2014 ekim,kasim,aralik ve 2015 ocak,subat,mart,nisan,mayista hamile kalmak isteyenler

Bilmiyorum canim arkadasim yoruldum galiba neresinden tutsam napsam olmuyor bazen birak hic ugrasma diyirum bazende yas 30 a dayandi beklwyemezsin diyorum
benm de tek derdim yaş diyordum canım 25 yaşındayım bende. eşim 34. geç olmamalı dyorum ama dün 20 yaşında birinin de tedavi olduğunu görünce dedim insan isteyince bunlar bahane. 20 yaşında olsam yada eşim 2o li yaşlarda olsa beklerdim çok dert etmezdim diyordum ama insan istiyor ya ötesi yok. bazen beklemeyip şubat ta tüp yaptıralım diyorum bazen olacaksa her türlü olur bekle diyorum çok garip bir şey bu.

Kizlar bizde gorunur sorun yok 1 yil icinde kiyasal gebelik gecirdim bidaha da olmadi.biz yaza kadar yine normal denemek istiyoruz olmazsa tup bebek yaparlarmi.

canım normal yollarla hamile kalıyorsun neden tüp bebek yapsınlar ki eşin ve sende muayene oldunuz ve her şey yolundaysa önce ek tedavi görürsün olmadı aşılama olmadı tüp bebek yaptırırsın tüm yolları sırayla tüketmek gerek diye düşünüyorum ben :) bende öyle yapıyorum :)

yaşla hiç alakası yok dediğin gibi o bebek isteği yokmuuu ahhh ben daha iki kere denedim olmayınca doktora gittim.ama normalde derdim hep deneriz bir yıl olmazsa doktora gideriz diye

Bir yil oldu artik beklemek cok kotu yiprandim.bi daha subatta gidicem doktora diycem yetti gayri tedavi ne gerekiyorsa yap diycem​

yaşla hiç alakası yok dediğin gibi o bebek isteği yokmuuu ahhh ben daha iki kere denedim olmayınca doktora gittim.ama normalde derdim hep deneriz bir yıl olmazsa doktora gideriz diye
canım bz 20 aydır istiyoruz nerdeyse. ve düşün ben ilk ay olmayınca olmuyor psikolojisine girdim 4. ay doktora gittim takipler falan derken mahvettim günlerimi. o kadar çok kızıyorum ki şimdi kendime. başta o kadar takmasam rahat olsam çoktan doğmuştu meleğim. zaman geçtikçe dahada çok stres oluyor...

kızlar ya bakıyorumda bayanların çoğunda pko var az yada çok hemen hemen herkes te var ne illet birşeymiş bu yahuu.Allahım korusun yum.larımızıı

çocuktan önce sağlıklı yaşama geçmeliyiz bunlar hep beslenmemizin eseri diye düşünüyorum sağlıklı süt peynir yoğurt bol oksijen alan annelerle bu ortamda doğacak çocuklarr olmalıı :):) ben kendimce çözümü bunda buluyorum :)):

Bir yil oldu artik beklemek cok kotu yiprandim.bi daha subatta gidicem doktora diycem yetti gayri tedavi ne gerekiyorsa yap diycem​

tabiki de ve ol bunca stres oluyorsa :) hepimiz tedaviliyiz artıkk :) fazla bilinç bizi iyi hale mi getirdi kötü mü hep bir muamma ::)

Canım histeroskopi olmadım ben doktor gerek görmedi yaşın da genç dedi. Benim eşimin de 100-115 binlerde çıkıyordu dondurulmuş vardı ama kaliteli değillerdi tese oldu eşim. Evet canim 5 gün Blast en iyisi inşallah sonu da güzel olur

çek bacım fırçayı sen bana ben eşime olma olma dedi kızdırdı kendine aradım dedim tebrikler 3cm olmuş bebişimiz :) iğne dolapta dursun ben doğum kontrol hapına iş mi
neyse artık canım tarlusal için farklı bi kullanım verdi ona şaşırdım nette de bulamadım öyle bişe adetin 16.günü başlayacaksın dedi her ay erken adet olmam içinmiş. söktürücü o bebek için zararlı değil mi dedim hayır dedi :/ neyse ki adama güveniyıorum tv ye falan da çıkıyomuş çok iyi bi kadındoğumcunu prof un asistanı aynıu zamanda . yarın kan vercem epey detaylı istedi inşallah düzgündür kan da

Benimde yaşım genç canım ama histeroskopi şansı arttırdığı için gerekli gördüler sanırım. Az çok nereye koyabileceklerine bakıp çizme işlemi yapıyorlar tutunma şansı daha yüksek oluyormuş bu durumda. Hakkımızda hayırlısı olsun inşallah önce sen sonra ben güzel bir haber alırız.

Slm kızlar nasılsınız bugün.güzel haberler vardır inşaallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…