Amin canim ins ALLAH 2 gunum kaldi rabbimin bir isaretidir buAmin canım evet çok konuşulduğuda bilinçaltından pırtlaya biliyor böyle şeyler. Fakat ebn iki gebeliğimde de rüyamda bebek gördüğümden umarım seninki de öyle olur diye geçirdim içimden
Bugün test verdiyarın gideriz doktora da test sonucundan az cok anlariz herhalde bu arada teşekkür ederim :)
Hamilelikte eşler arasında soğuma olabiliyor.haklısın sanırım. bi süre bu düşünceden uzaklaşıp sadece kendimize konsantre olmalıyız
Hepimizde o vardı. Umutarsızı olmuştukGünaydınnn kızlarherkese hayırlı güzel haberlerle geçen bir cuma olsun İnşallah, bugün kırmızılar son gün ve yine çalışma umut etme heyecanla bekleme zamanı geliyor ( ben bağımlısı oldum galiba bu umutlanma, beklenti içine girme ve sonra maküs sonla karşılaşma ) gitti kafa gitti
benim herif durmuyo ki .. günaydın kaygılım naptın nasıl gidiyo
benim herif durmuyo ki .. günaydın kaygılım naptın nasıl gidiyo
sorma o uzun bat beklemeleri bnde de olurdu ama bak sonu güzel oldu inşaallah sende de olacak kaygılımm benimmm:))))iyi olmanıza sevindim annesi hem işin yapılandırmalarını yaptı hem bebişin zor oldu ama değdi:) bende iyiyim işte 45.günüm kırmızılar gelsinde ilaçlarıma başlayıp çalışmalara devam etmeyi bekliyorum
Benimki benim cektiklerimi gorunce pasa pasa gitti :))hiç panik yapma dur bakalım zaten bendde panik durumdayım eşimi nasıl ikna ederim düşünüyorum :)
Abovvvv nasıl birşey bu yahuu hamiş kalmaya çalış,Hamilelikte eşler arasında soğuma olabiliyor.
Aldatmalarda en fazla bu dönemde yaşanıyor diye okumuştum.
Siz aşkı, evliliği, cinselliği doya doya yaşayın sonra zaten aşkınızın meyvesi gelir.
Hepimizde o vardı. Umutarsızı olmuştuk
eşim hiç yardımcı olmuyor banaüstüme geliyo daha beter o da sınavlarından stresli zaten
İlk 3 ay çok kilo almamaya çalışAbovvvv nasıl birşey bu yahuu hamiş kalmaya çalış,hamiş olunca aman birşey olmasın keseyi göreyim kalp sesini duayım cinsiyetti, ikili testi v.s... benim hormonlar zaten uçmuş bence birde üstüne kilo almaya başladım uçtu uçtu kafatasım uçtu
Tekekkuler cnm ygs puan kac acabakuzum sosyoloji 4 yıllık bi bölüm... ya lisans mezunu isen sınavsız olarak okuyabiliyorsun ya da üni sınavına girip puanını alıp okuyabiliyorsun...memuriyet şansı yüksek bi bölüm yani 81 alsan atanırsın..zorluğu kişiye göre değişir...beni çok zorlamadı hatta 4 yılı üstten ders alıp 3. yılımda yani bu yıl bitiriyorum...düşün ki bu yüzden normalde 7 ders almam gerekirken 12 ders aldım bi dönemde Allaha şükür verdim hepsini...tavsiye ederim ama senin üni sınavına girmen lazım kuzum sınavsız geçiş hakkı 4 yıllık mezunu olanlara tanınıyor sadece...sınavıda halledersin puanı çok yüksek değildir diye düşünüyorum
Cinselliğe birbirimize daha alışmadan hemen bebek fikri ortaya çıkınca ikimizde ister istemez gerildik muhtemelen sorunda bu nedenle ortaya çıktı. Burda bir nevi beyin fırtınası yapıyoruz insan daha çok farkındalık yaşıyor tecrübelerden faydalanarak. teşekkürler canımHamilelikte eşler arasında soğuma olabiliyor.
Aldatmalarda en fazla bu dönemde yaşanıyor diye okumuştum.
Siz aşkı, evliliği, cinselliği doya doya yaşayın sonra zaten aşkınızın meyvesi gelir.
Açıköğretim e yazilmak için 180 barajini asman yeterli canim herhangi bir puan turu yeter ygs 1 2 3 farketmez yaniTekekkuler cnm ygs puan kac acababir de ben sozelciyim olurmu ki
Canım keşke hamiş olsam ama nerdeeeİlk 3 ay çok kilo almamaya çalış
Bekle kaygılım bekle bekle diye sarki soyleyesim geldi. Ne kötü bise su pko yaa yilda 12 sansij olmasi gerekirken 7 ye dusebiliyo canm muhakkak iyi tedaviler gormemiz lazim.senle..herifin stresi var ama bebişe rağmende o işleri istiyor maşallah e bi evin içinde hem okul hem iş hem bebiş hem başka iş yürütülmeye çalışılırsa o kadında gerilir tabiibende kırmızı bekliyorum nasıl gitsin 45.gün gelsinlerde bende doktora gidiyim yılbaşı gelmeden
Olabilir birde hamilelikte hormonlar alt üstü oluyor. Sen dengesiz olacaksın eşin bakalım bunu kaldırabilecek mi? Birde sıkıntılı bir gebeliğin olursa ilişki yasak olacak eşin buna dayanabilecek mi? Bebek fikri güzel ama sorumluluklarını da kaldırıp kaldıramayacağınızı düşünmeniz gerekiyor.Cinselliğe birbirimize daha alışmadan hemen bebek fikri ortaya çıkınca ikimizde ister istemez gerildik muhtemelen sorunda bu nedenle ortaya çıktı. Burda bir nevi beyin fırtınası yapıyoruz insan daha çok farkındalık yaşıyor tecrübelerden faydalanarak. teşekkürler canım
tatlımmmm 28 den 87 ye yukselmış. Dr. Çok güzel artmış dedi çok mutlu oldum...
Valla bi guzel uyumusum rüyalar kotuydu ama derin uyumusum demek ki.. sabah kanimi verdim geldim yasmin e de basladim bakalim dua artik bundan sonra :) sen napiyosun bakalimgünaydınnn betiii nasılsınnn dünkü koşturmacalardan sonra :)
bir daha bebek istiyorum dediğinde ağzının ortasına vurcam onunOlabilir birde hamilelikte hormonlar alt üstü oluyor. Sen dengesiz olacaksın eşin bakalım bunu kaldırabilecek mi? Birde sıkıntılı bir gebeliğin olursa ilişki yasak olacak eşin buna dayanabilecek mi? Bebek fikri güzel ama sorumluluklarını da kaldırıp kaldıramayacağınızı düşünmeniz gerekiyor.
Dediğin gibi belkide eşin bundan gerilmiştir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?