Amiiinben günün cuma olduğunu unutmuşum :) günaydın canlarımaaa :):) hayırlııı nice güzel cumalarımız olsunnn rabbim tümm dualarımızı hayırlısı ise kabul etsinnnn bebişlerimize sağlıkk uzunnnn ömür annelerine kolaylık babalarına bereket versinnn olmayanlarada hayırlısıylaa göstersinn inşallahhh :)
17.6 cikmis kiiiizzz :)
Cnmm olsun msj iyisi kötüsü olmaz ki içinden geldiği gibi davran :)
İlk evlendiğimiz sıralarda akşama kadar msj laşırdık sonra azaldı ve 8 ay önce attım en son herhaldeçok hoşuna gitmiş geçenlerde bana diyor ki sen beni gün içinde aramıyorsun hmmm dwdim şimdi de ufaktan canlandırım bari dedim çok doğru cnm arada farklılıklar yaratmak lazım :)
Bir ay daha beklesek mi acaba diyorum gerci ben hamile kaldım daha once ama kaybettimbebeem bu arada şunu da ekliyim 1 ml de en az 20 milyon sperm olmalı kuzum sizin biraz daha artması lazım az kalmış 20 ye
sonuçlarımın bi kısmı çıkmış prolaktin 32 tsh 3 çıkmış iyi gibi bi kısmı da yarın çıkacak anlamadığım bişeler de var ama normal hepsi çok şükürhaha bettii yaa çok güldüm kiğılıyı kaygılı olarak okuyorsan beni iyice benimsemişsin çok mutlu oldum :):):) tamam bu ay karıştırmayalım ilaçla bende iyi olduğuna inanıyorum öbür aya alırız olmadı doktor ne derse ya da gerek kalmaz inşallah :)
yaşaaaaaaaaaaaasssssssssssssınnnnnnnnnnnn bin şükür bebeemm çok sevindim çokkk :) az keçiboynuzu özü yediniz mi az ilaçla gelsin bebiş hadi rabbim yüzüne güldü gözün aydııı :)
Ohhh maşallah artmış cnm :)Esimin sonucu :) ilki8.8 cikmisti ikincisi 17.6 :))
Cok sağol canım benim umarım hersey yolunda gidecek elimizden geleni yapıoruz yaa hayırlısı. Ben bu ay senden güzel haberler bekliyorum . Hadi insallah
canım bendede fibroadnom var buyuyunce alinacak kis seninki kendiliginden kaybolan kismiydi canim ben biopsi emar ultrason heryil cekiliyorum sen napiyorsun kontrollerini yaptırıyormusun
Iyi besliyorumOhhh maşallah artmış cnm :)
Benden iş çıkmaz kaygılım her ay belirtiler yaşarım sonucundada kırmızı kartı yer otururum kıçımın üstüne.alıştım artık
Aynen şekerim ilk günlerdeki heyecanlar kadar olmasada tazelenmesi iyidir :))))bende çok yazıyordum ama sizi bulunca eşimi hiç rahatsız etmiyorumbence arada yapınca kıymetli oluyor o yüzden her şeyi arada bir yapmak en güzelii çok iyi yapmışsın arada tazelenelim eskimizi unutmayalım :)
tamam şimdi oldu benim herifinde sayı aynı olunca bizimkinden bahsediyorsun sandım...sonuç iyi ama tek sıkıntı 1 ml de 20 milyonu geçmesi lazım lakin sizin miktar fazla olduğu için haliyle ml de ki sayı da 20 altına düşüyor....o kısma pek yorum yapamayacağım....ayrıca bizimkiyle çok benzer sizin sonuç...bizde de hareketli 30 yavaş hareketli de 30...total zaten aynı...Bak tatlim sonuc bu
sonuçlarımın bi kısmı çıkmış prolaktin 32 tsh 3 çıkmış iyi gibi bi kısmı da yarın çıkacak anlamadığım bişeler de var ama normal hepsi çok şükürbenimsemem mi canım rüualarıma bile giriyosunuz valla
Besle kuşum besle faydası olmuşIyi besliyorum
valla çalışmalara devam edin ama bu sırada eşine bolca keçiboynuzu pekmezi yedir...sayı biraz daha artar...yumurtayı sağlıksız spermlerden biri döllemiştir ondan olmuştur kuzum...bu da sanırım sayıdan kaynaklı...Bir ay daha beklesek mi acaba diyorum gerci ben hamile kaldım daha once ama kaybettim
Sağol tatlım benim iki haftadir keçiboynuzu kürü yiyiyor zaten doktor gun asiriya baslayin dedi ama onceki kayiplari mi arastirsak diyorum once
Meryemana dikenli bitkisel karisim bidecay adacayli karışık bitkisel cay adetde duzenliyorinş sen hamilesindir canım senin batına az kalmış hayırlısı. bende ocakta 6 ocakta gecikmezse adet olcam bna daha var bu ay olmazsa sanırım subatta bnmde klomenli bebiş olcakne karısımı kullanıosun cnm sen ?
Bakalım yarın ürolog ne diyecek :)Besle kuşum besle faydası olmuş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?