2014 ekim,kasim,aralik ve 2015 ocak,subat,mart,nisan,mayista hamile kalmak isteyenler

geçmişler olsun kuzum inş tamamen gitmiştir kistlerin.bişe sormak istiyorum çikolata kisti belirtileri neydi sende ?? benim buaralar belim çok ağrıyor kasıklarımda da batma ağrı saplanması oluyor.bende şüphelendim ama biyandan 27 kasımda ultrasonla bakılmıştı rahme olsa görürdü heralde diye düşündüm ama ya gizliyse kimisi görünmüyormuş

MINIKKUS1 canım bu hayit olayı nedir bi forumda daha okudum sonra eczacı hiçbir faydası olmaz diyince almadım siz nasıl bir yöntemle kullanıyorsunuz??

canım deminoşummm gelmiş:) ben ot kullanmıyorum tavsiyede etmem herkesin bünyesi farklı bi yan etki olursa üzülürüm ama 3gün maydonoz suyu içtim bağırsaklarım şu ara çok iyi bundan mı oldu bilmiyorum rahme değilde sindirime yaradı hayıt içinde zynnpp arkadaşımız kullanıyor ertesi gün etkisi oldu diyor bende hayıt almakk istiyorum en azından bi süre 5 gün kadar fln deniyim zaten ilaçlarda kullanacağım ikisi bir arada olmaz sanırım yani ben cesaret edemiyorum

ayy dün yolda gidiyorum canım tatlı istedi geçtim markete bir gofret aldım yiye yiye yürüdüm

bende çiko hiçççç aramazdım ömrümde bilinmez tatlıyı adet öncesi dışında canım çeksin ama iki aydır ne gofretler ne fıstıklılar kek çiko gofret aynı gün yediğimi bildimm dedim obez hastalık böyle bi şey sanırım :) allah yardımcısı olsun iştah krizi kötü

aminnn oyyy inşallah rüya bebişleri gerçek olsunnnn canımmm :) bebiş tohumdan türkiyeyi gezecek :):):)

ama biz bilinçli insanlarız buna bir son vermemiz lazım kaygılımmmm bebişlerimiz için kocişlerimiz için ve tabi kendi sağlığımız için en önemlisi

aaahhhhhh yeminle aynı tamam yemiyorum diyorum üzülüyor bende yemicem sen yemezsen diyor.yiyorum bu ne göbek diyor deli edecekler bizi o olacak

çok güldümm evet hem çok yiyen hem hiç kilo almayan eş istiyor ama malesef vücudum o duruma hiç gelmedi o yüzden kısmak zorundayım :)

ama biz bilinçli insanlarız buna bir son vermemiz lazım kaygılımmmm bebişlerimiz için kocişlerimiz için ve tabi kendi sağlığımız için en önemlisi

evet kesinlikle diyorum sen bu kadar iradesiz misin neden yiyorsun altı üstü yemek yarısını da yesen aynı bak şimdi öyle değilim bu tamamen hormonların kötülüğüydü :) artık çiko yemiyorum normal kahvaltılık yiyorum ne olursa bi gün muz bi gün kepek ekmek peynir bi gün poğaça öğlen bi kap yemek akşam az yiyorum :) akşamları acıkıyorum yatarken ve sabah midem rahat uyanıyorum :) eşimizin bize vereceği tepkiyi bilsek hemen zayıflarız aslında :)

aminnn oyyy inşallah rüya bebişleri gerçek olsunnnn canımmm :) bebiş tohumdan türkiyeyi gezecek :):):)
inşallah gerçek olur kuzummm daha göbişte gezerse büyüyünce gezmeyi çok sever kesin kızışımmm galiba yine kafaya takmaya başladım rüya gördüğüme göre

inşallah gerçek olur kuzummm daha göbişte gezerse büyüyünce gezmeyi çok sever kesin kızışımmm galiba yine kafaya takmaya başladım rüya gördüğüme göre

kızz?? :) hemende kızı kabul etti :) inşallah bebiş olsunda varsın gezmeler olmasın :) yok yok diyebilecek misin bakalım :)

ben sabahları sanki 3 gündür bişe yemiyormuşum gibi aç uyanıyorum.gece uyumadan önce süt içiyoruz bizde ama ne fayda işte her yere yazı yazcam ev de iş yerinde diyettesin unutma diye

ben sabahları sanki 3 gündür bişe yemiyormuşum gibi aç uyanıyorum.gece uyumadan önce süt içiyoruz bizde ama ne fayda işte her yere yazı yazcam ev de iş yerinde diyettesin unutma diye
bence mutfağa as tatlım ben şahsen aynaya bakıyorum tüm iştahım kaçıyor zaten

Valla benim hiç belirtim olmadı. Hasta olduğumda çok sancim olurdu. Alt karın çok agrirmis. Benimde evlenmeden önce de agrıdı gi için hiç suohelenmedim. Sonra ortaya çıktı. Sonradan da oluşabilirmis. Yoksa birsey takma kafana streste çok etkiliyirmus

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…