Amin canim her kesin gelsin hayirlisiylaHayirlisiyla senin minnakta gelecek insaAllah:)
Amin canim ins Allahinsallahh olacak canim rabbim tuum isteyenlere nasip etsin
Iyi tatiller kuzum annisinlede iyi eglencelerrr ohh misss kafani dagit guzelcene :)kızlar merhaba herkese iyi haftasonlarıııı ben bir hafta kadar olmayacağım arada girerim ama yazamam büyük ihtimal annişim geldi onla hasret gidereceğiz
Salı günü de tatile gidiyorum 5 ocakta döneceğim inşallah hepiniz kendinize iyi bakın Allaha emanet olunDöndüğümde bata 3gün kalmış olacak inşallah hamişimdir
hoşçakalınnnnn
Ayyy ayyy ne gusel bebisler annisine kendini hissediriyo annecim uyu diyolar :) ben calismalar dun gece bitti artik bir var bir yok deniycez artik bekleme sureci basladi insallah 8 ocakta guzel haberler verebilirim :) sende kendine ve bebislerine cokk iyi bakslm kızlar var mı güzel haberleriniz bnde 3 gündür acaip uyku var aksam 8i gecti mi başlıyorm uyuklamaya bgnde öyleym yeni kalktm bide tirois hormonu az yüksekçıktı dra gittik geldik ilaç yazdı
sağol cnm sizde ii bakın kendinize inş ocak ayı bol hamiş haberleri duyarzAyyy ayyy ne gusel bebisler annisine kendini hissediriyo annecim uyu diyolar :) ben calismalar dun gece bitti artik bir var bir yok deniycez artik bekleme sureci basladi insallah 8 ocakta guzel haberler verebilirim :) sende kendine ve bebislerine cokk iyi bak
Aslında doğru söylüyorsun kuzum ama heves işte onları durduramazsın ki...benim kayınvalidem biz daha evlenmeden başlamıştı hırkalar örmeye...büyükler böyle kuzum heveslerini kırma böyle anlar kaç defa yaşanıyor ki hayatta...sen 7. ye kadar bişey almazsın olur biterMogami annem neyse halam battaniye örmeye başladı dedim kimse 7. ayıma girmeden bişi yapmasın dedim doğmamış çocuğa battaniye biçmeyin dedim
Allaha şükür bak değer ne güzel artmış...kese de 1500 ü geçince görünür sakın stres yapma...ilişki yasağı koymaklada iyi yapmış doktor size kalsa durmazdınız
Insallahh canim insallah aralik gibi boll boll hamis haberi alirizzsağol cnm sizde ii bakın kendinize inş ocak ayı bol hamiş haberleri duyarz
Senin bata var daha yanlış mı haatırlıyorum ?kizlar gunaydin
bu sabah test yaptim tabiki negativ
umuttlar 2015 tabi ondada olursa
esitiz yani sonuc pazartesi insallah hayitlisi bakalimsizin eşit ihtimal o zaman kız erkek olma durumu çünkü kanınız 1 yıldır yenilenmiş tatlım tabi rus takvimi öyle diyor ben bilemem
her sabah konusuyorum canim iyi oluyo: banada bebisede insallah canim benim amin guzel dileklerin icin saolamin inşallah meleğim kaygılarında haklısın ama yüzde 90 sevinç yüzde 10 kaygı olsunn :) allaha emanet bebişimiz hayırlısıyla çok şükürde iyi rahatla tadını çıkar muhabbet et destek ol iyi beslen bi şeycik olmaz
evet bu kez dikkat edicz :) senın kırmızılar niye böyle nazlanıyolar anlamadm canım azcık kızmak gerekıyohala soruyorrr tabiki yapmayalım bi ay :) bende korkuyorum artık bi kayıp var sonuçta olacaksa allah bilir ama biz yinede dikkat edelim :) ne zaman kalıcazz blummm gelmiyo krmızılarrrr
cemrem cok sevındım canım maşallah bebişine :) kız olcak senın öyle hissettım bi anda:)kızlar mehaba.Ben dr dan geldim kalp atışımızı duyduk çok şükür.6,9 mm olmuş miniğim.Darısı hepinize inşallah
beticim senın ruyandan etkılendım sanırm bende aksam ruyamda anneannemın evınde 2 tane böcek öldürdüm su doktum usttlerıne :)Hayıt i cok okuyorum da karistirmayim.bu ay dedim safece ilacla devam ediyim. Buarada komik bise msj gelmis tele kıgılı dan kaygilo diye okudum kendi kendime guldum yaa ☺☺
geçmiş olsun kuzu dikkat et kendıne
Aaa bakar misin nasil etkiliyoruz birbirimizi ☺ hayir olsun canm iyi bari oldurmussun benmki de cikarildi evde iyiye yoralim ☺beticim senın ruyandan etkılendım sanırm bende aksam ruyamda anneannemın evınde 2 tane böcek öldürdüm su doktum usttlerıne :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?