Eşime nasıl söylicem çok korkuyorum ya yanılıyorsam diye;( bu akşam annemi Mr a götürücem diye telaşlıydım Allahım bi işaret diye yalvardım
Ayyyy çok sevindim canım ya hadi bakalım gözün aydın. Peki bu diğer ddoktor nie böyle bişey dedi. Her doktora da güvenilmiyo arkadaş. O da doktor o da doktor güya..! Tam kader arkadaşı olduk desene. Çok şükür pko da deilsin. Gelsin klomen bebişleri inşallah1 ay sonraki sınavlarımızda iyi geçer inşallah canım benim. Çokta bunaltma kendini. Günde 2 saat falan çalışsan yeter
hım aynıymışız canım hemen hemen bazen keşke diyorum en baştan yapsaydıkkk:)ama ben normal yolla korundum daha ömrü hayatımda hiç d.kntrl.hapı içmedim...düşüğün üstüne hemen düşünmüşün ama hayırlısı olsun doktor izin verdikten sonra...sende 2 ay kadar olmuş düşünmüşün...işallah ilaçların fayda eder...ya ben aslında bekarken göğüslerinde sancı vardı çok şişiyodu kan verdim prolaktine baktılar şok oldum 2000 diii anormal yüksekti...sonra bana parlodel die hap vermişti...bi hafta içtim tekrar kan verdim eksilere düştü...sonra bikaç ay daha geçti...yeniden başladı acıbademe gittim 200 çıktı doktorum beyin cerrahı mr a yönlendirdi hipofiz bezine bakılsın die hiçbişe çıkmadı göğsünden sıvı süt geliyomu yok sıktığında yok sonra yumurtalıklarıma bakıldı oraya yönlendirdi ondada bişe yoktu...yani kısaca prolaktin yüksekliğide gebeliğe engel eder...kafamda aslında ilk soru bu var doktora gidersem bunu danışcam...burda ankarada etlik zübeydeye gittim 38 çıktı doktor işte pek yüksek değil dedi...ama referans aralığınında üstündeydi...anlam vermemiyorum dooktorlara....bende 1 sene 2 aylık evliyim :) ilk 8 ay korundum ağustosta düşük yaptım eylülde korundum ekim kasımdada olmadı enfeksiyon geçirdim iki ay üstüstebu arada kilo aldım pko eğilimi çıktı şimdi 45.gün hormon ilacımı bitirdim adet bekliyorum gelince glikofen ve coraspine başlayacağım sonraso kısmet :) daha başındayız telaş yapmayalım rabbim ne zaman nasip ederse :)
ankara canım memleket kayseri...en çokta bundan yakınıyorum kendi şehrim olsa istediğim doktora giderdim yol iz biliyordum tek merkez adım attığın yer hastane orda....hmm öyleyse güzelce bir doktora git böyle olur olur diyorlar ama sonuçta vaka atlattım de ilgilenilsin de bakalım :) hangi şehirdesin?
hım aynıymışız canım hemen hemen bazen keşke diyorum en baştan yapsaydıkkk:)ama ben normal yolla korundum daha ömrü hayatımda hiç d.kntrl.hapı içmedim...düşüğün üstüne hemen düşünmüşün ama hayırlısı olsun doktor izin verdikten sonra...sende 2 ay kadar olmuş düşünmüşün...işallah ilaçların fayda eder...ya ben aslında bekarken göğüslerinde sancı vardı çok şişiyodu kan verdim prolaktine baktılar şok oldum 2000 diii anormal yüksekti...sonra bana parlodel die hap vermişti...bi hafta içtim tekrar kan verdim eksilere düştü...sonra bikaç ay daha geçti...yeniden başladı acıbademe gittim 200 çıktı doktorum beyin cerrahı mr a yönlendirdi hipofiz bezine bakılsın die hiçbişe çıkmadı göğsünden sıvı süt geliyomu yok sıktığında yok sonra yumurtalıklarıma bakıldı oraya yönlendirdi ondada bişe yoktu...yani kısaca prolaktin yüksekliğide gebeliğe engel eder...kafamda aslında ilk soru bu var doktora gidersem bunu danışcam...burda ankarada etlik zübeydeye gittim 38 çıktı doktor işte pek yüksek değil dedi...ama referans aralığınında üstündeydi...anlam vermemiyorum dooktorlara....
Kızlar uzun zamandır eşime msj atmıyor dum sonra içimden geldi aşağıdaki msj yazdım evlilik monotonlaşmadın demiii amaaa hemen aradı aşkitom
Çiçekler güzeldir, bir gül kadr değil. Hayaller güzeldir, gerçekler kadar değil. Sende güzelsin, kalbin kadar değil. Seni herkes sever, ama benim kadar değil
SENİ ÇOKKK SEVİYORUM
ÖMRÜMÜNN SAHİBİİ
ankara canım memleket kayseri...en çokta bundan yakınıyorum kendi şehrim olsa istediğim doktora giderdim yol iz biliyordum tek merkez adım attığın yer hastane orda....
4 yıllık bi bölüm bitirseydin 4 yıllık sosyoloji bölümünü okurdun canım...yani lisans mezunuysan sınavsız olarak ikinci lisans bölümünü okuyabiliyorsunCanim bir soru daha simdi ben 4 yillik acikogretim bitirseydim sinavsiz sosyoloji okurdun dedin ya hani o zaman sosyoloji 2 yillik olarak mı yoksa 4 yillik olarak bitirirdim???
anladım canımmm rabbim yüzüne güler işallah vardır herkesin adına bir hayr...ilk gebeliğimde 57 den 62 ye çıkmıştım çok fena şekilde...kürtaj dan sonra oruçtan sonra geri 57 ye düştüm...sen yine derdinin çaresini biliysun canım bana dua et ben daha neyimiz var hiç bilemiyorum...bende hep normal yollarla korundum hiç hap kullanmadım zaten göğsümde fibrokist olduğu için uzun süreli hormon ilaçları sağlıklı değil benim için :) olsun8 ay korunmakla iyi yaptım ben pişman değilim nasipte ne varsa o :) kürtaj yaşamadım kendiliğinden gitti 4 doktordan sonra iyi olduğuma inandım bir ay korunmamı istediler korundum sonra devam ettim kiloyu biraz çözersem pko eğilimim kalkar inanıyorum kısmet ilaçlarda inşallah sağlıklı uzun ömürlü bir bebiş getirirler :) senin için sağlam bir doktor bulman gerek ve prolaktin çok oynak o yüzden kontrol altında tutmak iyi olur diye düşünüyorum iyi doktor şart bi git görüş bakalım bende eşimin spremiyogram vermesini isteyeceğim çünkü onlardaki probelm de bebeğin sağlıksız olmasına neden olabiliyormuş doktorumla konuşacapım kontrole gittiğimde rabbim hayırlı zamanda hayırlı evlatlar versin bizlere hayatı zindan etmeyelim olacak olacak :)
bilgi hastanesi var canım arkadaş oraya gidiyo doktor iyi dio adetim bitsin gitcez işallah doktora...ankaradada çok iyi doktorlar vardır elbet biraz araştır birine güven ve devaam et bakalım :)
sadece ygs yeterli mi bilmiyorum lys ye de girmen gerek sanırım 4 yıllık için...puanı hakkında hiçbi fikrim yok ama ösym den bakıp öğrenebilirsin...sözelciysen zaten sosyoloji okuyabiliyorsun kuzumTekekkuler cnm ygs puan kac acababir de ben sozelciyim olurmu ki
aynen kuzum uğraşsınlar bakalımGitmezse çenem susmaz zaten adam tipis tipis gittiafedersin bana giren cikan kalmadi azcik da o ugrasacak
bir musibet bin nasihatten iyidir hesabı anca böyle bi aksilik olunca akılları başlarına geliyor yahu...keçiboynuzunun pekmezi çok lezzetli değil ama kendisi çok lezzetli istersen öyle de yedir canımNeyse iyi ders oldu soZunden cikmiycam.diyo ne verirsem yiyecekmis benimki bu keciboynuzunu mesir i falan sevmedi ve yemiyodu ama suan teslim bama artik guc bende ☺
anladım canımmm rabbim yüzüne güler işallah vardır herkesin adına bir hayr...ilk gebeliğimde 57 den 62 ye çıkmıştım çok fena şekilde...kürtaj dan sonra oruçtan sonra geri 57 ye düştüm...sen yine derdinin çaresini biliysun canım bana dua et ben daha neyimiz var hiç bilemiyorum...
Hu Huuuuu Kimsecikler var Mııııııı
17.6 cikmis kiiiizzz :)aynen kuzum uğraşsınlar bakalım
Cnmm olsun msj iyisi kötüsü olmaz ki içinden geldiği gibi davran :):):) bende epeydir yazmıyordum bir de benim duygusallığa bak :
CANIMI SEVİYORUM
DÜN ÇOK GÜZELDİ HARİKASIN
SENİNKİNİ OKUYUNCA KENDİMİ KÖTÜ HİSSETTİM BENCE ARADA YENİLİK DEĞİŞİKLİK YAPMAK HAYATIMIZA RENK KATIYOR :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?