2014 ekim,kasim,aralik ve 2015 ocak,subat,mart,nisan,mayista hamile kalmak isteyenler

bebş bii korkuttu progestan alıyorum şimdilik bişey yok teyzesi öpüyormuş seni bol uğurlu
canim yaa gecmis olsun okuduklarima gore kanaman olmus insallah bidaha olmaz korkma ama benim iki kizimda da olmustu rabbimiz kucagina almayi nasip etsin bol bol dinlen bisey kaldirma sakin bahanesi cok olur allah korun senide bebeginide

Selam kizlar nasilsiniz .? Yarin benim sunumum var ama uykumda coook var nasil calisacam bilmiyorum aslinda uykum yoktu biraz calisim dedim uyku basti seytan birakmiyor pesimizi gozum acilmiyor resmen

Ben 2 ay kullandim o hapi aynen sana olan seyler banada oldu goguslerim hep agirdi reglim hep kave pihtili geldi ve kisa surdu tek guzel yani sancim olmuyordu ama buraktim hemen hap isi bana gire degil dedim.biraktigim gbi eski halime dondum.
kuzum ben memnun kaldım haptan ve bıraktığımda da hiçbi sorun yaşamadım şükür..umarım bende son kez kullanırım bu ay...bi hamilelik geçirdikten sonra hap kullanmayacağım çünkü...son ayım olsun noooooluuuur

2.bebiş için mi kullanmıcaksın canım?

Insallah canim tekrar kullanmana gerek olmaz.biraktigin gbi hemen hamis olursun.

canim yaa gecmis olsun okuduklarima gore kanaman olmus insallah bidaha olmaz korkma ama benim iki kizimda da olmustu rabbimiz kucagina almayi nasip etsin bol bol dinlen bisey kaldirma sakin bahanesi cok olur allah korun senide bebeginide
evet canım niş senin gibi benim de geçicididr ilaç alıyorum bol yan etki yaşıyorum ama devam edeceğim mecbur

Anladım kuzum Allaha şükür öyle belirtilerim yok inş normaldir

kızlaaaaar bu günlerin tadını çıkarın kocanızla bol aşk yaşayın yasaklar başlayınca karı-koca afallıyor tabi seviniyor da bebiş için ama en azından tüllü geceliklerle yaşadığınız aşklaşmalar aklınıza geliyo özleniyo o günler de emin olun tadını çıkarın

Canım yumurtlama zamanı ateş ölçümünü bilmiyorum adet zamanı yüksek oluyo onu takip ediyorum. Ovu testim bugün kopkoyuydu bugün ve yarın çalışıcaz inş Allaha şükür testim koyulaştı geçte olsa yumurtlucam gerçi hesaplayocılarda ovu günü bugün çıkıyo çörekotu kürü kullanınca panik oldum sanırım şimdi kopkoyu çıkınca çok mutlu oldum

ben bebiş ççalışmalarını değişik gecelıklerle yapıyorm bebiş gelınce yapamıcz diye hahahhahaha

canim sen zonguldak limisin bende bartinliyim zonguldaktan koptuk ama evlendim esimde samsun carsambali canim rabbim tez zamanda bebegini nasip etsin insallah hayirli haberlerini aliriz hayirlisiyla gelsin bebegin rabbimiz hayirli kilsin
merhaba zonguldakli degilim :) sadece 67 ugurlu sayim eger bi gun bebek sahibi olursan yazcam buraya mutlaka.Allah'im isteyen herkese ve bana nasip eder insallah

Ben de kuru incir yiyorum gün içinde 3-4 tane havuç kürü çatlatıyor muymuş o nasıl ve hangi gün kullanılıyomuş
Canm ben 12. Gune kadar sadece incir sonrada 16. Gune kadar hem incir hem havucu kaynatip karistirip icicem.. Okuduklarim da hep oyle yapmis.. Yarim lt suya 3 havucu 20 dk kaynat incirle karisirip ic dediler..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…