sen nasıl rüya gördün canımcanim 1.62 boyum kilomda 50 51 arasi
bak yemek yiyorum ekmek yiyorum cikolata tatli her sey yani hamur isi de
ama kiloma bisey olmuyor ama esgiden 44 tum sonra ilaclar beni 50 yapti
bizde aliece boyle ama ben kilo almak isdiyorum
bu arada sende aksam bebis gormusun aksam cok konustuk bebekden bende ruyamda bebisimi gordumm
ikigun ara iyi canim calisiyorsun bide ev temizligi yemek zor benim farkim burda yemegim hazir temizlik k v.yapiyor haftasonu genel supur sil okadarevet gencizde eşim bu da bünye diyorsize maşallah bizde günaşırıdan 2 gün araya döndük yani haftada 3 oluyor bazen 2 :):)
aynen canım bizde artık az kaldı kötü olunmadan hayırlısıyla dedik bekliyoz...senin için daha zor gerçekten bekle bekle büyük sabır ama o işler belli olmaz canım bi bakmışın hamile kalmışın yani adetinin düzenli olup olmasına bakmıyo Rabbim ol deyince oluyo...bi yanım doktora git diyo amannn diyorum bide şu sıkışıklık arasında uğraşamam diyorum yeniden ovu testi sipariş etcem beklicem hem olana kadar çünkü doktora gitsem bile eee ne zamandan beri düşünüyorsunuz die sorcak en azından zamanım geçer....elisada iyi yapmış bende öle biraz takılmadım kafam rahattı biraz...işte adetim tam söksün ağır işler yapcaz yardımlaşarak kocamla ev toparlama var daha fırsat bu fırsat...hamile olsaydım kayınvalidem gelip o yardım ederdi artık...haaa bide o var dört gözle bekleyennn ama dedim umutlanmayın ben kendimi biliyrum adet olcam dedim...işte umutt bizden değil rabbimden istesinler... onun babanne olabilme şansı var geride 2 evladı daha var ama rabbim bilir belki anne baba olmayı bize kılmamıştır...ahh bide işin bu byutundan baksalar bazen heveslendikleri için becillik yapıylar...ne diyim...herkes acayip olmuş eşimin arkadaşlarıda öle zaten geçen memleketten bi arkadaş aradı eee ben 3 aylık evliyim hemen çocuğumuz oldu gardaş sizde niye bişe yok düşünmüyonuz mu kaç zaman oldu...eşim anlatınca şok oldum terbiyesiz dedimmm bir insana bu denilirmi eşi bebğini kaybetmiş mi o acıyı yaşamışlar mı dedim...ah etsem değmez onlara dedim o masum bebeğe yazık olur dedim...zaten rüyalarda hep bebek kafayı tırlatcam artık...bu sabah yine gördüm hep uyuyo her rüyamda uyuyor görüyorum ama hep diyorum ki uyansansa da sevsem...zaten bu kira kiracı ev sahibi işlerii o kadar sıkıntılı ki hele de böyle zamanda ama çözüme kavuşacak stres yapsada hallolacak mecbur :) adetin düzenli olması çok büyük svinç benim gibi 45.gün hala adet beklemek inan zor@elisa__ yı bekliyorum bizi bırakmazdı ama çok sıkıldı biraz kafasını dağıtıp gelecektir diye umuyorum daha tam gelmemiş kırmızılar dur bakalım :)
arkadaşım hamis olursa onun kullandigini yazicam size netice alsa isteyen arkadaslar dener bende kullaniyorum saglik icin agzima koymam icemem ama bi umit diye iciyo insan benimki baska onunkinden umitliyim iki ay daha kullaniyim klomeni sonra doktor sayfasini kapatip arkadasiminkinden kullanacagim tabii hayırlısi rabbim bilir nasip ederseevet insan bi şeylerin desteğine inanmak istiyor ve bence bu çok etkili benim doktorum bitki öneremem ama karşı değilim siz bilirsiniz dede bebim işim pozitif bilimlerle dedi bende bu ay pozitif bilimlere takılıyım sonra olmadı kendimi bitkilerin ortasına atacağım :):)
ikigun ara iyi canim calisiyorsun bide ev temizligi yemek zor benim farkim burda yemegim hazir temizlik k v.yapiyor haftasonu genel supur sil okadar
kaygılım sende bendensin yorgunda olsan hiç bişey enngel degil hahahahahhaYok çalışıyorum ama yemek temizlik vs yorgunluk yapmaz yapıyorda yakınmam eşimle her türlü olurum .ama şimdi sakinledim özlememize fırsat veriyorum :) bi sürede böyle gitsin bakalım :)
aynen canım bizde artık az kaldı kötü olunmadan hayırlısıyla dedik bekliyoz...senin için daha zor gerçekten bekle bekle büyük sabır ama o işler belli olmaz canım bi bakmışın hamile kalmışın yani adetinin düzenli olup olmasına bakmıyo Rabbim ol deyince oluyo...bi yanım doktora git diyo amannn diyorum bide şu sıkışıklık arasında uğraşamam diyorum yeniden ovu testi sipariş etcem beklicem hem olana kadar çünkü doktora gitsem bile eee ne zamandan beri düşünüyorsunuz die sorcak en azından zamanım geçer....elisada iyi yapmış bende öle biraz takılmadım kafam rahattı biraz...işte adetim tam söksün ağır işler yapcaz yardımlaşarak kocamla ev toparlama var daha fırsat bu fırsat...hamile olsaydım kayınvalidem gelip o yardım ederdi artık...haaa bide o var dört gözle bekleyennn ama dedim umutlanmayın ben kendimi biliyrum adet olcam dedim...işte umutt bizden değil rabbimden istesinler... onun babanne olabilme şansı var geride 2 evladı daha var ama rabbim bilir belki anne baba olmayı bize kılmamıştır...ahh bide işin bu byutundan baksalar bazen heveslendikleri için becillik yapıylar...ne diyim...herkes acayip olmuş eşimin arkadaşlarıda öle zaten geçen memleketten bi arkadaş aradı eee ben 3 aylık evliyim hemen çocuğumuz oldu gardaş sizde niye bişe yok düşünmüyonuz mu kaç zaman oldu...eşim anlatınca şok oldum terbiyesiz dedimmm bir insana bu denilirmi eşi bebğini kaybetmiş mi o acıyı yaşamışlar mı dedim...ah etsem değmez onlara dedim o masum bebeğe yazık olur dedim...zaten rüyalarda hep bebek kafayı tırlatcam artık...bu sabah yine gördüm hep uyuyo her rüyamda uyuyor görüyorum ama hep diyorum ki uyansansa da sevsem...
kaygılım sende bendensin yorgunda olsan hiç bişey enngel degil hahahahahha
kadınında bu kadr düşkünü fena fena :)yok uyuyan uykumdan kalkardaaa hallederimmfenayızz fenaaa :):)
kadınında bu kadr düşkünü fena fena :)
ayy naza çekmek mi ben hiç beceremiyorm :) ben hamıle kaldgmda haftada 1 yaptk bu kez yapmasak mıevet bencede biraz hanımhanımcık olmalıyız naza çekmeliyiz ne o öyle dünden razı biz hamiş kalınca ne yapıcazz
ayy naza çekmek mi ben hiç beceremiyorm :) ben hamıle kaldgmda haftada 1 yaptk bu kez yapmasak mı
Inşallah cnm ya o kadar çok istiyorum ki :):)evet biliyorum inşallah bebiş gelirde snde evinde rahat eder dinlenirsin bebişinle :):)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?