2014 ekim,kasim,aralik ve 2015 ocak,subat,mart,nisan,mayista hamile kalmak isteyenler

Canim bir cok arkadasim doktoruna sormustu kendileride dogrulamis sonrasinda decavit vermisti

manyak mı ya bu doktorlar Allah bildiği gibi yapsın madem biliyolar niye yazıyolar peki yok cnm bu gün sadece 1 tane içtim yeni başlamıştım içmem artık yarın onu eczacının kafasına atacam al bunu bi tarafına montala basura iyi gelir dicem

Esımı aradım sımdı kızlar napıyorsun falan dıye konustuk adet oldunmu dıyor hayır dedım bugunmuydu dedı bende evet bugun yarın anca dedım acık kapı bırakmak ıstedım :)
InsaAllah guzel haberlerinle gelirsin canim

Ayyyy koptummmm deli bu kizz yaaa canim bide almana gerek yok saglik ocagina git kaydini yap bedava veriyorlar bana onlar verdi

Esımı aradım sımdı kızlar napıyorsun falan dıye konustuk adet oldunmu dıyor hayır dedım bugunmuydu dedı bende evet bugun yarın anca dedım acık kapı bırakmak ıstedım :)
Kuzum hayirlisi olsun bu ay olmazsa diger ayaolur insallah herseyde vardir bir hayir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…