Günaydın canım bebeğin hayırlı olsun Allah kucağına almayı nasip etsin darısı bizlere olsun inşallah :)günaydın bayanalar dün doktordaydım kese görünmedi değer 317 henüz görünmez dedi vajinallede göremedi 1 hafta sonra gel dedi ama ben 2 hafta sonra gidicem kalp atışını atrık duyayım inş diyorum şekerler günaydın herkese nasılsınız yeni hamiş var mı inş herkes hamiş olcak
hayirli olsun canimm kalp atislarini yakinda duyarsin insallahgünaydın bayanalar dün doktordaydım kese görünmedi değer 317 henüz görünmez dedi vajinallede göremedi 1 hafta sonra gel dedi ama ben 2 hafta sonra gidicem kalp atışını atrık duyayım inş diyorum şekerler günaydın herkese nasılsınız yeni hamiş var mı inş herkes hamiş olcak
Benim is dun yatti tatlimtamam bitanem de sıkıntı yapma kendine olumsuzluk düşünürsen nerde ne olumsuzluk var seni bulur.. bak benim tavsiyem biran önce aşılamaya başlayın derim ben.. doktorunu bulman lazım işte.. bu işi yapıcak olanar bilgili olmalı bu konuda ve spermler alıp en kuvvetlileri en hareketlilerini yırmaları için sadece bu iş üzerine yoğunlaşan laboratuvar olması gerek..
Masallah cok sevindim tatlim inan ki :)günaydın bayanalar dün doktordaydım kese görünmedi değer 317 henüz görünmez dedi vajinallede göremedi 1 hafta sonra gel dedi ama ben 2 hafta sonra gidicem kalp atışını atrık duyayım inş diyorum şekerler günaydın herkese nasılsınız yeni hamiş var mı inş herkes hamiş olcak
inş canım keşke görseydim o kadar yol gittim benhayirli olsun canimm kalp atislarini yakinda duyarsin insallah
kese filan görsem gerçekten sevinecektim bende amaMasallah cok sevindim tatlim inan ki :)
inş canım sağlıklı olsun darısı size olsunGünaydın canım bebeğin hayırlı olsun Allah kucağına almayı nasip etsin darısı bizlere olsun inşallah :)
ınşallah birsürü hamış olurgünaydın bayanalar dün doktordaydım kese görünmedi değer 317 henüz görünmez dedi vajinallede göremedi 1 hafta sonra gel dedi ama ben 2 hafta sonra gidicem kalp atışını atrık duyayım inş diyorum şekerler günaydın herkese nasılsınız yeni hamiş var mı inş herkes hamiş olcak
canım 0.38. ne demek hamilelik olabilirmi arkadaslar bilgisi olan varmi insallah hamissindir
günaydın bayanalar dün doktordaydım kese görünmedi değer 317 henüz görünmez dedi vajinallede göremedi 1 hafta sonra gel dedi ama ben 2 hafta sonra gidicem kalp atışını atrık duyayım inş diyorum şekerler günaydın herkese nasılsınız yeni hamiş var mı inş herkes hamiş olcak
SIK DİŞİNİ KAYGILIM 2KATINDAN FAZLA YÜKSELMİŞ DEĞERİN0.1 den 0.38e bence azimle bekleyelim 5 ler 20 ler 1500 ler kalp atışları derken doğurduğumuz günler de gelecek inş
Yok canim benimkide negatif hatta kis olmus yumurtam catlamis kalan kilifa sivi dolmustarlusal verdi sokturucu cok canim sikkin sanirim benim hic bebegim okmayacak
Aynen canım ya inşallah hepimiz hamile oluruz ve hafta hafta hamileliğimizi konuşuruz hamişlerin duası kabul olurmuş bizleri unutmayın duaya çok ihtiyacımız var :)inş canım sağlıklı olsun darısı size olsunbu topiği komple hamiş görmek istiyorum bu ay hasılat iyiydi darısı ocağa olsun
yok kuzum kocişimi bırakmıyorum beraber gidiyoruz ama çalışma olmayacak sadeceaynen öyle yılbaşı tatili değerlendirelim dedik kuzum hem benim ihtiyacım var ailemi özledim
KEse için kandaki değerin 1500e çıkması lazım canım 2 günde bir iki katı artıştan hesaplayıp gidebilirsin.kese filan görsem gerçekten sevinecektim bende amahadi darısı başına aşılamayı yapacak mısın tatlım
Ama oyle canim cok sikkintöbeee de o ne demek tamam ilaçlarını kullan sonra çlışmalara devam hiç kaçarı yok bi daha öyle dediğini duymayayım
MINIKKUS1 AYnı benim gibi ben bursalıyım eşim denizlili ama babam tarafından konyalıyız. Ablam konyada evli giderken konyaya uğrayıp ordan denizliye geçiez 10 gün kalıp bursaya gidcez. Bursadan balıkesire düğüne ordan istanbula uçakla tkrar antebe gelicez. Şubat tatili bende senin gibiyim @rbakyy :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?