2014 ekim,kasim,aralik ve 2015 ocak,subat,mart,nisan,mayista hamile kalmak isteyenler

selam kızlar bayadır yazmıyordum ama takipteyim yazılanları..
bu hafta eşim dr.a gitti, sperm testi yaptırdık ve sonuçları gayet iyi çıktı.. herhangi bir problem gözükmüyor eşimde çok şükür. bende geçen ay gitmiştim ve bendede bişey yoktu yumurtamda, rahimde sıkıntı yoktu.. ama neden böyle oluyo anlamıyorum 8. ay bakalım bu ay sonuc nasıl olacak.. 2-3 ay daha deneyip olmazsa ben tekrar gitmeyi düşünüyorum bu sefer rahim filmi çektirmek istiyorum.. belki tüplerde bi problem vardır hepimiz için hayırlısı olur inş. yeni hamişleride tebrık ediyorum

inşallah rahm filmıne gerek kalmadan gelır bebişin canım için rahatlamıstır sorun yok ne güzel eşinde de sende de rahat rahat gelsin artık bebiş :)

Kızlarrr selammm bugün istanbulda hava kapalı berbat ama benim içime polyanna kaçmış gibi acayip enerjik, huzurlu ve mutlu hissediyorum rabbim sonunu hayr etsin inşallah
Allahım daim etsin enerjiniiii:)
Bense tam tersimm... Hazimsizligim var ağzıma kadar doluyum sanki, o yüzden hep yatasim var :)

Kizlar okuyorum ama yazamiyirum ;( yilsonu ve cok yogunum (( bu ay sut maydonoz buharu yapayim diyirum siz daha once yaptiniz mi

Kizlar okuyorum ama yazamiyirum ;( yilsonu ve cok yogunum (( bu ay sut maydonoz buharu yapayim diyirum siz daha once yaptiniz mi
Bende bunu iki gündür araştırıyorum canım kafama yattı gibi bende uygulayacağım bakalım inş olur

Eki Görüntüle 1352777 Kızlar bugün 15. Günüm hergünkünden koyu ama tam değil inş geç yumurtluyorumdur yarın sabah ilişki olsun diyorum yarın testim koyulaşır inş
muhtemelen geç yumurtlayacaksın canım çünkü diğerlerine bakınca yum daha olmamış...bugünde değil ama yarın-öbür gün pozitif olur gibi görünüyor...pozitifi görünce 2-3 gün üstüste çalışın

Ay inş canım ya umudum o yönde inş koyulaşır testim bu ay çörekotu yaptım yoksa kist olduda yumurtlayamıcam mı diye korkuyorum

29gün canım bende koyulaşıcak diye umut ediyorum adetlerim düzenlidir hiç geç yumurtlama olmazdı çörekotu kürü yaptım bu ay
Bazen ovulasyon günleri değişebiliyor canım dert etme bekle bakalım bir iki gün daha bende çörek otu bal tarçın yapıyorum bugün adetin 7. Günü bakalım bende de değişiklik olacak mı

Nasil yapiliyormus canim ve ne zaman yapiliyormus
Adet bittikten sonra 3 gün yapılıyormuş canım 1 litre süte 1 demet maydanoz kaynatıp buharına oturuyorsun iltihap falan varsa akıtıyormuş benim çok akıntı oluyor iltihap gebelik için engel dediler fitil falan kullandım ama tekrarladı bi de bunu denemek istedim

Var miydi kist sorunun canm ? Ben de de cikti bu ay 3 cm
canim bitkisel karisim kullanmak istermisin benim kullandigim kadin hastaliklarina kist eritmeye gebelige iyi gelen karisim bensana yazayim bi sorustur istersen MERYEMANA DIKENLI BITKISEL KARISIM birde ADACAYLIKARISIK BIKI CAYI suan bunu kullaniyorum tabi rabbimiz nasip ederse yumurtaliklarada iyi geliyormis internetten de arastira bilirsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…