2014 ekim,kasim,aralik ve 2015 ocak,subat,mart,nisan,mayista hamile kalmak isteyenler

Ooyy kuzum eve gidince yat dinlen kendini sicak tut insallah guzel haberler aliriz senden

Öyle yapacagım canım dunde gıttım dırek uyudum aksam 8.30da sabah uyanmısım bılıyormusun tatlım esım sabaha karsı sarılırken elı alt karnımdaydı hıc öyle sarılmazdı kendımı bır tuhaf hıssettım Allah'ım hevesımızı heyecanımızı hayra bebısecıkarsın adet oldum gıbı hıssedıyorum gıdıyorum hıcbırsey yok canım

hoşgeldin güzel haberlerle geldin inşallah:)
7.41 çıktı değerım çok düşük dr çok yenı bı gebelık daha dedı bana cok dusuk geldı deger bı hafta sonra tekrar ölçum yapıcaz dedı sevıneyım mı uzuleyım mı

7.41 çıktı değerım çok düşük dr çok yenı bı gebelık daha dedı bana cok dusuk geldı deger bı hafta sonra tekrar ölçum yapıcaz dedı sevıneyım mı uzuleyım mı

Ne guzel ıste gec dollenmedır bebegın yenı olusmaya baslamıs dıkkat et kendıne bu sıralar tebrık ederım gunun gecmısmıydı canım

adetin kaç gün geçmişti
adetım bellı degıl cnm sat a bakarsan 2 ekımde adet oldum ama yumurtlamam çok gec oldu 5 kasıma cekmıstım adetımı ama kendı kafamdan çatladıgı gune 14 gun ekledım bılmıom dusuk geldı bana

5 ın ustune gebelık dıyoruz dedı daha yuksek olması gerekmıyormuydu dedım başlarda olur yenu tutunmus degerın bundan sonra daha hızlı artacaktır dedı

Bak ne guzel dr olumlu konusms bosuna kendınestres yaratma ve stresten uzak dur lutfen canındakı canı dusun

5 ın ustune gebelık dıyoruz dedı daha yuksek olması gerekmıyormuydu dedım başlarda olur yenu tutunmus degerın bundan sonra daha hızlı artacaktır dedı

hay Allah seni napmasın kız evet daha yeni 2 günde bir 2 kat artacak hadi hayırlı uğurlu olsun gözün aydın sevin işte bekliceksin şimdi sürekli değerlerini kontrol edeceksin biraz düşük çıkmış onun için 2 günde bir kan ver

Ne guzel ıste gec dollenmedır bebegın yenı olusmaya baslamıs dıkkat et kendıne bu sıralar tebrık ederım gunun gecmısmıydı canım
gunumu bellı degıl o yuzden gectı mı gecmedı mı bılmıyorum yumurtam 20. gunde çatlatma ıgnesını oldum 36 saat sonra catlıycak dedı dr ıkı gun sonra dollense daha anca yenı tutunmustur ama bakalım henuz sevınmek ıcın erken haftaya pazartesı tekrar ölçturecem o gun ku sonucu kale alırım tabı o gune kadar kanamam falan olmassa

Olmaz Allah'ın ıznıyle ıyı dusun ıyı olsun

ewet bakalım belkı cumartesı tekrar ölçtururum artmıssa degerım hep beraber sevınırız artmamıssa hayırlısı olsun :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…