Kahverengi akıntı olması normal diyorlar,kırmızıya dönmedikce sorun yokmuş.lakin insan bu durumda illaki korkar ve stres yapar.ben olsam panikten bir saniye durmazdım evde kesin.tek korkum o kahverengiler kırmızıya dönermi endişesi olurdu.eger cok abartılacak kadar yoksa akıntı yarını bekle bence,ama kafam rahatlasın dersen git hastaneye.stres bile kotu sonuclar verebılır.Kizlar az miktarda kahverengi kanamam var alttan ptogestan aldim hemen ama napiin sizce acile gideyim mi yoksa yarin.mi gideyim doktora lütfen yonlendirin beni
Canim ilaçtan sonra kesildi ama sürekli dinlenme halindeyim ondan mi bilmiyorum sadece bi akinti belki ama panik oldumKahverengi akıntı olması normal diyorlar,kırmızıya dönmedikce sorun yokmuş.lakin insan bu durumda illaki korkar ve stres yapar.ben olsam panikten bir saniye durmazdım evde kesin.tek korkum o kahverengiler kırmızıya dönermi endişesi olurdu.eger cok abartılacak kadar yoksa akıntı yarını bekle bence,ama kafam rahatlasın dersen git hastaneye.stres bile kotu sonuclar verebılır.
5.gunumdeyim 3. Gunden sonra sadece lekenme var yarin oburgun biter.sonrada calismalra devam.allah kolaylik versin kv de bian once iylesir insallah.yok kuzum bitmedi adetim 4. Gunumdeyim 6 -7 gun suruyor sen ne yaptin bittimi adetin
Benimde oyle 3 gun olur 3-4 gunde lekelenme seklinde olur hadi insallah bu son kirmizilarimiz olur amin kuzum insallah cabuk iyilesir5.gunumdeyim 3. Gunden sonra sadece lekenme var yarin oburgun biter.sonrada calismalra devam.allah kolaylik versin kv de bian once iylesir insallah.
Insallah ama hic sanmiyorum bu ay salicaktim guya kan testi sperm testi derken bi garip oldum.cocugumuz olmuyor piskolojisine girdim coktanBenimde oyle 3 gun olur 3-4 gunde lekelenme seklinde olur hadi insallah bu son kirmizilarimiz olur amin kuzum insallah cabuk iyilesir
Hosgeldin tatlim insallah yeni topigimiz ugur getirir
17 si tatlımateş ölçerek de bilebilirsin yumoşu bak benim bugün düştü ovulasyon dün koyu idi yani bugün çatlamış olabilir veya dün akşam :)
Seninde cincimen olur insallah
uzan ve dınlen canım gecıcek mı bak bakalım gecmıyosa gıdersın doktoraKizlar az miktarda kahverengi kanamam var alttan ptogestan aldim hemen ama napiin sizce acile gideyim mi yoksa yarin.mi gideyim doktora lütfen yonlendirin beni
Bugun bi sekilde indim kan testi yaptim yarin cikicak insyok niye kızıyım ki ben anlamadım kötü bir şey dememişsin inşallah birine aldırırsın bugün güzel haberlerin kesinleşir :)
hadi görüşürüz bende akşam belki giremeyebilirim olmadı yarın konuşuruz bol bol dua ediyorum sana ortak
Gelmez tabiimm;;
Tesekur ederım canım hala gelen gıden yok
Ayy esinde cok istiyordur benim esimde bazen sarilirken elini karnima koyar amin canim insallah bebisin gobusundedir esinle minnakinin dogum gununu birlikte kutlarsiniz
Çalışmak iyi gelecektir canim iyi bir karar :) ne güzel ben anlamiyorum akintidan agridanaaa benmde 18 i canım. thminimce daha yumurtlamadım bakalm beklemedeym akıntıdan ağrıdan anlıyorum ben.
gerçi bu ay saldım yaa olursa olur olmazsa olmaz napim .
iş bakıorum iş bulursam çalışcam. bunu düşün düşün kafayı sıyırcam yoksa.
Varikosel ameliyati iyidir diye biliyorum...dediğin gibi bu ameliyati yaptırmış erkeklerin sorunu çözülür... Neye alınıyor ki tatlim...Kızlar eşim varikosel ameliyatı olmuş eskiden yıllar önce doktor olmazsan çocuğun olmaz demiş şu an soramiyorum Alıngandir bu konuda ama bizim için sıkıntı çıkarir mi bilgisi olan var mi
Gelmez tabiişu testi yap ışte yarınnn
elisa durumun nasıl var mı bi belirtiler
Belirtilerin güzel... İnşaAllah gelmiştir bebis... İyi sen zorla cuma günü yapacaksin anlaşıldı:)Kuzum arada belım agrıyor gecıyor sonra yenıden agrıyor ama gelen gıden yok sabahta oglene kadar ara ara kasıkalrım sancılandı gectı cok hafıf ama :) kuzum hıc cesaret edemıyorumkı hem evde test yok ama yarın cıkısa kadar adet olmazsam alırım gıderken
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?