Bende bu ay umutsuzum hic belirti yok normal batim 29 -30 aralikti bu ay gec yumurtladim extra bi 4 gun daha bekliycem.sen insallah hamissindir bazilarina belirtisiz geliyor bebisleri.Günaydın herkesebugün bi mutsuz uyandımmm daha doğrusu korkuyla... 4 gün kaldı hazin sona...29 u ya benim bat...Ama nedense olmamış gibi hissediyorum...belimde kasıklarımda çok ağrı var...Dün eşimle konuştum akşam eğer bu y olmazsa ara vermek istiyorum belki spora başlayıp kilo veririm bikaç ay...Belki doktor 1 ay daha deneyelim derse devam ederim diyorum... Çok kararsızım... @mgul çok sevindim sana bak demiştik dimi inş hayırlısıyla kalp atışlarınıda görürsün...
Ama oyle canim cok sikkin
Doktorun birkac kelimesi yuzunden vazgectim esimle doktordayiz once isi saglama almak istedimkese filan görsem gerçekten sevinecektim bende amahadi darısı başına aşılamayı yapacak mısın tatlım
Günaydın herkesebugün bi mutsuz uyandımmm daha doğrusu korkuyla... 4 gün kaldı hazin sona...29 u ya benim bat...Ama nedense olmamış gibi hissediyorum...belimde kasıklarımda çok ağrı var...Dün eşimle konuştum akşam eğer bu y olmazsa ara vermek istiyorum belki spora başlayıp kilo veririm bikaç ay...Belki doktor 1 ay daha deneyelim derse devam ederim diyorum... Çok kararsızım... @mgul çok sevindim sana bak demiştik dimi inş hayırlısıyla kalp atışlarınıda görürsün...
Benim is dun yatti tatlimesimle doktora gidiyoruz simdi bi o gorunecek dun doktor celiskili konustu tam garanti vermedi asilama icin bizde bir ay bekleyelim o ara esim bi doktora gorunsun dedik iyi mi yaptik ne dersin
niye umutsuzluğa düştük ki böyle biz bence aceleden hemen belli olsun hamiş çıkalım istiyoruzzhata ediyoruz dur bakalım karın bel ağrısı da aynı olabilir hamişlikle kırmızıları görmeden umut kesmek yok:)
benimde batim 29u benimde belirti yok gogusum dolgunlasmisdi simdi bisey yok sancim oluyor sanki adet olacakmis gibiGaliba kaygılım dün sabah idrar testi yaptım negatiftieşim bile okumuş sonra netten diyoki 15 güne kadar çıkmıyomuşki idrarda sen erken yapıyosun diyo kilomda varboy 1.60 kilom 65 biyandan belki ara verip kilo verirsem vesile olur diyorum şu 4 gün bi geçse
Galiba kaygılım dün sabah idrar testi yaptım negatiftieşim bile okumuş sonra netten diyoki 15 güne kadar çıkmıyomuşki idrarda sen erken yapıyosun diyo kilomda varboy 1.60 kilom 65 biyandan belki ara verip kilo verirsem vesile olur diyorum şu 4 gün bi geçse
Göründük simdi ya ameliyat ya ilac yarin belli olacak :)iyi yapmışsınız eşin bi görünsün ondan sonra içiniz rahat çalışmalara devam edersiniz riske atılacak bir durum değil sonuçta canım :)
Göründük simdi ya ameliyat ya ilac yarin belli olacak :)
günün geçene kadar bekle canım..benimde batim 29u benimde belirti yok gogusum dolgunlasmisdi simdi bisey yok sancim oluyor sanki adet olacakmis gibiben dun dolabi acdim bide baktim test bana bakiyor (yap korkma cikicak 2 ci cizgi)ama kanmadim ona beklocem eyer olmassam tabiki
Küçük bi varikosel cikti yarin tekrar test istedi ona gore ameliyat edecekmisnasıl yani ne ameliyatı ne ilacı ne için nesi var dediler ki?
o gün bi geçse zaten canım günleri değil saatleri sayar oldum ofiste iş yapamıyorum deli oldumgünün geçene kadar bekle canım..
inşaAllah geçer ve ay bitmeden bir hamiş haberi daha alırız :)
Beraber bekleyelimmmbenimde batim 29u benimde belirti yok gogusum dolgunlasmisdi simdi bisey yok sancim oluyor sanki adet olacakmis gibiben dun dolabi acdim bide baktim test bana bakiyor (yap korkma cikicak 2 ci cizgi)ama kanmadim ona beklocem eyer olmassam tabiki
bekliye bilirsem beklicem canim olmassam 31 yapicam insallaahhgünün geçene kadar bekle canım..
inşaAllah geçer ve ay bitmeden bir hamiş haberi daha alırız :)
insallah canim bende sabirsizlandim masallahh sorunun yok biran evvel gelsin bebegin aksam naptiniz k.v. kakkinda esinle bisey konustunmu insallah iyi olursunuz her ailede sorun oluyor insallah tuz biber deyip kapaniryok yok 5 ve üstü hamilelik benimki sıfırlarda 3 4 te bile şüpheye düşülebilir ama bunda değil :):) hamiş değilim kısmetse bir dahaki aylara :):)
Beraber bekleyelimmmişte ben o hain testin oyununa geldimmm baktı baktı gözümün içine yaptımm negatif hem diyorum daha erken negatif çıkarsa üzülmiycem hemde böyle hayal kırıklığına uğruyorum... anneeee ben mannak oldummm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?