2014 ekim,kasim,aralik ve 2015 ocak,subat,mart,nisan,mayista hamile kalmak isteyenler

sen nasıl rüya gördün canım

evet gencizde eşim bu da bünye diyor size maşallah bizde günaşırıdan 2 gün araya döndük yani haftada 3 oluyor bazen 2 :):)
ikigun ara iyi canim calisiyorsun bide ev temizligi yemek zor benim farkim burda yemegim hazir temizlik k v.yapiyor haftasonu genel supur sil okadar

aynen canım bizde artık az kaldı kötü olunmadan hayırlısıyla dedik bekliyoz...senin için daha zor gerçekten bekle bekle büyük sabır ama o işler belli olmaz canım bi bakmışın hamile kalmışın yani adetinin düzenli olup olmasına bakmıyo Rabbim ol deyince oluyo...bi yanım doktora git diyo amannn diyorum bide şu sıkışıklık arasında uğraşamam diyorum yeniden ovu testi sipariş etcem beklicem hem olana kadar çünkü doktora gitsem bile eee ne zamandan beri düşünüyorsunuz die sorcak en azından zamanım geçer....elisada iyi yapmış bende öle biraz takılmadım kafam rahattı biraz...işte adetim tam söksün ağır işler yapcaz yardımlaşarak kocamla ev toparlama var daha fırsat bu fırsat...hamile olsaydım kayınvalidem gelip o yardım ederdi artık...haaa bide o var dört gözle bekleyennn ama dedim umutlanmayın ben kendimi biliyrum adet olcam dedim...işte umutt bizden değil rabbimden istesinler... onun babanne olabilme şansı var geride 2 evladı daha var ama rabbim bilir belki anne baba olmayı bize kılmamıştır...ahh bide işin bu byutundan baksalar bazen heveslendikleri için becillik yapıylar...ne diyim...herkes acayip olmuş eşimin arkadaşlarıda öle zaten geçen memleketten bi arkadaş aradı eee ben 3 aylık evliyim hemen çocuğumuz oldu gardaş sizde niye bişe yok düşünmüyonuz mu kaç zaman oldu...eşim anlatınca şok oldum terbiyesiz dedimmm bir insana bu denilirmi eşi bebğini kaybetmiş mi o acıyı yaşamışlar mı dedim...ah etsem değmez onlara dedim o masum bebeğe yazık olur dedim...zaten rüyalarda hep bebek kafayı tırlatcam artık...bu sabah yine gördüm hep uyuyo her rüyamda uyuyor görüyorum ama hep diyorum ki uyansansa da sevsem...

arkadaşım hamis olursa onun kullandigini yazicam size netice alsa isteyen arkadaslar dener bende kullaniyorum saglik icin agzima koymam icemem ama bi umit diye iciyo insan benimki baska onunkinden umitliyim iki ay daha kullaniyim klomeni sonra doktor sayfasini kapatip arkadasiminkinden kullanacagim tabii hayırlısi rabbim bilir nasip ederse

ikigun ara iyi canim calisiyorsun bide ev temizligi yemek zor benim farkim burda yemegim hazir temizlik k v.yapiyor haftasonu genel supur sil okadar

Yok çalışıyorum ama yemek temizlik vs yorgunluk yapmaz yapıyorda yakınmam eşimle her türlü olurum . ama şimdi sakinledim özlememize fırsat veriyorum :) bi sürede böyle gitsin bakalım :)

Yok çalışıyorum ama yemek temizlik vs yorgunluk yapmaz yapıyorda yakınmam eşimle her türlü olurum . ama şimdi sakinledim özlememize fırsat veriyorum :) bi sürede böyle gitsin bakalım :)
kaygılım sende bendensin yorgunda olsan hiç bişey enngel degil hahahahahha

Kizlar selam...Hayirli cumalar...Rabbim cuma gunu dualarinizi kabul etsin
kizlar bu gece ruyamda hastaneden bebek cikardim eve getiriyodum ama bebek nasil tatli bana gulumsuyordu benim bebeyimdi cok etkilendim hala bebek gozumun onunde
InFlames bak bunu gordum

hayırlara olsun çok ilginç hep uyuyor bekliyor o zaman zamanı var bence rabbim her şeyin hayırlısını versin öyle duyarsız patavatsızların yetiştireceği çocuğa da acısın !!! onlar rabbimin işine ne demekmiş karışıyorlar hemde çocuğunu kaybeden bir babaya bunu diyorlarr neyse töbe sustum devamını getirmeyeceğimm hiççç düşünme onlar af dilesin rabbimden sen güzelce evine yerleşş taşı düzenle vs derken kafan dağılacak ve sonra inşallah bebiş gelecek bence sizin bu işler seni yorsada rahatlatacak doktora da git istiyorsan bence uğraşamıcam deme kısmet nasip çabalamakta fayda var her zaman için :)

kaygılı W wuslt ve SirriEyvan nerelerde ben mi denk gelmiyorum yoksa

buralardalar canım wuslt iyi çok şükür esmada kayınvalidesine gitti dün evine geldi bugün annesi gelecekti onlara o yüzden yoğundur giremez ama onlarda iyiler çok şükür :):) topic muhtarııı kaygılııı :):)

ayy naza çekmek mi ben hiç beceremiyorm :) ben hamıle kaldgmda haftada 1 yaptk bu kez yapmasak mı

hala soruyorrr tabiki yapmayalım bi ay :) bende korkuyorum artık bi kayıp var sonuçta olacaksa allah bilir ama biz yinede dikkat edelim :) ne zaman kalıcazz blummm gelmiyo krmızılarrrr

kayınvalidemde beni rüyasında görmüş kadını baya etkilemiş böyle garip garip bakıyordu bana içi sıkılmış gibi.Hayırdır anne dedim ne gördün rüyanda anlat; beni düşük yaparken görmüş.Aslında evde hiç bebektende bahsetmiyoruz üzerimizde baskı olmasın diye kimseye söylemedik.hayırlar olsun dedim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…