2014 ekim,kasim,aralik ve 2015 ocak,subat,mart,nisan,mayista hamile kalmak isteyenler

Günaydın canım bebeğin hayırlı olsun Allah kucağına almayı nasip etsin darısı bizlere olsun inşallah :)

hayirli olsun canimm kalp atislarini yakinda duyarsin insallah

Benim is dun yatti tatlim esimle doktora gidiyoruz simdi bi o gorunecek dun doktor celiskili konustu tam garanti vermedi asilama icin bizde bir ay bekleyelim o ara esim bi doktora gorunsun dedik iyi mi yaptik ne dersin

Masallah cok sevindim tatlim inan ki :)

ınşallah birsürü hamış olur azıcık daha sabretmen gericek canım bebişi görmen ıcın Beklerken vakıt zor gecıyoda keseyı duyup kalbı duydugunda unutuyosun hepsını

canımm canımmm canımmm maşallah maşallahh ne güzel olmuş değer rabbim hep böyle nasip etsin sağlıklı çok sevindimm hadi artık içini ferah ttut ama yinede dikkat et :)

SIK DİŞİNİ KAYGILIM 2KATINDAN FAZLA YÜKSELMİŞ DEĞERİN 0.1 den 0.38e bence azimle bekleyelim 5 ler 20 ler 1500 ler kalp atışları derken doğurduğumuz günler de gelecek inş

evet yaa çok yükseldi 0.10 dan 0.38 valla iyi gidiyo çok güldüm yaa harika oldu bu sabah sabah bakış açısına bakın süperrr :):):)

Yok canim benimkide negatif hatta kis olmus yumurtam catlamis kalan kilifa sivi dolmus tarlusal verdi sokturucu cok canim sikkin sanirim benim hic bebegim okmayacak

töbeee de o ne demek tamam ilaçlarını kullan sonra çlışmalara devam hiç kaçarı yok bi daha öyle dediğini duymayayım

inş canım sağlıklı olsun darısı size olsun bu topiği komple hamiş görmek istiyorum bu ay hasılat iyiydi darısı ocağa olsun
Aynen canım ya inşallah hepimiz hamile oluruz ve hafta hafta hamileliğimizi konuşuruz hamişlerin duası kabul olurmuş bizleri unutmayın duaya çok ihtiyacımız var :)

yok kuzum kocişimi bırakmıyorum beraber gidiyoruz ama çalışma olmayacak sadece aynen öyle yılbaşı tatili değerlendirelim dedik kuzum hem benim ihtiyacım var ailemi özledim

oohhh o zaman çok çok iiyi yaptınız çok güzel olur inşallah bence kafa dağıtmak en güzel destek bebişe :) arkasından iyi haberler gelecektir :)

Günaydın herkese bugün bi mutsuz uyandımmm daha doğrusu korkuyla... 4 gün kaldı hazin sona...29 u ya benim bat...Ama nedense olmamış gibi hissediyorum...belimde kasıklarımda çok ağrı var...Dün eşimle konuştum akşam eğer bu y olmazsa ara vermek istiyorum belki spora başlayıp kilo veririm bikaç ay...Belki doktor 1 ay daha deneyelim derse devam ederim diyorum... Çok kararsızım... Pamukprncess çok sevindim sana bak demiştik dimi inş hayırlısıyla kalp atışlarınıda görürsün...

ohhohh maşallahh resmen turladınız ege bölgesini :):) bende bursada okudum çok çok severim orayı tam yaşanacak yerr :):)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…