2014 ekim,kasim,aralik ve 2015 ocak,subat,mart,nisan,mayista hamile kalmak isteyenler

canımm ev durumları ne oldu ne durumdasınız? hayırlısı olsun dur bakalım henüz umutsuz olmak için erken inşallah heveslerini görür rabbimde bebiş getirir size en tez zamanda:)

Günaydın kızlar
Hayırlı Cumalar bugünün hürmetine çok dua edelim bebişlerimize kardeşler istiyoruz hayırlısıyla

ben günün cuma olduğunu unutmuşum :) günaydın canlarımaaa :):) hayırlııı nice güzel cumalarımız olsunnn rabbim tümm dualarımızı hayırlısı ise kabul etsinnnn bebişlerimize sağlıkk uzunnnn ömür annelerine kolaylık babalarına bereket versinnn olmayanlarada hayırlısıylaa göstersinn inşallahhh :)

hic deme cnm arada bi kaygilar durtuyo beni ayyy insallah temiz yureginle bu da icine dogsun saglikla bebegin esi onde diye korkuyorum ama ultrasyonda gorunce hersey bitiyo benim icin tek dunyam o sanki simdiden rabbim sevgisini verdi insallah sende tum topigimiz de bu duygulari cifte cifte yasarsiniz hep dua ediyorum cnm

Aminnnnnnnnnnnnnn
Teyzesi senin fıstık ne zaman geliyor ben beklemedeyim hala diyor ufaklık
Mutlu, sağlıklı yuvalarda aşk dolu ve kocaman bir aile olalım inşallah

Günaydın herkese ben 1 saaat önce kan verdim yine bekliyorum inşallah yükselmiştir kızlar dua edin.....
Hadi hayırlısı olsun inşallah

Geç döllenmede kanda negatif verebiliyor. İsterse birkaç gün daha beklesin emin olmak için yeniden kan tahlili yapsın

Kızlar ya size bişey danışıcam. Dün gece eşim "senle birlikte olmayı görev gibi algılıyorum kendimi kasıyorum zorunluluk gibi hissediyorum çok içimden gelerek yapmıyorum" dedi. Evliliğimizden bir hafta sonra (afedersiniz) yataktaki heyecanını yitirmiş. Ne yapmak lazım bana bi yol gösterin

amin inşallah meleğim kaygılarında haklısın ama yüzde 90 sevinç yüzde 10 kaygı olsunn :) allaha emanet bebişimiz hayırlısıyla çok şükürde iyi rahatla tadını çıkar muhabbet et destek ol iyi beslen bi şeycik olmaz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…