- 30 Ekim 2013
- 20.631
- 57.204
- 798
Saol minik kusum hepiniz oyle iyisinizki siz istedikce rabbim gokten yagdirsin herseyiama bak karşımdaki kız hamiş ve kisti var :):) ayrıca tek haplı ayla gidiyor biliyorsun duyuyoruz herkesten bu arasıkmayalım canımızı secidom ne yapalım bi kurtulamadık gitti ama nasip
gittiğimde bende sorucam doktora o ilacıBende hemen hemen seninle aynı kilo boydayım :) kilo vermeyi istiyorum ama hormonlarım çok şaştı doktor şeker ilacı verdi kullanmaya başlayınca düzene girer diye düşünüyorum istem dışı aldım şu ara iştahım yok çok iyiyim şükür :) ama kilo verirsek çok iyi olacak vermeliyizdikkat edelim
insallahh canim sende bebeginin saglikli haberini al rahat rahat büyüt bebisini minicik bebisiniyeniyıln hamişi ol inş
Bidaha kanmıycamm sözzben kanmadim ona
insALLAH sende olmassin da 31 sabah ikimizde test yaparizz
Küçük bi varikosel cikti yarin tekrar test istedi ona gore ameliyat edecekmis
insallah canim bende sabirsizlandim masallahh sorunun yok biran evvel gelsin bebegin aksam naptiniz k.v. kakkinda esinle bisey konustunmu insallah iyi olursunuz her ailede sorun oluyor insallah tuz biber deyip kapanir
Saol minik kusum hepiniz oyle iyisinizki siz istedikce rabbim gokten yagdirsin herseyi
zaten şart diye bişey yok tatlim yarın tekrar test verecek duruma göre belki de ilaca başlayacak hamile kaldım bu zamana kadar ama sperm sayısı düşük olduğu için hastalıklı spermde gidip dölleyebileceğini ve bu zamana kadar kayıp yaşıyor olabilirmisim bende doktordan çıktım asilama yapacak doktorum beni tam olarak aydınlatamadığı için aşılamayı denemeden önce bir ilk hamileyken gittiğim kendi doktorumu aradım doktorum bana 10 milyonun altındaysa aşılama yaptırmayın sağlıklı bir gebelik kolay kolay olmaz senin ilk kaybın bu yüzden de olabilir dedi o yüzden esin önce bi doktora görünsün ameliyat yada herhangi bir tedavi olsun normal yollarla hamile kalmayı denersin ama baktınız ki sperm sayısını da yükselme olmuyor o zaman aşılama yaparsınız dedi biz de o yüzden böyle bir şey denemeye karar verdikiyide varikosel diye ameliyat olması şart mı bunun bebeğe bir etkisi oluyor mu bugüne kadar hamile kaldın kaç kez o zaman bit engel değil varikosel bebişten sonra ameliyat olsa olmaz mı ? çok sordum ama anlayamıyorum o yüzden
Günaydın cnm ahh ahhh duyacaksın tatlım daha çok kücücük maşallah :):)günaydın bayanalar dün doktordaydım kese görünmedi değer 317 henüz görünmez dedi vajinallede göremedi 1 hafta sonra gel dedi ama ben 2 hafta sonra gidicem kalp atışını atrık duyayım inş diyorum şekerler günaydın herkese nasılsınız yeni hamiş var mı inş herkes hamiş olcak
gittiğimde bende sorucam doktora o ilacıkilo veremiyorum son 2 yıldır en fazla 62 oldum diyetle sonra geri aldım hemen düşünsene böyle 10 kilo vermişiz hamiş olmuşuz sadece verdiğimiz kiloyu geri almışız fit anneler olmuşuz ohhhh hayali bile güzell diil mi? ben bu kiloya hamile kalırsam 9 ayda kaç olur bilmiyorum
Gerçi hamile kaldımda tek sorun kilosu kaldı
zaten şart diye bişey yok tatlim yarın tekrar test verecek duruma göre belki de ilaca başlayacak hamile kaldım bu zamana kadar ama sperm sayısı düşük olduğu için hastalıklı spermde gidip dölleyebileceğini ve bu zamana kadar kayıp yaşıyor olabilirmisim bende doktordan çıktım asilama yapacak doktorum beni tam olarak aydınlatamadığı için aşılamayı denemeden önce bir ilk hamileyken gittiğim kendi doktorumu aradım doktorum bana 10 milyonun altındaysa aşılama yaptırmayın sağlıklı bir gebelik kolay kolay olmaz senin ilk kaybın bu yüzden de olabilir dedi o yüzden esin önce bi doktora görünsün ameliyat yada herhangi bir tedavi olsun normal yollarla hamile kalmayı denersin ama baktınız ki sperm sayısını da yükselme olmuyor o zaman aşılama yaparsınız dedi biz de o yüzden böyle bir şey denemeye karar verdik
bende kızdım şimdi eşine Rabbim hayırlı sağlıklı salih versinde farketmez ki....ama biliyor musun kız olsa emin ol aşık olur kızına şimdi erkek istediğine bakma...her erkeğin bir kızı olmalı ben bunu bilir bunu söylerim....annende çok tatlı yaa şimdiden tahminleraminn... dün akşam annemle babamın evlilik yıl dönümleriydiöldüm gülmekten annem ultrason görüntüsüne baktı senin kızın olucak bak gör dedi eşimde anne nerden anladın tıbbi bilgin varmı diye gözlerini büyüttü koptum gülmekten erkek istiyo belliki ama kızdım ona dedim ne oluyor heyy ya kızımız olursa sevmicekmisin ? biz bunu yakalayana kadar neler yaşadık bir dur dedim
sabırla bekle bakalım kuzum inş minnoşu görürsün iki hafta sonragünaydın bayanalar dün doktordaydım kese görünmedi değer 317 henüz görünmez dedi vajinallede göremedi 1 hafta sonra gel dedi ama ben 2 hafta sonra gidicem kalp atışını atrık duyayım inş diyorum şekerler günaydın herkese nasılsınız yeni hamiş var mı inş herkes hamiş olcak
inş canım olacak hepiniz hamiş olacaksınız ve hepimiz kucağımıza alırız sağlıklı yavrularımızı inşAynen canım ya inşallah hepimiz hamile oluruz ve hafta hafta hamileliğimizi konuşuruz hamişlerin duası kabul olurmuş bizleri unutmayın duaya çok ihtiyacımız var :)
kaygılım tam 2 kat artıyor bir kaç sayı eksik ama olsun bakalım inş keseyi görürüm kalbini duyarım 2 hafta sonra tatlım nasılsın bakimcanımm canımmm canımmm maşallah maşallahh ne güzel olmuş değerrabbim hep böyle nasip etsin sağlıklı çok sevindimm hadi artık içini ferah ttut ama yinede dikkat et :)
Di mi ama :) bilmiyorum dün resmen çöktüm doktor net konusmayinca hatta esimi arayip vazgecelim yapmayalim cocuk bile dedim düşünçok şükür ki rabbim size bir yol gösterdi inşallah artık sağlklı bir bebiş gelecek sorun bulundu tedaviden sonra allah nasip edecektir inan bunun bulunmasına sevindim ya hamile kalsaydın aynısı olsaydı allah korusun artık bilinçlisin her şey güzel olacak bebeğimm :)
canım benim eşimde de hafif varikosel var ama sperm değeri iyi olduğundan ameliyata gerek kalmadı...sizde de sperm değeri iyiyse ameliyat niye olsun kiKüçük bi varikosel cikti yarin tekrar test istedi ona gore ameliyat edecekmis
inş mogamim hormonlar tepti beni iş bitsede eve gitsem modundayım yaaa vajinal ultrasonda berbat bişey miş acı çok az ama şoka girdim bensabırla bekle bakalım kuzum inş minnoşu görürsün iki hafta sonra
aynen yaa zor oluyoo beklemekınşallah birsürü hamış olurazıcık daha sabretmen gericek canım bebişi görmen ıcın Beklerken vakıt zor gecıyoda keseyı duyup kalbı duydugunda unutuyosun hepsını
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?