Bakildi cnm orda bi sorun yok
Insallah bu emeklerimizim karsiligini tez zamanda aliriz
benm de tek derdim yaş diyordum canım 25 yaşındayım bende. eşim 34. geç olmamalı dyorum ama dün 20 yaşında birinin de tedavi olduğunu görünce dedim insan isteyince bunlar bahane. 20 yaşında olsam yada eşim 2o li yaşlarda olsa beklerdim çok dert etmezdim diyordum ama insan istiyor ya ötesi yok. bazen beklemeyip şubat ta tüp yaptıralım diyorum bazen olacaksa her türlü olur bekle diyorum çok garip bir şey bu.Bilmiyorum canim arkadasim yoruldum galiba neresinden tutsam napsam olmuyor bazen birak hic ugrasma diyirum bazende yas 30 a dayandi beklwyemezsin diyorum
Bilmiyorum ki bugun esim gitti bakalim yarin ona ne diyecekEstrofom diye bi ilac var onu verecektir belki
Kizlar bizde gorunur sorun yok 1 yil icinde kiyasal gebelik gecirdim bidaha da olmadi.biz yaza kadar yine normal denemek istiyoruz olmazsa tup bebek yaparlarmi.
yaşla hiç alakası yok dediğin gibi o bebek isteği yokmuuu ahhhbenm de tek derdim yaş diyordum canım 25 yaşındayım bende. eşim 34. geç olmamalı dyorum ama dün 20 yaşında birinin de tedavi olduğunu görünce dedim insan isteyince bunlar bahane. 20 yaşında olsam yada eşim 2o li yaşlarda olsa beklerdim çok dert etmezdim diyordum ama insan istiyor ya ötesi yok. bazen beklemeyip şubat ta tüp yaptıralım diyorum bazen olacaksa her türlü olur bekle diyorum çok garip bir şey bu.
canım normal yollarla hamile kalıyorsun neden tüp bebek yapsınlar ki eşin ve sende muayene oldunuz ve her şey yolundaysa önce ek tedavi görürsün olmadı aşılama olmadı tüp bebek yaptırırsın tüm yolları sırayla tüketmek gerek diye düşünüyorum ben :) bende öyle yapıyorum :)
canım bz 20 aydır istiyoruz nerdeyse. ve düşün ben ilk ay olmayınca olmuyor psikolojisine girdim 4. ay doktora gittim takipler falan derken mahvettim günlerimi. o kadar çok kızıyorum ki şimdi kendime. başta o kadar takmasam rahat olsam çoktan doğmuştu meleğim. zaman geçtikçe dahada çok stres oluyor...yaşla hiç alakası yok dediğin gibi o bebek isteği yokmuuu ahhhben daha iki kere denedim olmayınca doktora gittim.ama normalde derdim hep deneriz bir yıl olmazsa doktora gideriz diye
kızlar ya bakıyorumda bayanların çoğunda pko var az yada çok hemen hemen herkes te varne illet birşeymiş bu yahuu.Allahım korusun yum.larımızıı
Bir yil oldu artik beklemek cok kotu yiprandim.bi daha subatta gidicem doktora diycem yetti gayri tedavi ne gerekiyorsa yap diycem
Canım histeroskopi olmadım ben doktor gerek görmedi yaşın da genç dedi. Benim eşimin de 100-115 binlerde çıkıyordu dondurulmuş vardı ama kaliteli değillerdi tese oldu eşim. Evet canim 5 gün Blast en iyisi inşallah sonu da güzel olurCanım 5. gün embriyosu ise şansın çok yüksek bunu biliyorsun dimi blast konmuş. İnşallah bebeğine kavuşacaksın. Benimde bütün değerlerim olması gerektiği gibi çok şükür histeroskopimde temiz. Bugünde kasık ağrılarım var 29'una bekliyordum adeti ama erken gelecek sanırım. Senin histeroskopiden sonra erken mi geldi? Eşiminde spermiogram sonucu çok düşük 200 bin çıktı canım.
seninki miydi kedi olan iyi yaptın canm korkuyodum o kediyi görünceBen degistirdim
çek bacım fırçayı sen bana ben eşimeahhh bacııııııııım benim kader arkadaşım...üzülme sakın bak ben bu ayda keyfiyetten kullanıyorum hapı...taktığım yok...kist gitmiştir herhalde...çabuk atarsın kuzum... bir ay takıl kafana göre sonra tam gaz devam edersin kuşum....ben demiştim ama çatlatmayı vurdur diye yaaaaaa bunu da demeden bitirmiyim dedim
Canım histeroskopi olmadım ben doktor gerek görmedi yaşın da genç dedi. Benim eşimin de 100-115 binlerde çıkıyordu dondurulmuş vardı ama kaliteli değillerdi tese oldu eşim. Evet canim 5 gün Blast en iyisi inşallah sonu da güzel olur
Annemlerin kedisi parmak parmak tuyleri var yumak gibi :) ayagima giyesim geliyor seni diyorumseninki miydi kedi olan iyi yaptın canm korkuyodum o kediyi görünce
aaa pardon canm netten falan buldun sanıyorumAnnemlerin kedisi parmak parmak tuyleri var yumak gibi :) ayagima giyesim geliyor seni diyorum
Hayit cok iyi 16 olan lh degerimi 12 ye dusurdu
En kisa zamanda gelir bebisin insallah bizde sperm sayisi iyi de problem bendezor oluyo olan dusuyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?