- 18 Kasım 2014
- 711
- 728
- 128
aynen canım meyve kuru kayısı falan en iyisi su da çok önemli. sende kendini çok sıkma kuzum bişeyi ne kadar çok takarsan o kadar çok tersi oluyo yakuzuuuuuu meyve taşıcam artık yanımda biziöm evin yakınlarında alışveriş merkezi yok eşimde çok yoğun diye gidemedik.ama bugün kuru meyve kayısı alcam bide yanımda elma falan taşıcam.allahtan 2 lt su içiyorum bide içmesem düşün artıkbide benim eşimde çok baskı yapıo nefret ediyo kilodan laf etmeye başladı. ama anlamıyo işte pko diyorum bahane buluyorsun diyor
evet canım çalışıyorum özel sektörde. bi de akşama doğru bi içim kıyılıyo saldırıyorum sanırım sağlıklı bişeyler alıp işyerine koyup acıktıkça yesem iyi olacak çünkü maşallah hamurişleriyle aram çok iyi :))
kuzum ben hiç yapmadım o kürlerden cesaret edemedim birtürlü ya kötü etkilerse diye.ama bol su içtim bide hareketliyim sabah iş akşam ev gece kocaBu kürler ise yarıyor rahmi temizliyor ben inaniyorum. Ve inanarak yapıyorum inşallah şifa olmuştur
Insallah Kaygılıcım zaten benim pko gitmiş su anda yok. Sen bu ay da ilaçları kullan sonraki ay bu dediğim macundan al bence. Belki bakarsın bu ay bir güzel haber de ben veririm Allah in izniylenenumm :) bende düşükten sonra geciktirici hap tatil vs derken hormonlar coştukilo aldım iki ayda 5 6 kilo vücudu tamamen bozdu doktor pko eğilimin var dedi bu ay adet görmeyince yine gittim pabuç kadar yumurtalıklar dedi vücut yetişemiyor dedi :) hormon ilacı estrofem verdi kullandım şimdi adet olmayı bekliyorum adet olunca glikofen ve coraspin e başlayıp 3.gün kontrole gidicem :) bende hayıt kullanmayı düşünüyorum inşallah şifa olur nenum bence pkoyu takmayalım birz kilomuzu dengede tutalım gerisi düzelecek bebişlerimiz gelecektir inşallah :)
öyle valla canım yıllarca çektim adet düzensizliğinden tam düzene girmişken bozulursa çok üzülürüm bugün balıyor diyet.buarada bişe sorcam yeşil çay bebeğe zararlımıdır?? ben çok severim ama bebek düşünmeye başladık başlayalı bıraktım içmeyi zararı vardır diyeaynen canım meyve kuru kayısı falan en iyisi su da çok önemli. sende kendini çok sıkma kuzum bişeyi ne kadar çok takarsan o kadar çok tersi oluyo ya
evet bu sene için bi plan yok görceğim her rakam kabulümdür. bahar ismini hiç düşünmemiştim aslında süper olur güzel bi isim. bakalım inşallah o günleri görürüm canım daha çok erken
aminnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnSlm kızlar
cuma nın bereketi üzerimize olsun allah tüm kötülük lerden korusun gönlünüzden ne geçiyorsa gerçekleşsin inşallah :)
Bak ben de çikolata kisti var diye ben iki aydır yapıyorum kur. Cik. Kistine kür etki etmiyor deniliyor ama ben yaptıktan bir ay sonra doktora gittim bir tanesi yoktu diğeri de aynı buyuklukteydi. Sürelerini geçmeden yaparsan birsey olmaz tabi. Am açın rahat etmiyorsa sen bilirsin. Pazartesi gitcem doktora bakalım ne olacakkuzum ben hiç yapmadım o kürlerden cesaret edemedim birtürlü ya kötü etkilerse diye.ama bol su içtim bide hareketliyim sabah iş akşam ev gece kocaama buaralar açlık zorluyor beni normalde böyle değildim hayırlısı olsun dikkat etmeye başlıcam artık buna dur demek lazım
yeşil çayı bilmiyorum canım ben normalde de çok içmezdim o yüzden şimdi de içtiğim bişey değil araştırmadım da hiç sormadım da doktora falanöyle valla canım yıllarca çektim adet düzensizliğinden tam düzene girmişken bozulursa çok üzülürüm bugün balıyor diyet.buarada bişe sorcam yeşil çay bebeğe zararlımıdır?? ben çok severim ama bebek düşünmeye başladık başlayalı bıraktım içmeyi zararı vardır diye
inşallah canım ne güzel söyledin. hamura hayır bebişe yarayacak şeylere evet :)))erken ama zaman çabuk geççiyor inşallah görürüz o günlerini de hayırlısıyla :) bahar ismini bende çok severim eskiden koyucam diyordum eşim pek yanaşmadı ama kısmet :) bebiş gelsinde adını düşünürüz :) bende hamurişi severim ama hamile kaldığım 5 gün kepek ekmek süt peynir hep böyle yedim yediğim her hamurlu ve kapalı gıdanın bebeğe etki ettiğini düşünüp yemedim evlat için katlanılıyormuş bunu öprendimm o yüzdenn öyle düşünüp hamurdan mümkün olduğunca uzak dur ya da bi lokma ye :)
kuzuuuuuu meyve taşıcam artık yanımda biziöm evin yakınlarında alışveriş merkezi yok eşimde çok yoğun diye gidemedik.ama bugün kuru meyve kayısı alcam bide yanımda elma falan taşıcam.allahtan 2 lt su içiyorum bide içmesem düşün artıkbide benim eşimde çok baskı yapıo nefret ediyo kilodan laf etmeye başladı. ama anlamıyo işte pko diyorum bahane buluyorsun diyor
ayyy benim basenlerii hiç sormaa Allahtan eşim basen sevio dişilik katıyormuş ona bişe demioaynı boy aynı kilolar :))))) yoksa biz aynı kişimiyiz :)))) benimde basenlerim geniş canım bel ince göbek yemek durumuna göre çıkıyo ama basenler hep orda :))))
Insallah Kaygılıcım zaten benim pko gitmiş su anda yok. Sen bu ay da ilaçları kullan sonraki ay bu dediğim macundan al bence. Belki bakarsın bu ay bir güzel haber de ben veririm Allah in izniyle
öyle valla canım yıllarca çektim adet düzensizliğinden tam düzene girmişken bozulursa çok üzülürüm bugün balıyor diyet.buarada bişe sorcam yeşil çay bebeğe zararlımıdır?? ben çok severim ama bebek düşünmeye başladık başlayalı bıraktım içmeyi zararı vardır diye
aaahhhhhh yeminle aynı tamam yemiyorum diyorum üzülüyor bende yemicem sen yemezsen diyor.yiyorum bu ne göbek diyoryok yok çok haklısın benim eşimde sevmez kilo alınca artık bi şey demiyor sende üzülüyorsn diyo :) ben çok takıntılıyım yemeyince üzülüyo yiyincede üzülüyo oda benim hormonlar gibi
ayy dün yolda gidiyorum canım tatlı istedi geçtim markete bir gofret aldım yiye yiye yürüdümcanım kilo mu pko yapıyo pko mu kilo orası muamma ama boğazımızı tutarsak pko fln yalan olacak inanıyorum :) bana kriz geldiğinde duramıyordum şükür hormon ilacı alıyorum 5 gündür dikkat ediyorum kriz gelmiyor ne tatlı ne de başka istek demek hormonlar yapıyormuş dengeleyici şeyler kullanırsak geçecektir eminim bir de bol bol su içiyorum :)
Slm kızlar
cuma nın bereketi üzerimize olsun allah tüm kötülük lerden korusun gönlünüzden ne geçiyorsa gerçekleşsin inşallah :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?