- 2 Ağustos 2014
- 4.149
- 3.204
- 178
gunumu bellı degıl o yuzden gectı mı gecmedı mı bılmıyorum yumurtam 20. gunde çatlatma ıgnesını oldum 36 saat sonra catlıycak dedı dr ıkı gun sonra dollense daha anca yenı tutunmustur ama bakalım henuz sevınmek ıcın erken haftaya pazartesı tekrar ölçturecem o gun ku sonucu kale alırım tabı o gune kadar kanamam falan olmassa
ayy ınsallah canım yhaa cok bekledım bugunu nasıl bekledım bılemessın gecen yıl 31 ekımde 23 haftalık bebegımı kaybettım ıkı ay korunduk başladık çalışmalara olmustur ınsallah yavrum gelmıstır sıkıca tutunur ınsallah yhaaadaha yeni hücreler bölünmeye başlamış ve geç döllenme seninkide sıkma canını Allahın izniyle bişe olmaz 1 hafta bekle bakalım bak ta gör nasıl artıyo değerlerin
oyle tabı ya ben ısten cıkıp eve gıdınce yorgunum dıye yemek bıle hazırlamazdım sımdıde ne yapacagımı sasırdım :) ama yınede sevıyoruz kocıslerıbazen değil her kavgada zorun neydi diyorum kocama da diyorum annem babam el üstünde tutsun sen böyle yap diye kızıyorum
ayy ınsallah canım yhaa cok bekledım bugunu nasıl bekledım bılemessın gecen yıl 31 ekımde 23 haftalık bebegımı kaybettım ıkı ay korunduk başladık çalışmalara olmustur ınsallah yavrum gelmıstır sıkıca tutunur ınsallah yhaaa
ınsallah canım yha cumartesı bakalım kaç cıkacak o gun sımdı vakıt de gecmezhiç canını sıkmaa bak ne güzel daha yeni yeni başlamış hamileliğin bence gününden önce öğrendin ondan düşük çıktı benimde 26,5 tu mesela düşüktü yani bol bol dua et cici anne
ınsallah canım yha cumartesı bakalım kaç cıkacak o gun sımdı vakıt de gecmez
ayyy ne guzzel dedın yok olumlu dusunucem yukselecek degerım sadece sabır bu kadar sabrettık cumartesıye kadar da sabır edıcez ayyy yaa olsun yukselmese bıle dusuk de olsa pozutıfı gordum mutlulugu yeter bana şukurler olsunBak ne guzel dr olumlu konusms bosuna kendınestres yaratma ve stresten uzak dur lutfen canındakı canı dusun
ayyy ne guzzel dedın yok olumlu dusunucem yukselecek degerım sadece sabır bu kadar sabrettık cumartesıye kadar da sabır edıcez ayyy yaa olsun yukselmese bıle dusuk de olsa pozutıfı gordum mutlulugu yeter bana şukurler olsun
ayyy ne guzzel dedın yok olumlu dusunucem yukselecek degerım sadece sabır bu kadar sabrettık cumartesıye kadar da sabır edıcez ayyy yaa olsun yukselmese bıle dusuk de olsa pozutıfı gordum mutlulugu yeter bana şukurler olsun
kızlar ya daha 15 gun var beklemekte ne zormus:)
zor zzor Allah sabrını versın :) ben kurtuldum 15 gunbekelmekten ama sımdıde adet olacakmıyım dıye beklıyorum :)
vallahı tescıllı delıyız bız :) bırde bu ay erken catladı yumurtam gecen ay adetın 12. gunu yumurtam 13 mm di bu ay 21 mm bence 3 unde catladı bekleyeyım bakalım nolucak ama cok zor:)zor zzor Allah sabrını versın :) ben kurtuldum 15 gunbekelmekten ama sımdıde adet olacakmıyım dıye beklıyorum :)
ayyy dımı yhaaaaa görcez ınsallah rabbım yardım edıcek allahım 7 kurban adagım var bılıo musun :)öyle deme inşallah yükselecekte keseyi de göreceksin bebeği de
kız senin işin daha zor söyliim yani :)
vallahı tescıllı delıyız bız :) bırde bu ay erken catladı yumurtam gecen ay adetın 12. gunu yumurtam 13 mm di bu ay 21 mm bence 3 unde catladı bekleyeyım bakalım nolucak ama cok zor:)
ınsallah evlat ısteyen herkeste bende kavusayım ınsallahEmınım ınsallah guzel sonuclar alırsın hadı bakalım :)
:) öylemı dıyorsun gectı bel agrım kuzucuugum :)
ınsallah evlat ısteyen herkeste bende kavusayım ınsallah
ewetttttt dıkkat edıcem bu hafta okula gıtmıycem zaten artık gerekırse hep bırakıcam cunku ben yuksek rısk grubundayım bakalım artık bı asamaları katedelım de once degerımız yukselsın sonra keseyı gorelım pıt pıtları duyalım oyy cok işimiz var ınsallahBak ne guzel ıste boyle guzellık olumlu dusunelımkı olumluklar bızı olsun sımdı senın yerınde olmak ısteyen 5 ten yukarsını gormek test yaptıgında poztıfı gormek ısteyen o kadar cok ınsan varkı Rabbım sana bu mucıyeı bahsetmıs sende bunun tadını cıkar bırak yavrun rahatlıkla yerlessın sen artık annesın herseyıne dıkkat etmelıısn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?