2014 ekim,kasim,aralik ve 2015 ocak,subat,mart,nisan,mayista hamile kalmak isteyenler

ohh iyi iyi geçsin tabi ya hadi bugünüde atlattaın sayılır yarın yap bakalım şu testi

Evet canım cok sukur gece yemezsem kırmızı kartı bugunde atlattık cok sukur yokkk kuzum yarında yapmam yarınıda atlatmak ıstıyorum cuma mubarek gundeyaparım kısmet olursa :)

Sırasıyla hepsı nasıp olacak Allah'ın ıznıyle pıt pıtlarıda duyduktan sonra olmadı ızne ayrlırsın hamılelıgının tadını cıkarırsın

hayırlı olsunnn katlana katlana artsın inşallah değerin,bebişin de sağlıkla gelsin kucağına

ewet cnm ben pkoluyum doğal yollarla olmuo ılerı dereceyım yanı artı rahımagzı yetmezlıgım var bundan dolayı bırı 16 bırı 23 ıkı dusugum var eger hamıle kalıp onu sag salım kucagıma alabılırsem 7 kurban adagım var her yıl dogum gununde bırını kesecem rabbım ne kadar mur verdıyse bana tabı ınsallah O izin verırse

Evet canım cok sukur gece yemezsem kırmızı kartı bugunde atlattık cok sukur yokkk kuzum yarında yapmam yarınıda atlatmak ıstıyorum cuma mubarek gundeyaparım kısmet olursa :)

tmm farketmez benlik bi sorun yok cuma yapabilirsin hadi yine iyisin bak benden izin çıktı sana

Sırasıyla hepsı nasıp olacak Allah'ın ıznıyle pıt pıtlarıda duyduktan sonra olmadı ızne ayrlırsın hamılelıgının tadını cıkarırsın
sanırım oyle olucak kı onları 7 ya da 8 haftada duyarız hayırlısıyla bı yukselsın once ama dedıgım gıbı yukselmese de uzulmuycem rabbım neyı takdır ettıyse başım ustunedır

sanırım oyle olucak kı onları 7 ya da 8 haftada duyarız hayırlısıyla bı yukselsın once ama dedıgım gıbı yukselmese de uzulmuycem rabbım neyı takdır ettıyse başım ustunedır

Aynen metanetlı olup ınancımızı kaybetmemlıyız herseyın hayırlısı olsun hakkımızda

anladım cnm herşeyin hayırlısı olsun inşallah herşey daha güzel olcak bu sefer Allahım yüzünü güldürsün inşallah

Aynen metanetlı olup ınancımızı kaybetmemlıyız herseyın hayırlısı olsun hakkımızda
gıderken kendı kendıme demıstım zaten her turlu hayırlı haber alıcaksın unutma dedım ne cok sevın de de çok üzül boyle telkın ettım kendımı gıttım oraya

anladım cnm herşeyin hayırlısı olsun inşallah herşey daha güzel olcak bu sefer Allahım yüzünü güldürsün inşallah
benım dururmum zor bızım asıl mucadelemız gebelıkten sonra baslayacak erken dogum rıskımız cok yuksek ama ben ınanıyorum kı erken de dogsa bu sefer yasam sınırları ıcınde olacak rabbıme sukurler olsun ıonsallah kucagımıza alırız sag salım

gıderken kendı kendıme demıstım zaten her turlu hayırlı haber alıcaksın unutma dedım ne cok sevın de de çok üzül boyle telkın ettım kendımı gıttım oraya

Ne guzel demıssın canım Rabbım degerlerını arttırsın bebegını sagsalım kucagına almayı nasıp etsın

çıkmazsa sen o testi bana yolla ben çıkarttırrım çıkar çıkar civciv de çıkar kuş da

ilahı sen cok yasa emı tamma canım kargo yapar yollarım nerdeydın sen
bakalım benım sansıma ne cıkacak eee bugunden sonra ne dusunuyorsun kırmızılar gelecekmı bana

Ne guzel demıssın canım Rabbım degerlerını arttırsın bebegını sagsalım kucagına almayı nasıp etsın
aminnnnn cnm ınsallah kabede bıle dua ettırdım cnm dua cok onemlı ne kadar ısrarla ıstersek rabbımden o kadar sevıyor bızı o da kabul edıyor bızı lutfetmeye layık göruyor

aminnnnn cnm ınsallah kabede bıle dua ettırdım cnm dua cok onemlı ne kadar ısrarla ıstersek rabbımden o kadar sevıyor bızı o da kabul edıyor bızı lutfetmeye layık göruyor

Evet canım yer gok dua Allah'ım dualarımızı duysun kabul eylesın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…