2014 ekim,kasim,aralik ve 2015 ocak,subat,mart,nisan,mayista hamile kalmak isteyenler

daha yeni hücreler bölünmeye başlamış ve geç döllenme seninkide sıkma canını Allahın izniyle bişe olmaz 1 hafta bekle bakalım bak ta gör nasıl artıyo değerlerin

daha yeni hücreler bölünmeye başlamış ve geç döllenme seninkide sıkma canını Allahın izniyle bişe olmaz 1 hafta bekle bakalım bak ta gör nasıl artıyo değerlerin
ayy ınsallah canım yhaa cok bekledım bugunu nasıl bekledım bılemessın gecen yıl 31 ekımde 23 haftalık bebegımı kaybettım ıkı ay korunduk başladık çalışmalara olmustur ınsallah yavrum gelmıstır sıkıca tutunur ınsallah yhaaa

bazen değil her kavgada zorun neydi diyorum kocama da diyorum annem babam el üstünde tutsun sen böyle yap diye kızıyorum
oyle tabı ya ben ısten cıkıp eve gıdınce yorgunum dıye yemek bıle hazırlamazdım sımdıde ne yapacagımı sasırdım :) ama yınede sevıyoruz kocıslerı

hiç canını sıkmaa bak ne güzel daha yeni yeni başlamış hamileliğin bence gününden önce öğrendin ondan düşük çıktı benimde 26,5 tu mesela düşüktü yani bol bol dua et cici anne

hiç canını sıkmaa bak ne güzel daha yeni yeni başlamış hamileliğin bence gününden önce öğrendin ondan düşük çıktı benimde 26,5 tu mesela düşüktü yani bol bol dua et cici anne
ınsallah canım yha cumartesı bakalım kaç cıkacak o gun sımdı vakıt de gecmez

Bak ne guzel dr olumlu konusms bosuna kendınestres yaratma ve stresten uzak dur lutfen canındakı canı dusun
ayyy ne guzzel dedın yok olumlu dusunucem yukselecek degerım sadece sabır bu kadar sabrettık cumartesıye kadar da sabır edıcez ayyy yaa olsun yukselmese bıle dusuk de olsa pozutıfı gordum mutlulugu yeter bana şukurler olsun

Bak ne guzel ıste boyle guzellık olumlu dusunelımkı olumluklar bızı olsun sımdı senın yerınde olmak ısteyen 5 ten yukarsını gormek test yaptıgında poztıfı gormek ısteyen o kadar cok ınsan varkı Rabbım sana bu mucıyeı bahsetmıs sende bunun tadını cıkar bırak yavrun rahatlıkla yerlessın sen artık annesın herseyıne dıkkat etmelıısn

öyle deme inşallah yükselecekte keseyi de göreceksin bebeği de

zor zzor Allah sabrını versın :) ben kurtuldum 15 gunbekelmekten ama sımdıde adet olacakmıyım dıye beklıyorum :)
vallahı tescıllı delıyız bız :) bırde bu ay erken catladı yumurtam gecen ay adetın 12. gunu yumurtam 13 mm di bu ay 21 mm bence 3 unde catladı bekleyeyım bakalım nolucak ama cok zor:)

vallahı tescıllı delıyız bız :) bırde bu ay erken catladı yumurtam gecen ay adetın 12. gunu yumurtam 13 mm di bu ay 21 mm bence 3 unde catladı bekleyeyım bakalım nolucak ama cok zor:)

Emınım ınsallah guzel sonuclar alırsın hadı bakalım :)

ewetttttt dıkkat edıcem bu hafta okula gıtmıycem zaten artık gerekırse hep bırakıcam cunku ben yuksek rısk grubundayım bakalım artık bı asamaları katedelım de once degerımız yukselsın sonra keseyı gorelım pıt pıtları duyalım oyy cok işimiz var ınsallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…