Hahhh aferin şöyle pozitif ol :)
Canim bir cok arkadasim doktoruna sormustu kendileride dogrulamis sonrasinda decavit vermisti
InsaAllah guzel haberlerinle gelirsin canimEsımı aradım sımdı kızlar napıyorsun falan dıye konustuk adet oldunmu dıyor hayır dedım bugunmuydu dedı bende evet bugun yarın anca dedım acık kapı bırakmak ıstedım :)
Ne güzel Allah bozmasın, bu akılda kalsın hep :) Biraz özlesin daha iyi anlar kıymetiniBenimki simdiden 20 gun sonra
Geliyorum diyor adam dayanamiyor hasretime
InsaAllah guzel haberlerinle gelirsin canim
Ben elımden geldıgınce pozıtıf yaklasmaya calısıyorum ablacım :) sımdı esımle konustuk oda soruyor adet oldunmu dıye
bu kocalarında psikolojileri bozuldu iyice bizim sayemizde adet olmazsak kendileri olmamış gibi sevinecekler valla
Ayyyy koptummmm deli bu kizz yaaa canim bide almana gerek yok saglik ocagina git kaydini yap bedava veriyorlar bana onlar verdimanyak mı ya bu doktorlar Allah bildiği gibi yapsın madem biliyolar niye yazıyolar peki yok cnm bu gün sadece 1 tane içtim yeni başlamıştım içmem artık yarın onu eczacının kafasına atacam al bunu bi tarafına montala basura iyi gelir dicem
Ozlesin ozlesinNe güzel Allah bozmasın, bu akılda kalsın hep :) Biraz özlesin daha iyi anlar kıymetini
Ayyyy koptummmm deli bu kizz yaaa canim bide almana gerek yok saglik ocagina git kaydini yap bedava veriyorlar bana onlar verdi
Kuzum hayirlisi olsun bu ay olmazsa diger ayaolur insallah herseyde vardir bir hayirEsımı aradım sımdı kızlar napıyorsun falan dıye konustuk adet oldunmu dıyor hayır dedım bugunmuydu dedı bende evet bugun yarın anca dedım acık kapı bırakmak ıstedım :)
Canim gecmis olsun kaza atlatmissinizAmin canım aminn
Kuzum hayirlisi olsun bu ay olmazsa diger ayaolur insallah herseyde vardir bir hayir
İnsallah kuzum bebis agritiyordur beliniÖyle tabıkı canım hayırlısını dılıyoruz henuz gelen gıden yok canım belkıde bebısım belımı agrıtıyordur bekleyıp gorecegız :)
İnsallah kuzum bebis agritiyordur belini
İnsallah kuzum gelmez kirmizilarİnşallah canım yarınıda atlatırsam bakalım rahatlarım hıc leke falanda yok canım sadece bel agrım var tam ortası agrıyor
İnsallah kuzum gelmez kirmizilar
Ooyy kuzum eve gidince yat dinlen kendini sicak tut insallah guzel haberler aliriz sendenİnşallah canım işten çıkıp bır evıme gıtseydım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?