2014 ekim,kasim,aralik ve 2015 ocak,subat,mart,nisan,mayista hamile kalmak isteyenler

senin sayende şimdi gördüm 4 . SınıfıM 2 senedir girmiyordum hele maliyet muhasebesi veremem hiç çalışmadım bile derken 50 almışım stratejik yönetim ve uluslarası İşletmeden 60 çok şaşkınım

2, dönem için benim doğuma denk geliyor nasıl gitcem bilmiyormm mayıs ortası sezeryan olursam bir şekilde girerim

INŞALLAHHH CANIM

Ayyy kıyamam ya öğrnci kimliğini unutmuştun dimi sen yanlış hatırlamıyosam. Olacakya işte. Olsun takma Kafana önümüzde daha çok sınav var
Asıl kimliğimi unutmuştum cnm olsun takmıyorum fazla olacağı varmış ewt çok sınav varda bu sene bitse iyi olur sıkıldım artık sınav takıntı oldu bitsin de bankaya gircem inşallah :)

Slm kizlar masallah muhabbetin dibine vurmussunuz bende yeni uya dim cokyorgundum isler cok yogundu.artik iki gun tatil var bi guzel ense yaparim.sanirim yeni hamiste yok.haftaya insallah guzel haberler aliriz.tum hiristiyan aleminin noelini kutluyorum.noel baba dan bende bebis istiyorum

Yok canim benimkide negatif hatta kis olmus yumurtam catlamis kalan kilifa sivi dolmus tarlusal verdi sokturucu cok canim sikkin sanirim benim hic bebegim okmayacak
deme öyle canım sakın umutsuluğa düşme bak nerdeyse 2 yıl oldu hala umutluyum umudunu kaybetme. hemen olsun stiyoruz ama vakti var ne yapalım yani.

Yok canim benimkide negatif hatta kis olmus yumurtam catlamis kalan kilifa sivi dolmus tarlusal verdi sokturucu cok canim sikkin sanirim benim hic bebegim okmayacak
çatlama iğnesi yaptırmışmıydın kuzum sen ?kaç yumoşun vardı ?

İnşallah canım inşallah biterde istediklerine ulaşırsın bir an önce. Hayırlısı olsun hakkında
Asıl kimliğimi unutmuştum cnm olsun takmıyorum fazla olacağı varmış ewt çok sınav varda bu sene bitse iyi olur sıkıldım artık sınav takıntı oldu bitsin de bankaya gircem inşallah :)

Wowwww noel baba dileğini kabul eder benceee süperrrrr

Bi zahmet etsin butun yil bebek istedim.aslinda hamis olarak baslamistim ama kisa surdu.2015 insallah hepimize ugurlu gelir.
Inşallah bu yıl çok uğurlu gelir hayırlısıyla bebişin gelecek ve hepimizin gelecek umutla bekleyişimizin sonu mutlu son olacak inanıyorum ben buna :)

Bende 2014e hamile girmiştim ama olmamıştı. İnşallah bu senede giricem tamamını da görebilirim
Insallah canim bebisini saglikla kucagina alirsin darisi tum isteyenlere.dun hurda bi arkadas konu acmisti kocasiyla bosanmak uzere hamile kalmis aldirmak istiyordu.rabbim gercekten isteyene ve hakedene nasipetsin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…