2014 ekim,kasim,aralik ve 2015 ocak,subat,mart,nisan,mayista hamile kalmak isteyenler

ama bak karşımdaki kız hamiş ve kisti var :):) ayrıca tek haplı ayla gidiyor biliyorsun duyuyoruz herkesten bu ara sıkmayalım canımızı secidom ne yapalım bi kurtulamadık gitti ama nasip
Saol minik kusum hepiniz oyle iyisinizki siz istedikce rabbim gokten yagdirsin herseyi

gittiğimde bende sorucam doktora o ilacı kilo veremiyorum son 2 yıldır en fazla 62 oldum diyetle sonra geri aldım hemen düşünsene böyle 10 kilo vermişiz hamiş olmuşuz sadece verdiğimiz kiloyu geri almışız fit anneler olmuşuz ohhhhhayali bile güzell diil mi? ben bu kiloya hamile kalırsam 9 ayda kaç olur bilmiyorum
Gerçi hamile kaldımda tek sorun kilosu kaldı

Küçük bi varikosel cikti yarin tekrar test istedi ona gore ameliyat edecekmis

iyide varikosel diye ameliyat olması şart mı bunun bebeğe bir etkisi oluyor mu bugüne kadar hamile kaldın kaç kez o zaman bit engel değil varikosel bebişten sonra ameliyat olsa olmaz mı ? çok sordum ama anlayamıyorum o yüzden

bebeem okudum şimdi durumu anladım varikoselin tam içeriğini bilmiyormuşum ben şimdi öncelikle doktora gittiğiniz için çok sevindim iyiki gitmişsiniz belkide düşük sebepleri bundandı allah size doğru yolu gösterdi keşke daha önce gitseymişsiniz inşallah hayırlısıyla tedavi olunur ondan sonra hamiş kalır sağlığıyla bebişini dünyaya getirirsin ameliyat olursa arası uzun mu sürüyor ?

insallah canim bende sabirsizlandim masallahh sorunun yok biran evvel gelsin bebegin aksam naptiniz k.v. kakkinda esinle bisey konustunmu insallah iyi olursunuz her ailede sorun oluyor insallah tuz biber deyip kapanir

yok inşallah olur bizlerinde yeniden :) yok kv aradı ama açmadım eşimde gitti ama babasıyla işini halledip geldi kv için bir şey demedi daha uzatmaz zaten o konuyu bende uzun süre gitmem onlarda takılsınlar kendi çaplarında eşim gel gidelim oturmaya diyene kadar gitmem zaten çağırırsa giderim oturur gelirim suratım bi karış olur eminim :)

Saol minik kusum hepiniz oyle iyisinizki siz istedikce rabbim gokten yagdirsin herseyi

amin canım ben bu ara değişik oldum her balım sıkışıp içim daraldığında allahım sen görüyorsun bi çözüm ver diyorum rabbime bırakıyorum rahatlıyorum yapabileceğimizi yapıyoruzz tek nasipte olması gerek ...

zaten şart diye bişey yok tatlim yarın tekrar test verecek duruma göre belki de ilaca başlayacak hamile kaldım bu zamana kadar ama sperm sayısı düşük olduğu için hastalıklı spermde gidip dölleyebileceğini ve bu zamana kadar kayıp yaşıyor olabilirmisim bende doktordan çıktım asilama yapacak doktorum beni tam olarak aydınlatamadığı için aşılamayı denemeden önce bir ilk hamileyken gittiğim kendi doktorumu aradım doktorum bana 10 milyonun altındaysa aşılama yaptırmayın sağlıklı bir gebelik kolay kolay olmaz senin ilk kaybın bu yüzden de olabilir dedi o yüzden esin önce bi doktora görünsün ameliyat yada herhangi bir tedavi olsun normal yollarla hamile kalmayı denersin ama baktınız ki sperm sayısını da yükselme olmuyor o zaman aşılama yaparsınız dedi biz de o yüzden böyle bir şey denemeye karar verdik

Günaydın cnm ahh ahhh duyacaksın tatlım daha çok kücücük maşallah :):)

bende iyi bir diyetle 61lere kadar indim evlenirken sonra kilo almadım ama kimyasal düşük yaşadım tatile gittim derken hormonlar mahvetti bir iştah 2 ayda 5 6 kadar aldım sanırım herkes şok oldu yeme demeye başladı ama şimdi iyiyim yavaştan gidiyorlar doktorda söledi pko kilo yapabilir ya da kilo pko yapıyor bende eğilim görüldü şimdi ilaçlarla düzenlicez inşallah kilolarda gidecek boğazımı tutucam yine 61lere insem yeter bana :) bebişten sonra tamamen diyet yapmalıyım :)

çok şükür ki rabbim size bir yol gösterdi inşallah artık sağlklı bir bebiş gelecek sorun bulundu tedaviden sonra allah nasip edecektir inan bunun bulunmasına sevindim ya hamile kalsaydın aynısı olsaydı allah korusun artık bilinçlisin her şey güzel olacak bebeğimm :)

bende kızdım şimdi eşine Rabbim hayırlı sağlıklı salih versinde farketmez ki....ama biliyor musun kız olsa emin ol aşık olur kızına şimdi erkek istediğine bakma...her erkeğin bir kızı olmalı ben bunu bilir bunu söylerim....annende çok tatlı yaa şimdiden tahminler

sabırla bekle bakalım kuzum inş minnoşu görürsün iki hafta sonra

Aynen canım ya inşallah hepimiz hamile oluruz ve hafta hafta hamileliğimizi konuşuruz hamişlerin duası kabul olurmuş bizleri unutmayın duaya çok ihtiyacımız var :)
inş canım olacak hepiniz hamiş olacaksınız ve hepimiz kucağımıza alırız sağlıklı yavrularımızı inş

canımm canımmm canımmm maşallah maşallahh ne güzel olmuş değer rabbim hep böyle nasip etsin sağlıklı çok sevindimm hadi artık içini ferah ttut ama yinede dikkat et :)
kaygılım tam 2 kat artıyor bir kaç sayı eksik ama olsun bakalım inş keseyi görürüm kalbini duyarım 2 hafta sonra tatlım nasılsın bakim

Di mi ama :) bilmiyorum dün resmen çöktüm doktor net konusmayinca hatta esimi arayip vazgecelim yapmayalim cocuk bile dedim düşün Allah tan arkadasim neden numan beyebsormuyorsun dedi de aradim onu iyi ki aramisim körü körüne asilama yapacaktim

Küçük bi varikosel cikti yarin tekrar test istedi ona gore ameliyat edecekmis
canım benim eşimde de hafif varikosel var ama sperm değeri iyi olduğundan ameliyata gerek kalmadı...sizde de sperm değeri iyiyse ameliyat niye olsun ki

sabırla bekle bakalım kuzum inş minnoşu görürsün iki hafta sonra
inş mogamim hormonlar tepti beni iş bitsede eve gitsem modundayım yaaa vajinal ultrasonda berbat bişey miş acı çok az ama şoka girdim ben önce yok dedim keşke ısrarcı olsaymışım zaten görünmedi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…