- 2 Ağustos 2014
- 4.149
- 3.204
- 178
Hahaha bu esler cok komik oluyorlar gecenlerde esim akintin varmi diye soruyor var niyr sordun diyorum o zaman yumurtluyormusum cok guldum her akintiyi yumurtlama saniyor kocis
Aynen oyleler kiz sende adanadaymissin bende adanaya yakim sayilirim hatayda oturuyorum ama adana daha yakin esimin halasi oturuyor orda yuregir tarafindahahaha hay Allahım ya komedi bunlar :)
Aynen oyleler kiz sende adanadaymissin bende adanaya yakim sayilirim hatayda oturuyorum ama adana daha yakin esimin halasi oturuyor orda yuregir tarafinda
Himm ben pek bilmiyorum adanayi bazen alisverise gidiyoruz adanaya optimumun oralari biliyorum biraz bende dortyolluyum erzinde oturuyorum kiz bide akraba cikarmisizevet adanalıyık Allahın adamıyık bici yerik şalgam içerik deerrmiişiiimm yüreğir tarafı uzak eşimin baba tarafı da hatay dörtyolda oturuyo
Himm ben pek bilmiyorum adanayi bazen alisverise gidiyoruz adanaya optimumun oralari biliyorum biraz bende dortyolluyum erzinde oturuyorum kiz bide akraba cikarmisiz
Kizlar az miktarda kahverengi kanamam var alttan ptogestan aldim hemen ama napiin sizce acile gideyim mi yoksa yarin.mi gideyim doktora lütfen yonlendirin beni
Canım doktorunun numarası varsa ara hemen o seni yönlendirir. İnşallah önemli bişey yoktur panik yapma sakınKizlar az miktarda kahverengi kanamam var alttan ptogestan aldim hemen ama napiin sizce acile gideyim mi yoksa yarin.mi gideyim doktora lütfen yonlendirin beni
Himm gelirsen bu taraflara beklerim erzinevalla olurmu olur hiç gitmedik biz o tarafa sadece amca tarafı mı ne onlar orda tam bilmiyorum bende tanımam da zaten
Canim yat dinlen bakalim stres yapma kuzum insallah bisey olmiyacak bebisineKizlar az miktarda kahverengi kanamam var alttan ptogestan aldim hemen ama napiin sizce acile gideyim mi yoksa yarin.mi gideyim doktora lütfen yonlendirin beni
Himm gelirsen bu taraflara beklerim erzine
Esimde kendi zevkimize gore doseriz diyor nasil istersen oyle yapilir ici dedi bende tamam dedim hadi ya kullanmadigin elektirigi suyuda oduyorsunuz evet esimde bitmis ev alsakta eksikleri cikar diyor 1 yil daha sikarim disimi hem daha uyguna aliriz arastirdim biraz insallah istedigim yer olur[/QUOTE. Temelden almak daha ucuz ve istedigin gibi döşeme şansın var ama inşaat halindeki evinde evrak sorunları olabiliyo işte bizim aldığımız ev gibi .biz yeni bitmiş aldığımız halde yapıdenetim sorunu çıktı.elektrik ve suyu ortak ödetiyolar ben düştüm sen düşme iyice araştır öyle al cnm
Ayy iyi olur valla bu arada avatarindaki kiz cok tatli hep dikkatimi cekiyorinşallah canım gelirsem neden olmasın:)
Ayy iyi olur valla bu arada avatarindaki kiz cok tatli hep dikkatimi cekiyor
Himm anladim canim esim arastiriyor bilindikmutaitlerden bakiyor neden odetiyorlar yapi denetimi bitmeden tamam canim tesekkur ederimTemelden alma
Seninde cincimen olur insallahöyleee o da cimcimeee
Iyiyim canim cok takilamiyorum isler cok yogun noel yaklasiyor deli gbi alisveris yapiyorlar.dun kan verdim yarin sonucu ogrenirim biraz onun stresi de var.haftaya carsamba da sperm testi olucak.insallah herseyimiz normoldir.sende ne var ne yok adetin bittimiOkosale tatlim nasilsin
Him anladim canim bende kv kolunu kirdi oraya gidip geliyorum insallah sonuclarin guzel cikar stres yapma kuzumIyiyim canim cok takilamiyorum isler cok yogun noel yaklasiyor deli gbi alisveris yapiyorlar.dun kan verdim yarin sonucu ogrenirim biraz onun stresi de var.haftaya carsamba da sperm testi olucak.insallah herseyimiz normoldir.sende ne var ne yok adetin bittimi
yok kuzum bitmedi adetim 4. Gunumdeyim 6 -7 gun suruyor sen ne yaptin bittimi adetinIyiyim canim cok takilamiyorum isler cok yogun noel yaklasiyor deli gbi alisveris yapiyorlar.dun kan verdim yarin sonucu ogrenirim biraz onun stresi de var.haftaya carsamba da sperm testi olucak.insallah herseyimiz normoldir.sende ne var ne yok adetin bittimi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?