2014 ekim,kasim,aralik ve 2015 ocak,subat,mart,nisan,mayista hamile kalmak isteyenler

Açıköğretim e yazilmak için 180 barajini asman yeterli canim herhangi bir puan turu yeter ygs 1 2 3 farketmez yani
Cnm teşekkür ler sosyoloji icin girmek yeterli o zaman belli bir puan yok anladigim kadariyla. .

Canim bir soru daha simdi ben 4 yillik acikogretim bitirseydim sinavsiz sosyoloji okurdun dedin ya hani o zaman sosyoloji 2 yillik olarak mı yoksa 4 yillik olarak bitirirdim???

sorma o uzun bat beklemeleri bnde de olurdu ama bak sonu güzel oldu inşaallah sende de olacak kaygılımm benimmm:))))

Canımmm memuremm inşallah öyle olur bakalım ben hamilelikten önce ve kaybetmeden bi gece önce rüyamda dedemi görmüştüm ve hiç görmedim dün gece ilk defa gördüm güzeldi oturmuş çay içiyorduk :) inşallah hayılara olurr geldi yine :)

kilo almaya başladıysan sıkıntı geliyorr o kilolar gitsinn bebiş gelsinn :)

hayır olsun evden çıkmış bi şekilde tablonun arkasını bi kontrol et sen :)

Bekle kaygılım bekle bekle diye sarki soyleyesim geldi. Ne kötü bise su pko yaa yilda 12 sansij olmasi gerekirken 7 ye dusebiliyo canm muhakkak iyi tedaviler gormemiz lazim.senle..

evet kesinlikle ilaçlarla neye dönecek bakalım iyi olacağına inanıyorum hayıtta alamadım iki gündür

Valla bi guzel uyumusum rüyalar kotuydu ama derin uyumusum demek ki.. sabah kanimi verdim geldim yasmin e de basladim bakalim dua artik bundan sonra :) sen napiyosun bakalim

ohh tam tedarik gidiyoruz bende iyiyim son iş günü ayrıca mübarek bana bugün :) bizdede dün çalışma oldu zevkle tabi nasıl olsa bebiş yok adette yok

kızlarr nasılsınız.hamiş olduğunu öğrenenler hayırlı uğurlu olsunn sağlıkla alın kucağınıza inşşş ben çok acıkmaya başladım doyamıyorum şişiyorum ama doyamıyorum kilo almaya başladım durdurmam lazım bu durumu.hiç dirayetli değilim ne olcak benim bu halim yaa

çok kullanmıyorum zaten çok etkili de değil bir an kokluyorum geçiyor sonra:) inşaallah geçecek bugünlerde Allahın izniyle kucağımıza aldığımızda unuturuz herşeyi:):)

yaaa son 3 gün ölücem heyecandan bugün sabah yine test yaptım sanki böyle hayalet gibi bi çizgi vardı ama yada ben hayal görüyorum artık bilmiyorum
hadi bakalım canım. ben ilk defa sabrettim bat gününde sabah ilk idrarla yapmıştım çift çizgiyi görmüştüm. sonra ertesi gün sabah tekrar yapıp akşam kan testine gitmiştim :)

benimde bulantım yok hiç ya sadece akşamları biraz bulantı oluyo onun dışında iştahım arttı öğlen saatini iple çekiyorum resmen gömülücem yemeklere

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…