- 2 Temmuz 2014
- 3.340
- 2.435
- 198
senin sayende şimdi gördüm 4 . SınıfıM 2 senedir girmiyordum hele maliyet muhasebesi veremem hiç çalışmadım bile derken 50 almışım stratejik yönetim ve uluslarası İşletmeden 60 çok şaşkınımSelam kızlar nasılsınız Özledim sizleri.benîm sınav sonuclarımda fena değil gibi.fînallerdede aynı şekilde alırsam tek sorun ikinci dönem için kalıyor.bu sene iyi gelirse dersler okul bîter inş.yalnız aklımda sorun var.dr doğumu 25 mayıs dedi.sezeryan olabilir ama.bu durumda doğum erkene alınır tarih olarak.nisan sonu vize sınavım haziran başıda finallerim var.ben doğum zamanlarına denk geliyor die ikinci dönem kayıt yaptırmayı düşünmüyordum ama okul bu sene belki biter düşüncesiylede arada vermek istemiyorum.karnım burnumda ve doğum yapmış olarak sınavlara rahatca girebilirmiyim endişe içindeyim.sizce ne yapsam ?
inşallah canım.daha olmadım eşimde sorup duruyor oldun mu diye iyice geriliyorum.normalde adet olacağımda 1 tane sivilce çıkar yüzümde.bu sefer çıkmadı.ama kasıklarımda azıcık sızı var.olcam sankiSorma canm sıkıntı basınca uyuyamıyor insan inşallah adet olmazsn
yum ne zamana denk gelio tam canım inş kaçırmazsınızz
Ohhhh atalım valla dökelim kurtlarımızıbitirelim beraber göbek atalım
INŞALLAHHH CANIMStres yok çalışmalara devam bu hafta bitsindeToparlamam lazım kendimi . Birçok kişinin rahim filminden sonra hamile kaldığını biliyorum . tıkanıklık varsa onuda açıyor diye düşünüyorum. Hakkımızda hayırlısı inşallah onlara gerek kalmadan birdahaki ay hamile kalırız .
Asıl kimliğimi unutmuştum cnm olsun takmıyorum fazla olacağı varmış ewt çok sınav varda bu sene bitse iyi olur sıkıldım artık sınav takıntı oldu bitsin de bankaya gircem inşallah :)Ayyy kıyamam ya öğrnci kimliğini unutmuştun dimi sen yanlış hatırlamıyosam. Olacakya işte. Olsun takma Kafana önümüzde daha çok sınav var
tabiiki sanada nasip etsin insallahhbende çok beğeniyorum tipi de biraz kayıglı duruyo hemde meraklı ikiside bana uygunn allah annesine babasına bağışlasınn çok güzelll:)
deme öyle canım sakın umutsuluğa düşme bak nerdeyse 2 yıl oldu hala umutluyum umudunu kaybetme. hemen olsun stiyoruz ama vakti var ne yapalım yani.Yok canim benimkide negatif hatta kis olmus yumurtam catlamis kalan kilifa sivi dolmustarlusal verdi sokturucu cok canim sikkin sanirim benim hic bebegim okmayacak
çatlama iğnesi yaptırmışmıydın kuzum sen ?kaç yumoşun vardı ?Yok canim benimkide negatif hatta kis olmus yumurtam catlamis kalan kilifa sivi dolmustarlusal verdi sokturucu cok canim sikkin sanirim benim hic bebegim okmayacak
Asıl kimliğimi unutmuştum cnm olsun takmıyorum fazla olacağı varmış ewt çok sınav varda bu sene bitse iyi olur sıkıldım artık sınav takıntı oldu bitsin de bankaya gircem inşallah :)
Insallah kaçmaz zaten bekle bekle gelmiyo :)Kızlar 29 unda görümce gelecek gazam mübarek ola inş yumoşu kaçırmayız
Wowwww noel baba dileğini kabul eder benceee süperrrrrSlm kizlar masallah muhabbetin dibine vurmussunuzbende yeni uya dim cokyorgundum isler cok yogundu.artik iki gun tatil var bi guzel ense yaparim.sanirim yeni hamiste yok.haftaya insallah guzel haberler aliriz.tum hiristiyan aleminin noelini kutluyorum.noel baba dan bende bebis istiyorum
Azimle çalışıyorum cnm ve kesin vercem bu sene işte o kadarİnşallah canım inşallah biterde istediklerine ulaşırsın bir an önce. Hayırlısı olsun hakkında
Bi zahmet etsin butun yil bebek istedim.aslinda hamis olarak baslamistim ama kisa surdu.2015 insallah hepimize ugurlu gelir.Wowwww noel baba dileğini kabul eder benceee süperrrrr
Inşallah bu yıl çok uğurlu gelir hayırlısıyla bebişin gelecek ve hepimizin gelecek umutla bekleyişimizin sonu mutlu son olacak inanıyorum ben buna :)Bi zahmet etsin butun yil bebek istedim.aslinda hamis olarak baslamistim ama kisa surdu.2015 insallah hepimize ugurlu gelir.
Bende 2014e hamile girmiştim ama olmamıştı. İnşallah bu senede giricem tamamını da görebilirimBi zahmet etsin butun yil bebek istedim.aslinda hamis olarak baslamistim ama kisa surdu.2015 insallah hepimize ugurlu gelir.
Inşallah cnm hayırlısıyla alırsın kucağına :):)Bende 2014e hamile girmiştim ama olmamıştı. İnşallah bu senede giricem tamamını da görebilirim
Amin :)Inşallah cnm hayırlısıyla alırsın kucağına :):)
Insallah canim bebisini saglikla kucagina alirsin darisi tum isteyenlere.dun hurda bi arkadas konu acmisti kocasiyla bosanmak uzere hamile kalmis aldirmak istiyordu.rabbim gercekten isteyene ve hakedene nasipetsin.Bende 2014e hamile girmiştim ama olmamıştı. İnşallah bu senede giricem tamamını da görebilirim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?