MINIKKUS1 Günaydın canimmmm
ikimizde 1989 dogumluyuz canimben şimdiden asık suratlıyım eşinin doğum tarihi yıl okarahk ve seninkini söyle bi bakim
ben adet olcam galiba kızlarrrr ya bugün ya yarına kesin gelir kırmızılar...son umutta kalmadı artık ama şu ağız acılığını anlayamadım...piskolojikmen bedenen ne yaşasak hamileliğe yorar olduk :) hiç bişeye değilde yine eşime üzülcem herşeye rağmen belli etmesede o kadar hevesli ki...
Günaydın kızlar
Hayırlı Cumalar bugünün hürmetine çok dua edelim bebişlerimize kardeşler istiyoruz hayırlısıyla
bu topicte benden başka kaygılılar mı varmış bakıyımmm :):):) meleğim sen içime doğmuştun ben sizi bilmiştim kısmet olursa içime doğan bu bebişin doğum resimlerini görmekte nasip olacak allahın izniyle sağlıkla :):) sende rahat ol kaygılı bile rahatken :):)
Aminnnnnnnnnnnnnnben günün cuma olduğunu unutmuşum :) günaydın canlarımaaa :):) hayırlııı nice güzel cumalarımız olsunnn rabbim tümm dualarımızı hayırlısı ise kabul etsinnnn bebişlerimize sağlıkk uzunnnn ömür annelerine kolaylık babalarına bereket versinnn olmayanlarada hayırlısıylaa göstersinn inşallahhh :)
Hadi hayırlısı olsun inşallahGünaydın herkese ben 1 saaat önce kan verdim yine bekliyorum inşallah yükselmiştir kızlar dua edin.....
günaydın kızlaaarrr hayırlı cumalaaaarrrrrrr
Geç döllenmede kanda negatif verebiliyor. İsterse birkaç gün daha beklesin emin olmak için yeniden kan tahlili yapsın
yok kaygılım o gidici artık önümüzdeki maçlara bakacağız.bende öyle dedim başka markada yarın idrar yap olmadı salı kan testine yeniden git dedim :) bende mi gitsem değerim yükseliyo 0.100den 0.38
iyiyiz Allaha şükür kaygılım sen nasılsın?ooyyyooyyy kimler var burda nasılsınızz bakalımm :)
Günaydın meemureiyiyiz Allaha şükür kaygılım sen nasılsın?
Günaydın herkese ben 1 saaat önce kan verdim yine bekliyorum inşallah yükselmiştir kızlar dua edin.....
hic deme cnm arada bi kaygilar durtuyo beni ayyy insallah temiz yureginle bu da icine dogsun saglikla bebegin esi onde diye korkuyorum ama ultrasyonda gorunce hersey bitiyo benim icin tek dunyam o sanki simdiden rabbim sevgisini verdi insallah sende tum topigimiz de bu duygulari cifte cifte yasarsiniz hep dua ediyorum cnm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?