2014 ekim,kasim,aralik ve 2015 ocak,subat,mart,nisan,mayista hamile kalmak isteyenler

Amiiin

bende çok yazıyordum ama sizi bulunca eşimi hiç rahatsız etmiyorum bence arada yapınca kıymetli oluyor o yüzden her şeyi arada bir yapmak en güzelii çok iyi yapmışsın arada tazelenelim eskimizi unutmayalım :)

sonuçlarımın bi kısmı çıkmış prolaktin 32 tsh 3 çıkmış iyi gibi bi kısmı da yarın çıkacak anlamadığım bişeler de var ama normal hepsi çok şükür benimsemem mi canım rüualarıma bile giriyosunuz valla

yaşaaaaaaaaaaaasssssssssssssınnnnnnnnnnnn bin şükür bebeemm çok sevindim çokkk :) az keçiboynuzu özü yediniz mi az ilaçla gelsin bebiş hadi rabbim yüzüne güldü gözün aydııı :)
Sağol tatlım benim iki haftadir keçiboynuzu kürü yiyiyor zaten doktor gun asiriya baslayin dedi ama onceki kayiplari mi arastirsak diyorum once

İnşallah hanifem inşallah birlikte verelim güzel haberleri inşallah. Bu ay 1 hafta falan gecikecem galiba. Her ay adetten 2 hafta önce göğüslerim şişer hassaslaşır ve acırdı. Ama 1 hafta kalmasına rağmen hiçbirşey yok. Genelde gecikeceksem bu Dediklerim geciktiğim gün olmaya başlıyo. Ümit etmekte istemiyorum. Annemde benim tek belirtim her adet öncesinde acıyan göğüslerim hamile kaldığında hiç acımazdı diyo. 4 çocuk doğurdu 4 ünde de öyle olmuş. Anneme çekmiş olabilirmiyim acaba?
Cok sağol canım benim umarım hersey yolunda gidecek elimizden geleni yapıoruz yaa hayırlısı. Ben bu ay senden güzel haberler bekliyorum . Hadi insallah

canım bendede fibroadnom var buyuyunce alinacak kis seninki kendiliginden kaybolan kismiydi canim ben biopsi emar ultrason heryil cekiliyorum sen napiyorsun kontrollerini yaptırıyormusun

benimki doğumda emzirince rahatlar doktor öyle diyor tabi ben ultrason çekiliyorum 6 ayda bir kontrol altındayım doğumdan sonra ultrasonla devam ama 3 sene de bir mr çektireceğim çocuktan sonra kontrol amaçlı allah başka dert vermesin bunlar bu kadarla kalsınlar inşallah

Aynen şekerim ilk günlerdeki heyecanlar kadar olmasada tazelenmesi iyidir :))))

Bak tatlim sonuc bu
tamam şimdi oldu benim herifinde sayı aynı olunca bizimkinden bahsediyorsun sandım...sonuç iyi ama tek sıkıntı 1 ml de 20 milyonu geçmesi lazım lakin sizin miktar fazla olduğu için haliyle ml de ki sayı da 20 altına düşüyor....o kısma pek yorum yapamayacağım....ayrıca bizimkiyle çok benzer sizin sonuç...bizde de hareketli 30 yavaş hareketli de 30...total zaten aynı...

bugün şükür günüm :) herkesten iyi sonuçlar haberler sağlıklı olmak mutlu olmak için yeterli bi sebep valla :) bebişte resmen mucizemiz mutluluk kat kat artıyor tabi onunla :) ama hallerimizde iyi daşş gibi hatunlarızzz şu endama şu boya posa değil şöyle diyeceğiz şu fsh a şu prolaktine bakınn

Bir ay daha beklesek mi acaba diyorum gerci ben hamile kaldım daha once ama kaybettim
valla çalışmalara devam edin ama bu sırada eşine bolca keçiboynuzu pekmezi yedir...sayı biraz daha artar...yumurtayı sağlıksız spermlerden biri döllemiştir ondan olmuştur kuzum...bu da sanırım sayıdan kaynaklı...

Sağol tatlım benim iki haftadir keçiboynuzu kürü yiyiyor zaten doktor gun asiriya baslayin dedi ama onceki kayiplari mi arastirsak diyorum once

senin için nasıl rahat edecekse öyle yap bende eşime keçiboynuzu özü yediriyorum ama kürüne başlayacağım :)

Meryemana dikenli bitkisel karisim bidecay adacayli karışık bitkisel cay adetde duzenliyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…