geçmişler olsun kuzum inş tamamen gitmiştir kistlerin.bişe sormak istiyorum çikolata kisti belirtileri neydi sende ?? benim buaralar belim çok ağrıyor kasıklarımda da batma ağrı saplanması oluyor.bende şüphelendim ama biyandan 27 kasımda ultrasonla bakılmıştı rahme olsa görürdü heralde diye düşündüm ama ya gizliyse kimisi görünmüyormuşBak ben de çikolata kisti var diye ben iki aydır yapıyorum kur. Cik. Kistine kür etki etmiyor deniliyor ama ben yaptıktan bir ay sonra doktora gittim bir tanesi yoktu diğeri de aynı buyuklukteydi. Sürelerini geçmeden yaparsan birsey olmaz tabi. Am açın rahat etmiyorsa sen bilirsin. Pazartesi gitcem doktora bakalım ne olacak
MINIKKUS1 canım bu hayit olayı nedir bi forumda daha okudum sonra eczacı hiçbir faydası olmaz diyince almadım siz nasıl bir yöntemle kullanıyorsunuz??
Amin cnmaminnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
ayy dün yolda gidiyorum canım tatlı istedi geçtim markete bir gofret aldım yiye yiye yürüdüm
selamın aleykum kızlar herkesin cuması mübarek olsun Allah isteyen herkese hayırlı evlatlar nasip etsiiiinnn
rüyamda tombiş bi kız bebeği gördüm çok ağlıyordu sonra ben kucağıma aldım sustu ve arkasını pışpışlayarak uyuttum çok güzeldi bian gerçek sandım
ama biz bilinçli insanlarız buna bir son vermemiz lazım kaygılımmmmbende çiko hiçççç aramazdım ömrümde bilinmez tatlıyı adet öncesi dışında canım çeksin ama iki aydır ne gofretler ne fıstıklılar kek çiko gofret aynı gün yediğimi bildimm dedim obez hastalık böyle bi şey sanırım :) allah yardımcısı olsun iştah krizi kötü
aaahhhhhh yeminle aynı tamam yemiyorum diyorum üzülüyor bende yemicem sen yemezsen diyor.yiyorum bu ne göbek diyordeli edecekler bizi o olacak
ama biz bilinçli insanlarız buna bir son vermemiz lazım kaygılımmmmbebişlerimiz için kocişlerimiz için ve tabi kendi sağlığımız için en önemlisi
inşallah gerçek olur kuzummm daha göbişte gezerse büyüyünce gezmeyi çok sever kesin kızışımmmaminnn oyyy inşallah rüya bebişleri gerçek olsunnnn canımmm :) bebiş tohumdan türkiyeyi gezecek :):):)
aynen benim kociş de öyle sen yemiceksen ben de yemem diyor ne yapçağımı şaşırdım hem çok yiyip hem çok fit kalan var mı acabaçok güldümm evet hem çok yiyen hem hiç kilo almayan eş istiyor ama malesef vücudum o duruma hiç gelmedi o yüzden kısmak zorundayım :)
inşallah gerçek olur kuzummm daha göbişte gezerse büyüyünce gezmeyi çok sever kesin kızışımmmgaliba yine kafaya takmaya başladım rüya gördüğüme göre
ayyy kız mı dedim belki kız olur ya hadi hayırlısıkızz?? :)hemende kızı kabul etti :) inşallah bebiş olsunda varsın gezmeler olmasın :) yok yok diyebilecek misin bakalım :)
ben sabahları sanki 3 gündür bişe yemiyormuşum gibi aç uyanıyorum.gece uyumadan önce süt içiyoruz bizde ama ne fayda işte her yere yazı yazcam ev de iş yerinde diyettesin unutma diyeevet kesinlikle diyorum sen bu kadar iradesiz misin neden yiyorsun altı üstü yemek yarısını da yesen aynı bak şimdi öyle değilim bu tamamen hormonların kötülüğüydü :) artık çiko yemiyorum normal kahvaltılık yiyorum ne olursa bi gün muz bi gün kepek ekmek peynir bi gün poğaça öğlen bi kap yemek akşam az yiyorum :) akşamları acıkıyorum yatarken ve sabah midem rahat uyanıyorum :) eşimizin bize vereceği tepkiyi bilsek hemen zayıflarız aslında :)
Hımm şimdi soylesem mi bilemediminşallah nenummm inşallah güzel haberlerini alırız :) bat ne zaman bende takip edeyim :)
bence mutfağa as tatlım ben şahsen aynaya bakıyorum tüm iştahım kaçıyor zatenben sabahları sanki 3 gündür bişe yemiyormuşum gibi aç uyanıyorum.gece uyumadan önce süt içiyoruz bizde ama ne fayda işte her yere yazı yazcam ev de iş yerinde diyettesin unutma diye
Yok cnm alamadım daha başka eczaneden alıcaktım fırsat bulsam malum eşime karşıne yaptın sen ov testi aldın mı test yapıcak mısın yenidden meraklardayım :)
ayyy kız mı dedim belki kız olur ya hadi hayırlısıbebiş olsun da ben sürekli evde oturmaya razıyım kuzuucum
Valla benim hiç belirtim olmadı. Hasta olduğumda çok sancim olurdu. Alt karın çok agrirmis. Benimde evlenmeden önce de agrıdı gi için hiç suohelenmedim. Sonra ortaya çıktı. Sonradan da oluşabilirmis. Yoksa birsey takma kafana streste çok etkiliyirmusgeçmişler olsun kuzum inş tamamen gitmiştir kistlerin.bişe sormak istiyorum çikolata kisti belirtileri neydi sende ?? benim buaralar belim çok ağrıyor kasıklarımda da batma ağrı saplanması oluyor.bende şüphelendim ama biyandan 27 kasımda ultrasonla bakılmıştı rahme olsa görürdü heralde diye düşündüm ama ya gizliyse kimisi görünmüyormuş
ben sabahları sanki 3 gündür bişe yemiyormuşum gibi aç uyanıyorum.gece uyumadan önce süt içiyoruz bizde ama ne fayda işte her yere yazı yazcam ev de iş yerinde diyettesin unutma diye
Yok cnm alamadım daha başka eczaneden alıcaktım fırsat bulsam malum eşime karşıyoğun çalışyorum bu ara
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?