- 7 Eylül 2014
- 4.932
- 6.768
- 178
- 47
canip serephone yi doktormu verdi bana klomen verdiydi de onunla o ayni esdegermi bi arkadasa doktor serephone vermis klomen verirlerse sen serephone iste demis bende doktordan onumu istesem belki biseyder sorayim:) iyi akşamlarBundan onceki ay serephone kullandim canim iliski gunu belirlendi ama kaaln kilifa sivi dolunca yumurtanin catlamasinin pek onemi kalmadi napalim insallah anne olabilirim bende
Aynen tatlım tam gaz çalışma ya devam :):)Sen bu azimle yaparsın kuzum maşallah sanaişte o kadar :)
Ben de serephone la ilgili daha cok olumlu şey okudum ama klomen verdi bana da. Yarinki dr ozelde verecek olursa serephone isterim. Bi de bu klomen 28 gun yapmiyo mu donguyu benim iki ay da 30 oldu dacanip serephone yi doktormu verdi bana klomen verdiydi de onunla o ayni esdegermi bi arkadasa doktor serephone vermis klomen verirlerse sen serephone iste demis bende doktordan onumu istesem belki biseyder sorayim:) iyi akşamlar
Bundan onceki ay serephone kullandim canim iliski gunu belirlendi ama kaaln kilifa sivi dolunca yumurtanin catlamasinin pek onemi kalmadi napalim insallah anne olabilirim bende
olucaksin tabi yaaa hic stres yapma ppozitif olurmusun Allahin izniyle hepimiz anne olucazzBundan onceki ay serephone kullandim canim iliski gunu belirlendi ama kaaln kilifa sivi dolunca yumurtanin catlamasinin pek onemi kalmadi napalim insallah anne olabilirim bende
Canim bende gecmise baktim baktimBugum hic giremedim suan oturdum bakim.dedimmissladybird den haber geldi mi kan verecekti ? Gece kuslari nerelerdesinIz E elf21 @arsinli
Ben de sabah ve gece kusu arada yokum ☺ napiyosun canm naislsin
Canim telefondan giriyorum tam bisey yazicam hata raporu cikiyor ben iyiyim canim sen nasilsin sekerim:)Ben de sabah ve gece kusu arada yokum ☺ napiyosun canm naislsin
Ben hep telden :) iyiyim canım odevim vardi yaptim yatiyorum artik öpüyorum seni ve bıdık i ☺☺Canim telefondan giriyorum tam bisey yazicam hata raporu cikiyor ben iyiyim canim sen nasilsin sekerim:)
tamam bitanem de sıkıntı yapma kendine olumsuzluk düşünürsen nerde ne olumsuzluk var seni bulur.. bak benim tavsiyem biran önce aşılamaya başlayın derim ben.. doktorunu bulman lazım işte.. bu işi yapıcak olanar bilgili olmalı bu konuda ve spermler alıp en kuvvetlileri en hareketlilerini yırmaları için sadece bu iş üzerine yoğunlaşan laboratuvar olması gerek..tatlım ben 3 kere hamile kaldım aşılama falan olmadan normal yollarla ama martta mesela düşüğüm oldu sonra bir daha bebeğim olmadı diye ben doktora gittim doktor da eşimin sonuçlarını görünce beklemek istemiyorsan aşılama yapalım dedi 8.8 çıktı diye klomen verdi klomen bittiğinde o doktora randevu bulamadım bir başka doktora gittim o hiç aşılama yaptırmayın eşiniz bir incelensin dedi hangisini dediğini yapayım karar veremedim netten araştırıyorum benimki kadar düşük olanlar direk aşılama yaptırmış hiç kimse inceleme yaptırmaya falan gitmemiş yada ben anlamadım
aminn... dün akşam annemle babamın evlilik yıl dönümleriydiKuzum benim Rabbim bana da arkadaşlarımıza da hayırlı zamanda sağlıklı hayırlı evlatlar nasip edecektir inanıyorum...Şimdilik hepinizin heyecanlarını birlikte yaşıyoruz inş bizimde zamanımız gelecek
gittim canım bebeğim gördümNeslicim nasılsın bebek nasıl doktora gittin mi
ne bilem beklicez bakalımBebeğin gelişimine göre tarih öne gelebilir canım, hayırlısı olsun
gunaydin canım sende sor bende sorayim benim bat 31 aralik bakalim regliyi nezaman göreceğim 28 oluyorum normaldeBen de serephone la ilgili daha cok olumlu şey okudum ama klomen verdi bana da. Yarinki dr ozelde verecek olursa serephone isterim. Bi de bu klomen 28 gun yapmiyo mu donguyu benim iki ay da 30 oldu da
yeniyıln hamişi ol inşgunaydin canım sende sor bende sorayim benim bat 31 aralik bakalim regliyi nezaman göreceğim 28 oluyorum normalde
Canim klomene gore hafif bir ilac belki yumurta yapisina gore vermis olabilir ben 5 gun aksamlari 1 tane aliyordum belkide ondan beni etkilemedicanip serephone yi doktormu verdi bana klomen verdiydi de onunla o ayni esdegermi bi arkadasa doktor serephone vermis klomen verirlerse sen serephone iste demis bende doktordan onumu istesem belki biseyder sorayim:) iyi akşamlar
Inaallah canim insallaholucaksin tabi yaaa hic stres yapma ppozitif olurmusun Allahin izniyle hepimiz anne olucazz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?