2014 ekim,kasim,aralik ve 2015 ocak,subat,mart,nisan,mayista hamile kalmak isteyenler

Bi arastirayim canim inan tam bitkiselciyim hatta geçen kaygiliyla da konustum bunca zaman hic ilaca yanasmadim prolaktinimi bile kendim düşürdüm , ama bu sefer dr u dinliyim.dedim basladim dogum.kontrol hapina

Ben test yapturdim doktor yok temiz dedi onlem icin fitil kullandim ama tupleri falanda kalinti varaa temizliyor dediler birde viks icin cok soylenti var

Ben test yapturdim doktor yok temiz dedi onlem icin fitil kullandim ama tupleri falanda kalinti varaa temizliyor dediler birde viks icin cok soylenti var
Aynen canım deneyelim bakalım inşallah olumlu sonuç alırız da gelir bebişlerimiz

a
Bu ay ben de yapacaktim viks ve maydonoz süt ama.kismet olmadi.yap sen muhakkak olumlu seyle okumustum ben de
aman kızlar dikkat edin biyerde okudum kadin tuplerini yakmis bidaha cocugu olmayacakmis ben buay viks yaptim şimdi ucbucuk atiyorum iki gundur uykum kaciyor

Ay inş canım ya umudum o yönde inş koyulaşır testim bu ay çörekotu yaptım yoksa kist olduda yumurtlayamıcam mı diye korkuyorum
bana sorarsan zaten hamilelik yaşamışsın dolayısıyla böyle şeyler yapmana gerek var mı bilemiyorum en azından ben olsam yapmazdım kist düşüncesi beni fazlasıyla soğutuyor bu tarz uygulamalardan kuzum...sende böyle strese gireceğine yapma gitsin...devamlı böyle şeylerle meşgul olursan strese sokarsın kendini

Eki Görüntüle 1352777 Kızlar bugün 15. Günüm hergünkünden koyu ama tam değil inş geç yumurtluyorumdur yarın sabah ilişki olsun diyorum yarın testim koyulaşır inş
Canim bende tarcin corek otu bal kuru uyguluyorum bugun cok az bir yumurta aki kıvamı vardı. Bilmem yumurtladimmi acep bugun adetimin 10 .gunu.adetim 28 gunde bir dun iliski oldu bugun benimki cok yorgunum diyoo bakalim

Canim bende tarcin corek otu bal kuru uyguluyorum bugun cok az bir yumurta aki kıvamı vardı. Bilmem yumurtladimmi acep bugun adetimin 10 .gunu.adetim 28 gunde bir dun iliski oldu bugun benimki cok yorgunum diyoo bakalim
canım tahminime gore uzayan akintin yarin gelir catlamis olur yarin iliski olsa spermler daha kaliteli olur gun asiri daha iyi olur yarin musaitsen sabah dinlenmis vucutta iliski olsun buda bir fikir

kızlar rüyamda "Rabbi yessir velâ tuassir Rabbi temmim bi'l-hayr" diye sürekli okuyordum...uyandım bi değişik oldum...herkesin dileği sağlıklı hayırlı bir evlat sahibi olmak belki biraz sabr ile imtihan ediliyoruz...ama bu rüyayı görünce sabr gerektiğini daha iyi anladım...bizler önlemini alalım dua edelim rabbim işallah aratmadan versin başkalarının çocuğuna imrendirmesin kendi çocuğumuzu sevmek bizimde olsun:)

amiiiiiin cnm.insaallah bizimde olcak bebeklerimiz hayirli zamanlarini bekliyolardir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…