2014 ekim,kasim,aralik ve 2015 ocak,subat,mart,nisan,mayista hamile kalmak isteyenler

Hımmm hasan ustanın ordada bızım arkadas oturuyor canım :):) neyse canım ben cıkıyorum iyi aksamlar eve gıdecegım aksam yıne konusuuruz opuyorum benım ıcın dua edermısın

hadi görüşürüz bende akşam belki giremeyebilirim olmadı yarın konuşuruz bol bol dua ediyorum sana ortak

Canım farklı topicleri okudum yumurta ve muz tüketmek gebelikte iyiymiş hergün bir yumurta bir muz yemek gerekiyormuş. Bebek gelişimi için çok iyiymiş

yumurtayı pek yemiyorum ya haftada 1 kez muzu da sevmem pek ama madem iyiymiş yeriz bundan sonra bende muz bebeğe kilo aldırır diye duymuştum

Ayy esinde cok istiyordur benim esimde bazen sarilirken elini karnima koyar amin canim insallah bebisin gobusundedir esinle minnakinin dogum gununu birlikte kutlarsiniz

Eşi
Eşin haklı cnm biz yeni bitmiş ev aldık zarar ettik.inşaattan alanlar begenmedikleri şeyi zevklerine göre yaptırma şansları olmuş tabii farkını vererek.Bitmiş alsakta sorunlar çıktı bizim aldığımız evde çünkü yapıdenetimi çıkmamıştı daha ama bize herşeyi bitmiş hiç sorunu yok dediler.alalı 1.5 yıl oldu hâlâ yapı denetimin bitmesini bekliyoruz birkaç güne biter diyolar her soruşumuzda.aman dikkat 1 yıldır su ve elektrik ortak sayaçtan oldugu için evimde kalmafığım günlerin bile elektrigini suyunu ödedik

Esimde kendi zevkimize gore doseriz diyor nasil istersen oyle yapilir ici dedi bende tamam dedim hadi ya kullanmadigin elektirigi suyuda oduyorsunuz evet esimde bitmis ev alsakta eksikleri cikar diyor 1 yil daha sikarim disimi hem daha uyguna aliriz arastirdim biraz insallah istedigim yer olur

Ayy esinde cok istiyordur benim esimde bazen sarilirken elini karnima koyar amin canim insallah bebisin gobusundedir esinle minnakinin dogum gununu birlikte kutlarsiniz

benimkinin eli de sürekli orda sürekli kulağını dayayıp dinliyo arada bi hareket ediyomuş ses geliyomuş öyle dedibende diyorum ki lan o gaz gaz fazla bastırma karışmam diyom hahah

yumurtayı pek yemiyorum ya haftada 1 kez muzu da sevmem pek ama madem iyiymiş yeriz bundan sonra bende muz bebeğe kilo aldırır diye duymuştum

Büyümesini sağlıyormuş yani bir iki hafta geriden giden gebeler düzenli tüketince gebelikleri normal sürecine dönmüş. Bende eve giderken alayım bol bol tüketirim artık

Büyümesini sağlıyormuş yani bir iki hafta geriden giden gebeler düzenli tüketince gebelikleri normal sürecine dönmüş. Bende eve giderken alayım bol bol tüketirim artık

normale döndüğünü bilmiyodum sağol dediğin için bende başlarım artık günde 1 tane yemeye

benimkinin eli de sürekli orda sürekli kulağını dayayıp dinliyo arada bi hareket ediyomuş ses geliyomuş öyle dedibende diyorum ki lan o gaz gaz fazla bastırma karışmam diyom hahah
Hahaha bu esler cok komik oluyorlar gecenlerde esim akintin varmi diye soruyor var niyr sordun diyorum o zaman yumurtluyormusum cok guldum her akintiyi yumurtlama saniyor kocis

Hımmm hasan ustanın ordada bızım arkadas oturuyor canım :):) neyse canım ben cıkıyorum iyi aksamlar eve gıdecegım aksam yıne konusuuruz opuyorum benım ıcın dua edermısın
elisa durumun nasıl var mı bi belirtiler

Canım yapı denetim çıkmadan sizin fatura ödemeniz gerekmiyor tüm sorumluluk müteahhite ait yapı denetim çıkana kadar müteahhit firma ödemek zorunda.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…