2014 ekim,kasim,aralik ve 2015 ocak,subat,mart,nisan,mayista hamile kalmak isteyenler

Kızlar kv dede oturuyorz pc den kadınalr kulubune gırdım esım hemen dıyor orayamı yazacaksın dıor kv hemen hamıle oldugunumu dedı Bız basladık gulmeye benımde hala ara ara belım agrıyor bastırdgımda gogsumde acıyor kızlar pekı ben sabaha kadar adet olmazsam 1 gunmu gecıkmıs oluyorum

Belirtilerin güzel... İnşaAllah gelmiştir bebis... İyi sen zorla cuma günü yapacaksin anlaşıldı:)

İnşallah bebısım benımledır ve ılk defa esımde bu heyecanı gordum canım ve sabah uyandıgımda alt karnımdaydı elı cok sasırdım :) kendımı cok degısık hıssettım

İnşallah bebısım benımledır ve ılk defa esımde bu heyecanı gordum canım ve sabah uyandıgımda alt karnımdaydı elı cok sasırdım :) kendımı cok degısık hıssettım
Oyy çok güzel heyecanlar bunlar canim...:) inşaAllah güzel haberler vereceksin...:)

Gelmez tabii şu testi yap ışte yarınnn
Ya dedim doktor ameliyat olmazsan çocuğun olmaz mi dedi diye, sormazdim ama ameliyat türü neydi söylemedi öyle deyince surati düştü öyle cevapladı evet diye. Üzüldüm bende kafasina da takar o zaten böyle şeyleri

Oyy çok güzel heyecanlar bunlar canim...:) inşaAllah güzel haberler vereceksin...:)

Canım ben dun ılıskı olsun ıstıyordum olmadı bugunde esım yanasıyordu dedım daha adet olmadım eger bebek varsa bugun yapmayalım dedım esımde benımde aklıma gelıyor yapmayalım dedı esımden ılk defa bunları duyuyorum acaba ıcınemı doguyor :) inşallah canım benim saat gectıkce heyecanlanıyorum :)

Kızlar eşim varikosel ameliyatı olmuş eskiden yıllar önce doktor olmazsan çocuğun olmaz demiş şu an soramiyorum Alıngandir bu konuda ama bizim için sıkıntı çıkarir mi bilgisi olan var mi
Canim.uygun bi dille sor ortak bi konu hu sonucta hem kotu bise degil.ki cogu erkekte oluyo tedavisi de var hem açık konusun bence çünkü ortak mesele bu bebis ☺

Anacim erkekler de pek hassas biz o kadar uğraşıyoruz ne olsa soyluyoruz onlarınki kıymetli malesef ☺

Mogami yok mu gelen giden ne durumdasin ankaraya geliyomussun bekleriz ☺ okumussundur benim yumurta 24 cm cikti dr bise demedi ama iyi degilmis bu kadar buyuk olmasi catlamayip kist e donusebilirmis. Catlayasica yumurtalar

Insallah ama hic sanmiyorum bu ay salicaktim guya kan testi sperm testi derken bi garip oldum.cocugumuz olmuyor piskolojisine girdim coktan
Tatlim stres yapmadigin anda bebisin gelecek gobusune hamile kalabiliyorsun insallah hepimiz hayirlisiyla hamis olacagiz

Canım bu sabah test yapacaktı n ne bekliyorsun yapsana canım benim ilk gebelikte regl 5 gün gecikmişti lütfen testini yap yani hatta akşam yap

Sana tek tavsiyem bak ben hala saklıyorum kimseye deme nazar oluyor
Inan elbet söylersin ama biraz Sakla ailelerden

Kızlar eşim varikosel ameliyatı olmuş eskiden yıllar önce doktor olmazsan çocuğun olmaz demiş şu an soramiyorum Alıngandir bu konuda ama bizim için sıkıntı çıkarir mi bilgisi olan var mi
Tatlim ameliyat olmus bence sorun cikmaz burdan biride ameliyat olmustu 2 tane cocugu oldu icini rahat tut kuzum

Canım test yapmaya cesaret edemıyorum bugun bat gunumdu arada sancım oluyor gecıyor bel agrım oluyor gecıyor yarını bır atlatmaak ıstıyorum bende bır surree söylememeyı dusunuyorum

Mogami yok mu gelen giden ne durumdasin ankaraya geliyomussun bekleriz ☺ okumussundur benim yumurta 24 cm cikti dr bise demedi ama iyi degilmis bu kadar buyuk olmasi catlamayip kist e donusebilirmis. Catlayasica yumurtalar
yok kuzum 7. gün ve gelen giden yok...yarın geliyorum ankaraya kaydı yapıp döneceğim dersler şubatta başlıyor...24 mm büyükmüş ve evet çatlamdan bu kadar büyümesi çok sinir bozucu...bende de pazartesi gittiğimde 21 mm dedi (yüksek ihtimal yumurta) yuh dedim çatlamadan kalmış sanırsam...çatlatamadık bu ay pek nazlı çıktı yumoşlar

Evet tatlim 1 gun gecmis oluyor ahh su kv ler herseyi nasilda bebege getiriyorlar bizde tv izliyorduk reklamda bebek besigi gordu kv bak besik dedi bende duymamazliktan geldim sonra teli caldi kv nin komsusu aradi gelinin sure okuyabilirmi diye bende okuyamam adetim dedim kvnin surati dustu

Hım anladım canım aynen canm ama degısk bır ortam oldu nasıl hemen hamıle oldugumu dedı sankı ben hamıleyım gercekten bılıyoruz gıbı :) cok ısıyorlar be kuzum

Hım anladım canım aynen canm ama degısk bır ortam oldu nasıl hemen hamıle oldugumu dedı sankı ben hamıleyım gercekten bılıyoruz gıbı :) cok ısıyorlar be kuzum
kv nin icine mi dogdu acaba insallah kuzum hamissindir evet cok istiyorlar ama bende bu durumdan cok rahatsiz oluyorum her firsatta da olmazki boyle off

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…