2014 ekim,kasim,aralik ve 2015 ocak,subat,mart,nisan,mayista hamile kalmak isteyenler

aynen canım meyve kuru kayısı falan en iyisi su da çok önemli. sende kendini çok sıkma kuzum bişeyi ne kadar çok takarsan o kadar çok tersi oluyo ya

mesela ben dün anneme gittim orda hamurişi olacağını bildiğimden saat 4buçuk gibi muz yemiştim oraya gidince saldırmadım az yedim böylece gece aç yattım ama dengeyi korudum

Bu kürler ise yarıyor rahmi temizliyor ben inaniyorum. Ve inanarak yapıyorum inşallah şifa olmuştur
kuzum ben hiç yapmadım o kürlerden cesaret edemedim birtürlü ya kötü etkilerse diye.ama bol su içtim bide hareketliyim sabah iş akşam ev gece koca ama buaralar açlık zorluyor beni normalde böyle değildim hayırlısı olsun dikkat etmeye başlıcam artık buna dur demek lazım

Insallah Kaygılıcım zaten benim pko gitmiş su anda yok. Sen bu ay da ilaçları kullan sonraki ay bu dediğim macundan al bence. Belki bakarsın bu ay bir güzel haber de ben veririm Allah in izniyle

aynen canım meyve kuru kayısı falan en iyisi su da çok önemli. sende kendini çok sıkma kuzum bişeyi ne kadar çok takarsan o kadar çok tersi oluyo ya
öyle valla canım yıllarca çektim adet düzensizliğinden tam düzene girmişken bozulursa çok üzülürüm bugün balıyor diyet.buarada bişe sorcam yeşil çay bebeğe zararlımıdır?? ben çok severim ama bebek düşünmeye başladık başlayalı bıraktım içmeyi zararı vardır diye

evet bu sene için bi plan yok görceğim her rakam kabulümdür. bahar ismini hiç düşünmemiştim aslında süper olur güzel bi isim. bakalım inşallah o günleri görürüm canım daha çok erken

erken ama zaman çabuk geççiyor inşallah görürüz o günlerini de hayırlısıyla :) bahar ismini bende çok severim eskiden koyucam diyordum eşim pek yanaşmadı ama kısmet :) bebiş gelsinde adını düşünürüz :) bende hamurişi severim ama hamile kaldığım 5 gün kepek ekmek süt peynir hep böyle yedim yediğim her hamurlu ve kapalı gıdanın bebeğe etki ettiğini düşünüp yemedim evlat için katlanılıyormuş bunu öprendimm o yüzdenn öyle düşünüp hamurdan mümkün olduğunca uzak dur ya da bi lokma ye :)

Bak ben de çikolata kisti var diye ben iki aydır yapıyorum kur. Cik. Kistine kür etki etmiyor deniliyor ama ben yaptıktan bir ay sonra doktora gittim bir tanesi yoktu diğeri de aynı buyuklukteydi. Sürelerini geçmeden yaparsan birsey olmaz tabi. Am açın rahat etmiyorsa sen bilirsin. Pazartesi gitcem doktora bakalım ne olacak

yeşil çayı bilmiyorum canım ben normalde de çok içmezdim o yüzden şimdi de içtiğim bişey değil araştırmadım da hiç sormadım da doktora falan

inşallah canım ne güzel söyledin. hamura hayır bebişe yarayacak şeylere evet :)))

yok yok çok haklısın benim eşimde sevmez kilo alınca artık bi şey demiyor sende üzülüyorsn diyo :) ben çok takıntılıyım yemeyince üzülüyo yiyincede üzülüyo oda benim hormonlar gibi

aynı boy aynı kilolar :))))) yoksa biz aynı kişimiyiz :)))) benimde basenlerim geniş canım bel ince göbek yemek durumuna göre çıkıyo ama basenler hep orda :))))
ayyy benim basenlerii hiç sormaa Allahtan eşim basen sevio dişilik katıyormuş ona bişe demio hahaha valla demek aynı kilo boyy :) sen biraz zaman geçsin gör bakalım asıl kilo neymişş

Insallah Kaygılıcım zaten benim pko gitmiş su anda yok. Sen bu ay da ilaçları kullan sonraki ay bu dediğim macundan al bence. Belki bakarsın bu ay bir güzel haber de ben veririm Allah in izniyle

inşallah nenummm inşallah güzel haberlerini alırız :) bat ne zaman bende takip edeyim :)

yok alma bebekle beraber söktürücü şeyleri bırak canım ihtimal varken maydonoz yeşilçay vs yok :)

yok yok çok haklısın benim eşimde sevmez kilo alınca artık bi şey demiyor sende üzülüyorsn diyo :) ben çok takıntılıyım yemeyince üzülüyo yiyincede üzülüyo oda benim hormonlar gibi
aaahhhhhh yeminle aynı tamam yemiyorum diyorum üzülüyor bende yemicem sen yemezsen diyor.yiyorum bu ne göbek diyor deli edecekler bizi o olacak

MINIKKUS1 canım bu hayit olayı nedir bi forumda daha okudum sonra eczacı hiçbir faydası olmaz diyince almadım siz nasıl bir yöntemle kullanıyorsunuz??

ayy dün yolda gidiyorum canım tatlı istedi geçtim markete bir gofret aldım yiye yiye yürüdüm

selamın aleykum kızlar herkesin cuması mübarek olsun Allah isteyen herkese hayırlı evlatlar nasip etsiiiinnn
rüyamda tombiş bi kız bebeği gördüm çok ağlıyordu sonra ben kucağıma aldım sustu ve arkasını pışpışlayarak uyuttum çok güzeldi bian gerçek sandım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…