- 2 Ağustos 2014
- 4.149
- 3.204
- 178
Hadi ya yaknmısız canım :) ben adana koopta oturuyorum :) valla sasırdım aksam aksam gulesım geldı :)
Tesekkur ederım canım benım Rabbım dualarımızı duysun amın hepımız ıcın hayırlısı olsun :)
mogmi resim yayınlamış ya seni orda gördüm ayy kendime çok benzettim bi an sanki sima olarak görmüş gibiyim
aynen ya nerden nereye geldik baksan hemşeri çıktı gördün mü
Hadı ya belkı tanıyoruzdur bırbırımızı eskı ıs yerım turgut ozaldaydı benım :) Aaaa bırbırmızemı benzıyoruz bak bende senı merak ettım sımdı
neresindeydi turgut özalın ?
Gökkusagının arasında
yok orası biraz uzak kalıyo bana hasan ustaya yakınım ben:):):):)
Hımmm hasan ustanın ordada bızım arkadas oturuyor canım :):) neyse canım ben cıkıyorum iyi aksamlar eve gıdecegım aksam yıne konusuuruz opuyorum benım ıcın dua edermısın
yok orası biraz uzak kalıyo bana hasan ustaya yakınım ben:):):):)
Canım farklı topicleri okudum yumurta ve muz tüketmek gebelikte iyiymiş hergün bir yumurta bir muz yemek gerekiyormuş. Bebek gelişimi için çok iyiymiş
Ayy esinde cok istiyordur benim esimde bazen sarilirken elini karnima koyar amin canim insallah bebisin gobusundedir esinle minnakinin dogum gununu birlikte kutlarsinizÖyle yapacagım canım dunde gıttım dırek uyudum aksam 8.30da sabah uyanmısım bılıyormusun tatlım esım sabaha karsı sarılırken elı alt karnımdaydı hıc öyle sarılmazdı kendımı bır tuhaf hıssettım Allah'ım hevesımızı heyecanımızı hayra bebısecıkarsın adet oldum gıbı hıssedıyorum gıdıyorum hıcbırsey yok canım
Eşin haklı cnm biz yeni bitmiş ev aldık zarar ettik.inşaattan alanlar begenmedikleri şeyi zevklerine göre yaptırma şansları olmuş tabii farkını vererek.Bitmiş alsakta sorunlar çıktı bizim aldığımız evde çünkü yapıdenetimi çıkmamıştı daha ama bize herşeyi bitmiş hiç sorunu yok dediler.alalı 1.5 yıl oldu hâlâ yapı denetimin bitmesini bekliyoruz birkaç güne biter diyolar her soruşumuzda.aman dikkat 1 yıldır su ve elektrik ortak sayaçtan oldugu için evimde kalmafığım günlerin bile elektrigini suyunu ödedikValla oyle oldu deme 2 aymi hapi yuttum ben bide hamile kalirsam isim dahada zorlasir rabbim hayirlisini versin ne diyeyim cabuk iyilrsir insallah sabahtan aksama kadar cok yoruluyorum bugun pek gelen olmadi rahatim babanne yemegide yapmis bugun yemek kaygimda yok bugunluk neysr iyilessinde bizde yilbasindan sonra ev bakariz esim insaatken alalim diyor 1 senede oyle surer biraz daha sikayim disimi dis kalirsa
Esimde kendi zevkimize gore doseriz diyor nasil istersen oyle yapilir ici dedi bende tamam dedim hadi ya kullanmadigin elektirigi suyuda oduyorsunuz evet esimde bitmis ev alsakta eksikleri cikar diyor 1 yil daha sikarim disimi hem daha uyguna aliriz arastirdim biraz insallah istedigim yer olurEşi
Eşin haklı cnm biz yeni bitmiş ev aldık zarar ettik.inşaattan alanlar begenmedikleri şeyi zevklerine göre yaptırma şansları olmuş tabii farkını vererek.Bitmiş alsakta sorunlar çıktı bizim aldığımız evde çünkü yapıdenetimi çıkmamıştı daha ama bize herşeyi bitmiş hiç sorunu yok dediler.alalı 1.5 yıl oldu hâlâ yapı denetimin bitmesini bekliyoruz birkaç güne biter diyolar her soruşumuzda.aman dikkat 1 yıldır su ve elektrik ortak sayaçtan oldugu için evimde kalmafığım günlerin bile elektrigini suyunu ödedik
Ayy esinde cok istiyordur benim esimde bazen sarilirken elini karnima koyar amin canim insallah bebisin gobusundedir esinle minnakinin dogum gununu birlikte kutlarsiniz
yumurtayı pek yemiyorum ya haftada 1 kez muzu da sevmem pek ama madem iyiymiş yeriz bundan sonra bende muz bebeğe kilo aldırır diye duymuştum
Büyümesini sağlıyormuş yani bir iki hafta geriden giden gebeler düzenli tüketince gebelikleri normal sürecine dönmüş. Bende eve giderken alayım bol bol tüketirim artık
Hahaha bu esler cok komik oluyorlar gecenlerde esim akintin varmi diye soruyor var niyr sordun diyorum o zaman yumurtluyormusum cok guldum her akintiyi yumurtlama saniyor kocisbenimkinin eli de sürekli orda sürekli kulağını dayayıp dinliyo arada bi hareket ediyomuş ses geliyomuş öyle dedibende diyorum ki lan o gaz gaz fazla bastırma karışmam diyom hahah
elisa durumun nasıl var mı bi belirtilerHımmm hasan ustanın ordada bızım arkadas oturuyor canım :):) neyse canım ben cıkıyorum iyi aksamlar eve gıdecegım aksam yıne konusuuruz opuyorum benım ıcın dua edermısın
Eşi
Eşin haklı cnm biz yeni bitmiş ev aldık zarar ettik.inşaattan alanlar begenmedikleri şeyi zevklerine göre yaptırma şansları olmuş tabii farkını vererek.Bitmiş alsakta sorunlar çıktı bizim aldığımız evde çünkü yapıdenetimi çıkmamıştı daha ama bize herşeyi bitmiş hiç sorunu yok dediler.alalı 1.5 yıl oldu hâlâ yapı denetimin bitmesini bekliyoruz birkaç güne biter diyolar her soruşumuzda.aman dikkat 1 yıldır su ve elektrik ortak sayaçtan oldugu için evimde kalmafığım günlerin bile elektrigini suyunu ödedik
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?