Süpersiniz
Kızlar bayıldı burada ki muhabbete beni de aranıza akır mısınız? Bende baby istiyru artık... Topik kınusu ve başlığı süper olmuş
en belirgin belirti aslında odur hadi hayırlısıGöğüs acısıda var ama ben soğuktan oluyo diye düşünüyorum ara ara şiddetkeniyo kıyafet giyerken yada çıkarırken ucları acıyo ama bilmiyorum artık
slm tatlım günaydın naber sendenHoşgeldin canım. Tabiki alırız neden almayalım. Sanırım sen yeni başladın bebiş istemeye. İnşallah sıkıntı çekmeden sorun yaşamadan hayırlısıyla gelir bebeğinne kadarlık evlisin?
doktor rahmime baktı ve hiçbir şey demedi bence sakıncası yok yani çünkü vajinal ultrasonun yanında bu bişey değil :)Canım keşke kese Görene kadsr bekleseniz bana doktor yasak koyması ama 4 hafta yani 23 eylül öğrendiğimden beri ilişki olmadı ben korkuyorum açıkçası geçen sefer hep yaşadım ilk haftalar da hele sonra o şeleri yaşayınca korktum
Tabi herkeste böle olcak değil millet doğuma kadsr yapıyor ama ben geçen gün denedim bişi olmadığı halde hasas olmuş dış duvsr tahriş oldu kan geldi 2 gündür ağrım var
Artık doğum sonrası bazı şeler durabilir dikkat edin doktor çoğu kişiye ilk aylsr yasak koyuyor bana hiç koymadı ama ben yasak koydum eşim hele acaip temkinli
slm tatlım günaydın naber senden
ben duygusal boşluklardayım yaaa bu ara ruh halim berbat bebiş için ne kese ne bişey gördük bakalım doktora 1,5 hafta sonra gidicemCanımmmmm iyiyim ben asıl sen ve bebişin nasıl. Benimde aklımdan gećtin inanırmısın. Özledim seni. Nerelerdesin?
kaygilarimiz hic bitmicek galiba canim keseyi gordum kalp atisi olur mu dedim kalpi duyduk bebegi gorelim dedik gorduk aman dusuk olmasin diye kaygilandik simdi heyecanla cinsiyeti bekliyoruz niye hic hissedemedim hic hareket etmedi diye merak ediyorum eminim bu biyle gider kilosu boyu dogum sekli vs vs vs cok sukur guzel heyecanlar tabiki hepsi zamanla olacak ne kadar dusunme desem de hic aklindan cikmayacak sen dua et bol bol canim opuyorum siziinş canım keşke görseydim o kadar yol gittim ben
doğru sanırım hamile kalma telaşıı kese kalp derken bebişler daha hayatımıza girmeden düşüncesi bile hayatımızı işgal etti çok farklı bişey ben hamile olduğuma da inanıyor değilim hala hayırlısı bende öptüm tatlımkaygilarimiz hic bitmicek galiba canim keseyi gordum kalp atisi olur mu dedim kalpi duyduk bebegi gorelim dedik gorduk aman dusuk olmasin diye kaygilandik simdi heyecanla cinsiyeti bekliyoruz niye hic hissedemedim hic hareket etmedi diye merak ediyorum eminim bu biyle gider kilosu boyu dogum sekli vs vs vs cok sukur guzel heyecanlar tabiki hepsi zamanla olacak ne kadar dusunme desem de hic aklindan cikmayacak sen dua et bol bol canim opuyorum sizi
ben duygusal boşluklardayım yaaa bu ara ruh halim berbat bebiş için ne kese ne bişey gördük bakalım doktora 1,5 hafta sonra gidicem
aayyy rus takvimini yeni duydum oda mi varmis cine gore kiz cikiyo ben ruyamda erkek gordum dr erkek yuksek ihtimal ama yanilma payi olabilir dedi en son gittigimdede poposunu donmus uyuyordu akilli bidigim pazartesi gunu gidicez bakalim hayirlisi kiz bebeklere bayiliyorum ama hic farketmez tatlim.bende senin gibi hamile olduguma inanamadim acilde ogrendik kan degerini yanlistir dedim o derece umuddum yoktu o ay silmistim bebek dusuncesini ama yavrum ce eee dedi bizedoğru sanırım hamile kalma telaşıı kese kalp derken bebişler daha hayatımıza girmeden düşüncesi bile hayatımızı işgal etti çok farklı bişey ben hamile olduğuma da inanıyor değilim hala hayırlısı bende öptüm tatlımdikkat edin cinsiyet için ne zaman gideceksinşz.. dün kocam tutturdu rus takvimi doğru çıkıyo diye ona göre kız, çin takvimine göre erkek bana göre hayırlısı ilk çocuk sonuçta her türlü evin hükümdarı olcak
canım üzüntüm ondan değil ciddi alıngan oldum sinirli agresif dün eşimden ayrı uyudum o derece yaniSakın sıkma canını tatlım benim. Elbet göreceksin Allahın izniyle. 1.5 hafta sonra musnutlu olup bizimle paylaşacaksınüzülüp yıpratma kendini bebişin annesinin üzüldüğünü hissetmesin. Hem zaten üzülcek bişey yokki biraz nazlanmış annesi göstermiyo kendini. Baksana bizimkiler hala gelemedi. Sizinkiler de geldi ama göstermiyolar. Totolarına vuracaz artık yapacak bişey bırakmadılar :)
ben şimdiden asık suratlıyım eşinin doğum tarihi yıl okarahk ve seninkini söyle bi bakimaayyy rus takvimini yeni duydum oda mi varmis cine gore kiz cikiyo ben ruyamda erkek gordum dr erkek yuksek ihtimal ama yanilma payi olabilir dedi en son gittigimdede poposunu donmus uyuyordu akilli bidigim pazartesi gunu gidicez bakalim hayirlisi kiz bebeklere bayiliyorum ama hic farketmez tatlim.bende senin gibi hamile olduguma inanamadim acilde ogrendik kan degerini yanlistir dedim o derece umuddum yoktu o ay silmistim bebek dusuncesini ama yavrum ce eee dedi bizesen mutlu olmaya bak bulantilar falan baslayinca asik suratli oluyoruz cunku
yıl olarakaayyy rus takvimini yeni duydum oda mi varmis cine gore kiz cikiyo ben ruyamda erkek gordum dr erkek yuksek ihtimal ama yanilma payi olabilir dedi en son gittigimdede poposunu donmus uyuyordu akilli bidigim pazartesi gunu gidicez bakalim hayirlisi kiz bebeklere bayiliyorum ama hic farketmez tatlim.bende senin gibi hamile olduguma inanamadim acilde ogrendik kan degerini yanlistir dedim o derece umuddum yoktu o ay silmistim bebek dusuncesini ama yavrum ce eee dedi bizesen mutlu olmaya bak bulantilar falan baslayinca asik suratli oluyoruz cunku
Hosgeldın canım nekadarlık evlısın ne kadarlık cocuk ıstıyosunSüpersiniz
Kızlar bayıldı burada ki muhabbete beni de aranıza akır mısınız? Bende baby istiyru artık... Topik kınusu ve başlığı süper olmuş
canım üzüntüm ondan değil ciddi alıngan oldum sinirli agresif dün eşimden ayrı uyudum o derece yani
Biz bir haftada 2 kez yaramazlik yaptik o kadar
kaygilarimiz hic bitmicek galiba canim keseyi gordum kalp atisi olur mu dedim kalpi duyduk bebegi gorelim dedik gorduk aman dusuk olmasin diye kaygilandik simdi heyecanla cinsiyeti bekliyoruz niye hic hissedemedim hic hareket etmedi diye merak ediyorum eminim bu biyle gider kilosu boyu dogum sekli vs vs vs cok sukur guzel heyecanlar tabiki hepsi zamanla olacak ne kadar dusunme desem de hic aklindan cikmayacak sen dua et bol bol canim opuyorum sizi
Gerçektenmi ayy bende o an umutlandım acabamı diye bekliyorum gel teskere 1ocak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?