Belirtilerin güzel... İnşaAllah gelmiştir bebis... İyi sen zorla cuma günü yapacaksin anlaşıldı:)
Oyy çok güzel heyecanlar bunlar canim...:) inşaAllah güzel haberler vereceksin...:)İnşallah bebısım benımledır ve ılk defa esımde bu heyecanı gordum canım ve sabah uyandıgımda alt karnımdaydı elı cok sasırdım :) kendımı cok degısık hıssettım
Ya dedim doktor ameliyat olmazsan çocuğun olmaz mi dedi diye, sormazdim ama ameliyat türü neydi söylemediGelmez tabiişu testi yap ışte yarınnn
Oyy çok güzel heyecanlar bunlar canim...:) inşaAllah güzel haberler vereceksin...:)
tospiiik yaptın mı kaydını...ben yarın yaptırıyorum...çok sıra falan var mıydı balımİyiyim kuzumm sen nasılsınnnn?
Canim.uygun bi dille sor ortak bi konu hu sonucta hem kotu bise degil.ki cogu erkekte oluyo tedavisi de var hem açık konusun bence çünkü ortak mesele bu bebis ☺Kızlar eşim varikosel ameliyatı olmuş eskiden yıllar önce doktor olmazsan çocuğun olmaz demiş şu an soramiyorum Alıngandir bu konuda ama bizim için sıkıntı çıkarir mi bilgisi olan var mi
Anacim erkekler de pek hassas biz o kadar uğraşıyoruz ne olsa soyluyoruz onlarınki kıymetli malesef ☺Ya dedim doktor ameliyat olmazsan çocuğun olmaz mi dedi diye, sormazdim ama ameliyat türü neydi söylemediöyle deyince surati düştü öyle cevapladı evet diye. Üzüldüm bende kafasina da takar o zaten böyle şeyleri
Tatlim stres yapmadigin anda bebisin gelecek gobusune hamile kalabiliyorsun insallah hepimiz hayirlisiyla hamis olacagizInsallah ama hic sanmiyorum bu ay salicaktim guya kan testi sperm testi derken bi garip oldum.cocugumuz olmuyor piskolojisine girdim coktan
Canım bu sabah test yapacaktı n ne bekliyorsun yapsana canım benim ilk gebelikte regl 5 gün gecikmişti lütfen testini yap yani hatta akşam yapEvet canım kac gundur ılıskı olmuyordu bugunde adet olmayınca ılıskı olmasın dedık bebek varsa dıye esımde benmde aklıma gelıyor dedı ılk defa esımden bunu duydum :) tesekkr ederım bıtanem guzel dılekelrın ıcın ınsallah kuzum
İyiyim canim sen nasilsin adetin 4. Gunundeyim bitince baslariz calismalara bu ay hsg cekilecektim kismet olmadi hayirlisi artik insallah hepimize ugur getirecek yeni topigimizhosbulduk canım nasılsın? inş uğur getirir ya napıyosun ?
Tatlim ameliyat olmus bence sorun cikmaz burdan biride ameliyat olmustu 2 tane cocugu oldu icini rahat tut kuzumKızlar eşim varikosel ameliyatı olmuş eskiden yıllar önce doktor olmazsan çocuğun olmaz demiş şu an soramiyorum Alıngandir bu konuda ama bizim için sıkıntı çıkarir mi bilgisi olan var mi
Canım bu sabah test yapacaktı n ne bekliyorsun yapsana canım benim ilk gebelikte regl 5 gün gecikmişti lütfen testini yap yani hatta akşam yap
Sana tek tavsiyem bak ben hala saklıyorum kimseye deme nazar oluyor
Inan elbet söylersin ama biraz Sakla ailelerden
yok kuzum 7. gün ve gelen giden yok...yarın geliyorum ankaraya kaydı yapıp döneceğim dersler şubatta başlıyor...24 mm büyükmüş ve evet çatlamdan bu kadar büyümesi çok sinir bozucu...bende de pazartesi gittiğimde 21 mm dedi (yüksek ihtimal yumurta) yuh dedim çatlamadan kalmış sanırsam...çatlatamadık bu ay pek nazlı çıktı yumoşlarMogami yok mu gelen giden ne durumdasin ankaraya geliyomussun bekleriz ☺ okumussundur benim yumurta 24 cm cikti dr bise demedi ama iyi degilmis bu kadar buyuk olmasi catlamayip kist e donusebilirmis. Catlayasica yumurtalar
Evet tatlim 1 gun gecmis oluyor ahh su kv ler herseyi nasilda bebege getiriyorlar bizde tv izliyorduk reklamda bebek besigi gordu kv bak besik dedi bende duymamazliktan geldim sonra teli caldi kv nin komsusu aradi gelinin sure okuyabilirmi diye bende okuyamam adetim dedim kvnin surati dustuKızlar kv dede oturuyorz pc den kadınalr kulubune gırdım esım hemen dıyor orayamı yazacaksın dıor kv hemen hamıle oldugunumu dedıBız basladık gulmeye benımde hala ara ara belım agrıyor bastırdgımda gogsumde acıyor kızlar pekı ben sabaha kadar adet olmazsam 1 gunmu gecıkmıs oluyorum
Evet tatlim 1 gun gecmis oluyor ahh su kv ler herseyi nasilda bebege getiriyorlar bizde tv izliyorduk reklamda bebek besigi gordu kv bak besik dedi bende duymamazliktan geldim sonra teli caldi kv nin komsusu aradi gelinin sure okuyabilirmi diye bende okuyamam adetim dedim kvnin surati dustu
kv nin icine mi dogdu acaba insallah kuzum hamissindir evet cok istiyorlar ama bende bu durumdan cok rahatsiz oluyorum her firsatta da olmazki boyle offHım anladım canım aynen canm ama degısk bır ortam oldu nasıl hemen hamıle oldugumu dedı sankı ben hamıleyım gercekten bılıyoruz gıbı :) cok ısıyorlar be kuzum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?