yerim ben minnoşu uslu olsun annesini korkutmasn bi daha inşallah hayırlı haberlerını beklıyouz canım ne zman gidicksn dr abebş bii korkuttu progestan alıyorum şimdilik bişey yok teyzesiöpüyormuş seni bol uğurlu
canim yaa gecmis olsun okuduklarima gore kanaman olmus insallah bidaha olmaz korkma ama benim iki kizimda da olmustu rabbimiz kucagina almayi nasip etsin bol bol dinlen bisey kaldirma sakin bahanesi cok olur allah korun senide bebeginidebebş bii korkuttu progestan alıyorum şimdilik bişey yok teyzesiöpüyormuş seni bol uğurlu
kuzum ben memnun kaldım haptan ve bıraktığımda da hiçbi sorun yaşamadım şükür..umarım bende son kez kullanırım bu ay...bi hamilelik geçirdikten sonra hap kullanmayacağım çünkü...son ayım olsun noooooluuuurBen 2 ay kullandim o hapi aynen sana olan seyler banada oldu goguslerim hep agirdi reglim hep kave pihtili geldi ve kisa surdu tek guzel yani sancim olmuyordu ama buraktim hemen hap isi bana gire degil dedim.biraktigim gbi eski halime dondum.
2.bebiş için mi kullanmıcaksın canım?kuzum ben memnun kaldım haptan ve bıraktığımda da hiçbi sorun yaşamadım şükür..umarım bende son kez kullanırım bu ay...bi hamilelik geçirdikten sonra hap kullanmayacağım çünkü...son ayım olsun noooooluuuur
Insallah canim tekrar kullanmana gerek olmaz.biraktigin gbi hemen hamis olursun.kuzum ben memnun kaldım haptan ve bıraktığımda da hiçbi sorun yaşamadım şükür..umarım bende son kez kullanırım bu ay...bi hamilelik geçirdikten sonra hap kullanmayacağım çünkü...son ayım olsun noooooluuuur
evet canım niş senin gibi benim de geçicididr ilaç alıyorum bol yan etki yaşıyorum ama devam edeceğim mecburcanim yaa gecmis olsun okuduklarima gore kanaman olmus insallah bidaha olmaz korkma ama benim iki kizimda da olmustu rabbimiz kucagina almayi nasip etsin bol bol dinlen bisey kaldirma sakin bahanesi cok olur allah korun senide bebeginide
haftaya çarşamba gidelim diyoruz yılbaşından önce görelim miniğimizi diye :)yerim ben minnoşu uslu olsun annesini korkutmasn bi daha inşallah hayırlı haberlerını beklıyouz canım ne zman gidicksn dr a
Anladım kuzum Allaha şükür öyle belirtilerim yok inş normaldirkan testi ile anlaşılıyor. doktor hormon testi yapar zaten. adet gecikmesi, göğüste kıllanma süt gelmesi gibi belirtileri var normalde gebelikte yükselmesi gerekiyor ama gebelik olmadan stresle de yükselebiliyor ve vücut gebe sandığı için kendini gebeliği engelliyor. ama çözümü basit merak etme doktora git ölçülsün eğer yüksekse doktor ilaç verir 1 2 ayda düşer
Canım yumurtlama zamanı ateş ölçümünü bilmiyorum adet zamanı yüksek oluyo onu takip ediyorum. Ovu testim bugün kopkoyuydu bugün ve yarın çalışıcaz inş Allaha şükür testim koyulaştı geçte olsa yumurtlucam gerçi hesaplayocılarda ovu günü bugün çıkıyo çörekotu kürü kullanınca panik oldum sanırım şimdi kopkoyu çıkınca çok mutlu oldumCanim atesim bu sabah 36.3 tu sanirim yumurtam catlamadi catlasaydi yukselirdi atesim ..benim 6. denememyumurta aki kivamini dikkat etmezsen goremezsin zaten ben 10. Ile 18 gune kadar dikkat ederim ..canim belkide 8. Yada 9. Gunde catladi yumurtan kiste cevirdigini zannetmiyorum icini ferah tut..9.birde 11.gunde ilskki oldu rabbim hayirlisiyla kondursun gobussuumuze..senin 7. 8. 9. Gunde iliski oldu mu????
İnş gerek kalmayacak kuzumHa şöyle tamam şimdi oldu bak bende Şubat kadar bekleyip ondan sonra kendimi Türk doktorlarına emanet edeceğim :)
Kuzummm testim kopkoyu bugün ve yarını değerlendiricezinşallah faydasını görürsün kuzum...testini koy yine
hemen haberini ver canım :) ne güzel görün minnoşunuzu yeni yıl öncesihaftaya çarşamba gidelim diyoruz yılbaşından önce görelim miniğimizi diye :)
ben bebiş ççalışmalarını değişik gecelıklerle yapıyormkızlaaaaar bu günlerin tadını çıkarın kocanızla bol aşk yaşayınyasaklar başlayınca karı-koca afallıyor tabi seviniyor da bebiş için ama en azından tüllü geceliklerle yaşadığınız aşklaşmalar aklınıza geliyo özleniyo o günler de emin olun tadını çıkarın
merhaba zonguldakli degilim :) sadece 67 ugurlu sayim eger bi gun bebek sahibi olursan yazcam buraya mutlaka.Allah'im isteyen herkese ve bana nasip eder insallahcanim sen zonguldak limisin bende bartinliyim zonguldaktan koptuk ama evlendim esimde samsun carsambali canim rabbim tez zamanda bebegini nasip etsin insallah hayirli haberlerini aliriz hayirlisiyla gelsin bebegin rabbimiz hayirli kilsin
en güzeli işe heyecan sıcaklık katmakben bebiş ççalışmalarını değişik gecelıklerle yapıyormbebiş gelınce yapamıcz diye hahahhahaha
aynen canım sizde bu yasakla beraber sarılıp koklaşın böyle idare edinen güzeli işe heyecan sıcaklık katmak
hayırlısıyla gelsin bebisin canim hadi insallah olur da seviniriz rabbimiz tumm isteyenlere nasip etsinKuzummm testim kopkoyu bugün ve yarını değerlendiricez
Canm ben 12. Gune kadar sadece incir sonrada 16. Gune kadar hem incir hem havucu kaynatip karistirip icicem.. Okuduklarim da hep oyle yapmis.. Yarim lt suya 3 havucu 20 dk kaynat incirle karisirip ic dediler..Ben de kuru incir yiyorum gün içinde 3-4 tane havuç kürü çatlatıyor muymuş o nasıl ve hangi gün kullanılıyomuş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?