2014 ekim,kasim,aralik ve 2015 ocak,subat,mart,nisan,mayista hamile kalmak isteyenler

Bende bu ay umutsuzum hic belirti yok normal batim 29 -30 aralikti bu ay gec yumurtladim extra bi 4 gun daha bekliycem.sen insallah hamissindir bazilarina belirtisiz geliyor bebisleri.

niye umutsuzluğa düştük ki böyle biz bence aceleden hemen belli olsun hamiş çıkalım istiyoruzz hata ediyoruz dur bakalım karın bel ağrısı da aynı olabilir hamişlikle kırmızıları görmeden umut kesmek yok:)

Benim is dun yatti tatlim esimle doktora gidiyoruz simdi bi o gorunecek dun doktor celiskili konustu tam garanti vermedi asilama icin bizde bir ay bekleyelim o ara esim bi doktora gorunsun dedik iyi mi yaptik ne dersin

iyi yapmışsınız eşin bi görünsün ondan sonra içiniz rahat çalışmalara devam edersiniz riske atılacak bir durum değil sonuçta canım :)

Galiba kaygılım dün sabah idrar testi yaptım negatiftieşim bile okumuş sonra netten diyoki 15 güne kadar çıkmıyomuşki idrarda sen erken yapıyosun diyo kilomda varboy 1.60 kilom 65 biyandan belki ara verip kilo verirsem vesile olur diyorum şu 4 gün bi geçse

benimde batim 29u benimde belirti yok gogusum dolgunlasmisdi simdi bisey yok sancim oluyor sanki adet olacakmis gibi ben dun dolabi acdim bide baktim test bana bakiyor (yap korkma cikicak 2 ci cizgi)ama kanmadim ona beklocem eyer olmassam tabiki

Bende hemen hemen seninle aynı kilo boydayım :) kilo vermeyi istiyorum ama hormonlarım çok şaştı doktor şeker ilacı verdi kullanmaya başlayınca düzene girer diye düşünüyorum istem dışı aldım şu ara iştahım yok çok iyiyim şükür :) ama kilo verirsek çok iyi olacak vermeliyiz dikkat edelim

benimde batim 29u benimde belirti yok gogusum dolgunlasmisdi simdi bisey yok sancim oluyor sanki adet olacakmis gibi ben dun dolabi acdim bide baktim test bana bakiyor (yap korkma cikicak 2 ci cizgi)ama kanmadim ona beklocem eyer olmassam tabiki
günün geçene kadar bekle canım..
inşaAllah geçer ve ay bitmeden bir hamiş haberi daha alırız :)

Beraber bekleyelimmm işte ben o hain testin oyununa geldimmm baktı baktı gözümün içine yaptımm negatifhem diyorum daha erken negatif çıkarsa üzülmiycem hemde böyle hayal kırıklığına uğruyorum... anneeee ben mannak oldummm

yok yok 5 ve üstü hamilelik benimki sıfırlarda 3 4 te bile şüpheye düşülebilir ama bunda değil :):) hamiş değilim kısmetse bir dahaki aylara :):)
insallah canim bende sabirsizlandim masallahh sorunun yok biran evvel gelsin bebegin aksam naptiniz k.v. kakkinda esinle bisey konustunmu insallah iyi olursunuz her ailede sorun oluyor insallah tuz biber deyip kapanir

ben kanmadim ona
insALLAH sende olmassin da 31 sabah ikimizde test yaparizz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…