- 12 Aralık 2014
- 3.508
- 4.604
- 133
Nedenini sordunmu ne dediKızlar ya size bişey danışıcam. Dün gece eşim "senle birlikte olmayı görev gibi algılıyorum kendimi kasıyorum zorunluluk gibi hissediyorum çok içimden gelerek yapmıyorum" dedi. Evliliğimizden bir hafta sonra (afedersiniz) yataktaki heyecanını yitirmiş. Ne yapmak lazım bana bi yol gösterin
Aminnnnnnnnnnnnnn
Teyzesi senin fıstık ne zaman geliyor ben beklemedeyim hala diyor ufaklık
Mutlu, sağlıklı yuvalarda aşk dolu ve kocaman bir aile olalım inşallah
Hadi hayırlısı olsun inşallah
bitmiyor meleğim ama en azından eskisi kadar kötü değil dayanabiliyorum yani yanımda da kolonya şişesi iş yerinde habire kolonya kokluyorum bazı vatandaşlar çok kötü kokuyorrrGünaydın meemure
Bulantılar bitti mi sende?
1 ay var kuzucuklarımızın arasında
iyiyiz Allaha şükür kaygılım sen nasılsın?
Kızlar ya size bişey danışıcam. Dün gece eşim "senle birlikte olmayı görev gibi algılıyorum kendimi kasıyorum zorunluluk gibi hissediyorum çok içimden gelerek yapmıyorum" dedi. Evliliğimizden bir hafta sonra (afedersiniz) yataktaki heyecanını yitirmiş. Ne yapmak lazım bana bi yol gösterin
Gec dollenmedir belki :)))kızlarrr
arkadaşımın kanda bir hafta önce negatif çıkmış şimdi idrar testi yaptı resmen silik ne dersiniz sizce olabilir mi??
İşte böyle kaygılım bu gidişle yolu bulur onlarinşallah ben size arkadaş getiricemm minnoşuma ama kırmızılar gelmiyor :) çalışmalar başlamıyor gerçi biz dün bile çalışma yaptıkkk çalışma değil zevke kedere tabiii :):):
evlendiğimiz için yani karı koca olduğumuz için belli bi sıklıkla yapmak zorunda hissediyomuş kendini. Düzenli olması gerektiğine inandırmış kendisini. Yani spontane gelişmesinden ziyade evet bugün yapmalıyız şeklinde düşünüyor buda heyecanını yok ediyorNedenini sordunmu ne dedi
Eşinle konuş açık açık ne istediğini, ne düşündüğünüKızlar ya size bişey danışıcam. Dün gece eşim "senle birlikte olmayı görev gibi algılıyorum kendimi kasıyorum zorunluluk gibi hissediyorum çok içimden gelerek yapmıyorum" dedi. Evliliğimizden bir hafta sonra (afedersiniz) yataktaki heyecanını yitirmiş. Ne yapmak lazım bana bi yol gösterin
Cnm hayırlı olsun çok sevindim :)kızlar bugün doktora gittim 5 Haftalıkmışşş yarın tekrar gidicem sonuçlarm için
Aynı durum bende de var maalesef eskiden sabahları fazlaydı şimdi geceleri yatağa girincebitmiyor meleğim ama en azından eskisi kadar kötü değil dayanabiliyorum yani yanımda da kolonya şişesi iş yerinde habire kolonya kokluyorum bazı vatandaşlar çok kötü kokuyorrr(((( sen nasılsın bakalım
çok sık değil aslında hep onun isteğiyle başlıyor ama bunu kendine görev edinmiş canı istemese bile yapmak zorunda hissediyor. bende biraz çekingenim sanırım bu konuda. acemilik =)fantazi yapmak lazım görev gibi yapmasın o istediği zaman olsun ilişkiyi çok mu sık yaşıyorsunuz ? ya da kimin isteğiyle başlıyor ? ya eşinin istemesini bekleyeceksin ya da sen şöyle değişiklikler yapacaksın :)
ne istediğinide söylemiyor. bende bir süre uslu durmayı teklif ettim en son raddeye ulaşana kadar =)Eşinle konuş açık açık ne istediğini, ne düşündüğünü
Belki senden bir şeyler istiyor (hazırlık aşaması olarak)
İşte böyle kaygılım bu gidişle yolu bulur onlar
Sonra gelsin minnak
sizin eşit ihtimal o zaman kız erkek olma durumu çünkü kanınız 1 yıldır yenilenmiş tatlım tabi rus takvimi öyle diyor ben bilememikimizde 1989 dogumluyuz canim
Bence evde biraz özenli gez, acızık cilve falan yap ama sonucuna gitme yarıda bırak birkaç kez o zaman anlarsın ne istediğinine istediğinide söylemiyor. bende bir süre uslu durmayı teklif ettim en son raddeye ulaşana kadar =)
Hadi hayırlısıinşallah biz yolları açtık kırmızıları bekliyoruzgelsin minnakım gelsin ben anne hissediyorum :):)
Rus takvimi ne?sizin eşit ihtimal o zaman kız erkek olma durumu çünkü kanınız 1 yıldır yenilenmiş tatlım tabi rus takvimi öyle diyor ben bilemem
Bugün test verdibebeem anlarız yakında geç mi :) senin bu resmii çok beğendimmm :) eşine ne olacağına ne zaman karar vereceklerdi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?