcı değil finalleri bekliyorum bat'ı da sınav Sonucu bekler gibi heyecanla bekliyoruz zaten hep bekliyoruz bakalım hayırlısı :)

Stres yok çalışmalara devam bu hafta bitsinde Toparlamam lazım kendimi . Birçok kişinin rahim filminden sonra hamile kaldığını biliyorum . tıkanıklık varsa onuda açıyor diye düşünüyorum. Hakkımızda hayırlısı inşallah onlara gerek kalmadan birdahaki ay hamile kalırız .

Aynen canım kafada bitiyor ama kafanın biraz sağlam olması lazım :) benim ki bu aralar pek sağlıklı değil bi de eşim de içiyorum çok baskı yapıyor bırakacağım inşallah bırakan insanlara hayran oluyorum maşallah sana da canım

Ne okuy
ne okuyorsunuz böylee çok merak ettim valla ben üniyi daha geçen sene bitirdim az kafamı dinlim ya hiç okul sınav falan özlemedim yanii daha yeni kurtuldum hem çalışıp hem ders çalışıp hem evi halledemem valla size helal olsun

Haklısın. Birdahaki ay inşallah. Napalım hem zaten bebeğim yıl sonuna doğru doğmasın. başlarda olsun istiyorum ben. diyerek kendimi teselli ediyim bari

:):):) et et eşimizle tadını çıkaralım doktor kontrolüne git gerekli şeyleri yaptır olmadı eşine de baktır ama gerisini çok takma inşallah kısa zamanda gelecekler :) bende hep temmuz ağustos dedim ama kısmette yokmuş :)

Allah sana da nasip etsin tatlım sigara bırakma hattı vardı sanırım belki faydası dokunur

yumu değerlendirdiniz mi yani? sen oraya annenlerle antalyaya abinlere yine eve derken kafam karıştı afiyet olsun sevmezdim de bende çok arar oldum kahveyi :)

Ama bu bebek çok tatlı yaa çeneye bak. yerim ben onu ...

Ayyyy çok sevindim canım ya hadi bakalım gözün aydın. Peki bu diğer ddoktor nie böyle bişey dedi. Her doktora da güvenilmiyo arkadaş. O da doktor o da doktor güya..! Tam kader arkadaşı olduk desene. Çok şükür pko da deilsin. Gelsin klomen bebişleri inşallah 1 ay sonraki sınavlarımızda iyi geçer inşallah canım benim. Çokta bunaltma kendini. Günde 2 saat falan çalışsan yeter

İkinci üni tarih okuyorum canım bende yeni başladım zaten daha 1. Sınıfım ne yapalım can sıkıntısından bi de tarihi severim onun etkisiyle başladım bakalım hayırlısı :)

Selam kızlar nasılsınız Özledim sizleri.benîm sınav sonuclarımda fena değil gibi.fînallerdede aynı şekilde alırsam tek sorun ikinci dönem için kalıyor.bu sene iyi gelirse dersler okul bîter inş.yalnız aklımda sorun var.dr doğumu 25 mayıs dedi.sezeryan olabilir ama.bu durumda doğum erkene alınır tarih olarak.nisan sonu vize sınavım haziran başıda finallerim var.ben doğum zamanlarına denk geliyor die ikinci dönem kayıt yaptırmayı düşünmüyordum ama okul bu sene belki biter düşüncesiylede arada vermek istemiyorum.karnım burnumda ve doğum yapmış olarak sınavlara rahatca girebilirmiyim endişe içindeyim.sizce ne yapsam ?

Allah sana da nasip etsin tatlım sigara bırakma hattı vardı sanırım belki faydası dokunur
Yok canim ya onu da denedim arıyorsun bi anket yapıp bağımlılık fereceni tespit edip doktora yönlendiriyor doktor bi ilaç yazıyo ama ilaç bi işe yaramıyor yani onlar tırt çıktı dediğin gibi kafada bitiyor inşallah bende bitireceğim :)

yumu değerlendirdiniz mi yani? sen oraya annenlerle antalyaya abinlere yine eve derken kafam karıştı afiyet olsun sevmezdim de bende çok arar oldum kahveyi :)
Evett değerlendirdik bakalım hayırlısı ilk kez yum döneminde ben veya kociş hastalanmadan değerlendirebildik kuzum ben de sevmiyordum ama iyi geliyor enerji veriyor kocişi de alıştırmaya çalışıyorum malum işe yarıyormuş
Evet gerçekten çok karışık bak şimdi anlatıyim
Ben ordu-fatsada oturuyorum dedemin hastalığından ötürü annem trabzonda ama normalde antalyada oturuyor bizimkiler neyse abim kütahyada annem trabzondan fatsaya gelecek burdan beraber kütahyaya geçiçez sonra antalyaya geçiçez sonra beraber fatsaya gelicez sonra annem tekrar dedemin yanına trabzona gidecek
amma da uzunmuş yav

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…