2014 ekim,kasim,aralik ve 2015 ocak,subat,mart,nisan,mayista hamile kalmak isteyenler

Aynen oyleler kiz sende adanadaymissin bende adanaya yakim sayilirim hatayda oturuyorum ama adana daha yakin esimin halasi oturuyor orda yuregir tarafinda

evet adanalıyık Allahın adamıyık bici yerik şalgam içerik deerrmiişiiimm yüreğir tarafı uzak eşimin baba tarafı da hatay dörtyolda oturuyo

evet adanalıyık Allahın adamıyık bici yerik şalgam içerik deerrmiişiiimm yüreğir tarafı uzak eşimin baba tarafı da hatay dörtyolda oturuyo
Himm ben pek bilmiyorum adanayi bazen alisverise gidiyoruz adanaya optimumun oralari biliyorum biraz bende dortyolluyum erzinde oturuyorum kiz bide akraba cikarmisiz

Kizlar az miktarda kahverengi kanamam var alttan ptogestan aldim hemen ama napiin sizce acile gideyim mi yoksa yarin.mi gideyim doktora lütfen yonlendirin beni

Himm ben pek bilmiyorum adanayi bazen alisverise gidiyoruz adanaya optimumun oralari biliyorum biraz bende dortyolluyum erzinde oturuyorum kiz bide akraba cikarmisiz

valla olurmu olur hiç gitmedik biz o tarafa sadece amca tarafı mı ne onlar orda tam bilmiyorum bende tanımam da zaten

Kizlar az miktarda kahverengi kanamam var alttan ptogestan aldim hemen ama napiin sizce acile gideyim mi yoksa yarin.mi gideyim doktora lütfen yonlendirin beni
Canım doktorunun numarası varsa ara hemen o seni yönlendirir. İnşallah önemli bişey yoktur panik yapma sakın

Canim yat dinlen bakalim stres yapma kuzum insallah bisey olmiyacak bebisine

Temelden alma

Iyiyim canim cok takilamiyorum isler cok yogun noel yaklasiyor deli gbi alisveris yapiyorlar.dun kan verdim yarin sonucu ogrenirim biraz onun stresi de var.haftaya carsamba da sperm testi olucak.insallah herseyimiz normoldir.sende ne var ne yok adetin bittimi

Him anladim canim bende kv kolunu kirdi oraya gidip geliyorum insallah sonuclarin guzel cikar stres yapma kuzum

yok kuzum bitmedi adetim 4. Gunumdeyim 6 -7 gun suruyor sen ne yaptin bittimi adetin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…