2014 ekim,kasim,aralik ve 2015 ocak,subat,mart,nisan,mayista hamile kalmak isteyenler

Çok şükür canım korkuttun beni dün bile dua ettim ilişkiye dikkat edin bebek sağlıkla gelişiyo çok şükür rahat ol kısmet olursa haftaya keseni göreceksin içini rahat tut yaramaLık yapma yeter :)

Çok şükür canım korkuttun beni dün bile dua ettim ilişkiye dikkat edin bebek sağlıkla gelişiyo çok şükür rahat ol kısmet olursa haftaya keseni göreceksin içini rahat tut yaramaLık yapma yeter :)

bende hamilelik bekleyen ama bu ayda hüsrana uğrayanlardanım.çok üzüldüm bu sabah adet olduğumu görünce ama sonra dedim ki rabbim herşeyin zamanını bilir demekki daha zamanı değilmiş hayırlısı olsun inşallah hepimiz için kızlar.

Ben 2 ay kullandim o hapi aynen sana olan seyler banada oldu goguslerim hep agirdi reglim hep kave pihtili geldi ve kisa surdu tek guzel yani sancim olmuyordu ama buraktim hemen hap isi bana gire degil dedim.biraktigim gbi eski halime dondum.

kızlar nerelerdesinizzzzz :) kocişleri buldunz topiği unuttunuz adetıme daha 12 gün olmasına ragmen adet olcakmısım gibi sıkıntı ve agrım var erken basladı agrılar benım bu ayda kırmızlar gelecek heralde hadi hayırlısı

merhaba arkadaslar ben hipo hipo yum hayitin damlasini kullaniyorum cok az suya 15-20 damla damlatin diye yaziyo,gunde iki tefa ben 25 damla kullaniyorum .damlasini kullanipta ise yarayan varmi daha once hapini kullandim 3 ay boyunca bi ise yaramadi bu arada 8 senelik evliyim bebek yok

cnm prolaktin düsürücü kürü buldum.doktor saracoglu nun testere disli aslan pencesi kürü müs.youtubede var nasil kullanildigini anlatiyo.al kullan
biliyorum canım teşekkürler baktığın için ...içtim onu da aksine o daha fazla ağrı ve şişkinlik yaptı göğüslerime...hormon düzenleyici...

evet canım kalpsizce hamile ve şu anda da hanfendi hamiş...elbet vardır zamanı bi anda olmuyor....

Merhaba kızlar temızlıkten gıremedım bı turlu varmı güzel haberler bugünnn ?

Merhaba kızlar temızlıkten gıremedım bı turlu varmı güzel haberler bugünnn ?
Kolay gelsin canım ben bitirdim şükür eşim çok yardım ediyor sağolsun.. bugün hamiş haberi yok ama kötü birşey de yok..Zaten kızlar klasik pazar havasında pek kimse uğramamış

Blummmm nasılsın fıstık

Sağol kaygılı mm teşekkür ederim çok korktuk bizde

evet canım kalpsizce hamile ve şu anda da hanfendi hamiş...elbet vardır zamanı bi anda olmuyor....
Slm cnm bu isimler degildi benim söyledigim kişi mol gebelikten sonra hamiş olduğnu duyunca cok sevinmiştik iyi gidiyo gebeligide maaşallah. ama şimdi ismini hatırlayamadım MINIKKUS1 yı hatırlıyodur kulagını çınlatalım duysun.

slm canımda o arkadaşı bilmiyorum ya....evet kaygılıylada muhabbetimiz daim sağolsun işallah o da bebişine kavuşur:)

canim sen zonguldak limisin bende bartinliyim zonguldaktan koptuk ama evlendim esimde samsun carsambali canim rabbim tez zamanda bebegini nasip etsin insallah hayirli haberlerini aliriz hayirlisiyla gelsin bebegin rabbimiz hayirli kilsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…