- 8 Mayıs 2014
- 9.402
- 13.342
- 298
evet kaygılım bi de test yapmadan önce bi gerilim hali boşu boşuna stresbende sana katılıyorum o testlere güvenmiyorum bir daha paramı onlara boşa vermeyeceğim en güzeli gecikmeden min 3 4 gün sonra gidip kanda baktırmak :)
Yok bıtanem ona sınır olmadım otobuste sınır oldum onu anlatıyordum esıme :) evet canım bız hazırız mınık tospayı beklıyoruz tospa yavas hareket eder ya anca gelıyor sanırım keske mınık cıta falan deseydım
Esınde senın gonlunu hos tutmak ıstıyor sanırım ama mumkunse bız yemeyelım ama sımdı yıne ofıste sabah kahvaltı yapmamıstım mıdem bulanıyor bıse yemem lazım hemen ekmek arası brseyler yedım
kimsenin canı çekmesin hadi bakalım sizde dooooğru mutfağa zor değil yapmak bizde gelenektir 12 malzeme koyarız en azhadi yapın dağıtın
Yok bıtanem ona sınır olmadım otobuste sınır oldum onu anlatıyordum esıme :) evet canım bız hazırız mınık tospayı beklıyoruz tospa yavas hareket eder ya anca gelıyor sanırım keske mınık cıta falan deseydım
Esınde senın gonlunu hos tutmak ıstıyor sanırım ama mumkunse bız yemeyelım ama sımdı yıne ofıste sabah kahvaltı yapmamıstım mıdem bulanıyor bıse yemem lazım hemen ekmek arası brseyler yedım
senin gibi aç geldim işe şimdi tıkınıyorumPamukprncess sen naısl oldun tatlım
günaydınnnn testin negatif çıkmış ,olsun önümüzdeki aylara bakarız biz de .Ama adet olmaman da hala bir soru işareti kafalarda.Hayırlısı olsun
minik çıta yok yok bende dikkat ediyorum artık 4 gündür sabahları cornfleks süt yiyordum ama bugün geç kaldım o yüzden 1 poğaça yedim utanıyorum söylerken ama söz akşam öğlen hiç ekmek yemeyeceğim :)
'Ayyy inşallah gecikme değilde temeli gelmesin adet '
Rabbim sizlere nasip etsin
evt cnm adetıme 2 gun kala yapmıstım negatıftıGünaydın cnaım evet hala olmadım canım sen oncesınde tets yapmısmıydın pekı bende öyle dusunuyorum beklıyorum canım haftaya kadar beklerım
senin gibi aç geldim işe şimdi tıkınıyorumtatlım ayağım dersen normal daha tam iyi olmadı bana niye röntgene girmedin diye soruluyor sürekli doktora hamilelik düşünüyorum ortada henüz bişey yok dedim adam bi heyecan yaptı asla girme ultrasona bilmem ne bu ara sen aklımdasın işte nolacak gibisinden valla hiçbirimizin üzülmesini istemiyorum kendimde yumdan sonra yaşadığım şeyleri netten araştırdım hani sana da demiştim şu belirtilerin var mı diye aynen öyle vardı bende de ama kaptırmamak için olumsuzdur diyorum, aynen eşimde bunun için beni frenliyor garibim adam olacağına inansa da bana diyemiyor sonra üzülüyorum regl de diye
benimde basıma geldı pozıtıf gösterdi sonra bı tne daha yaptım oda negatıfti sonra nette arastırdım adet gunune yakınlasınca bazen silik cıkabılıyormusKizlar testlere guvenemememiz gerektiginin resmidir bu bakin arkadaşımin bu ikisi de ayni anda yapildi predictor negatif diyo 3 liralık test pozitif ☺ sonuc pozitif cikti tabi kanda ama predictor early bi de haa...MINIKKUS1 elisa__ Pamukprncess Lovely35 Mogami ve ben de dahil bütün testzedeler ☺☺
Kizlar testlere guvenemememiz gerektiginin resmidir bu bakin arkadaşımin bu ikisi de ayni anda yapildi predictor negatif diyo 3 liralık test pozitif ☺ sonuc pozitif cikti tabi kanda ama predictor early bi de haa...MINIKKUS1 elisa__ Pamukprncess Lovely35 Mogami ve ben de dahil bütün testzedeler ☺☺
ayyyyy olma canım ınsallah bende aynı beklıorum habıre gıdıp bakıorum yok gelen gıden bende de :) ınsallah hıc gelmesın kırmızılar 9 ay boyunca gelmesınlerrrrHayır canım sabah uyandım kesın adet oldum dedım gıttım hıcbırsey yok hıc adet olacakmıs gıbı dgeılım
Kizlar testlere guvenemememiz gerektiginin resmidir bu bakin arkadaşımin bu ikisi de ayni anda yapildi predictor negatif diyo 3 liralık test pozitif ☺ sonuc pozitif cikti tabi kanda ama predictor early bi de haa...MINIKKUS1 elisa__ Pamukprncess Lovely35 Mogami ve ben de dahil bütün testzedeler ☺☺
evt cnm adetıme 2 gun kala yapmıstım negatıftı
hatta ilk hamılelıgımde 9gun sonra kanda cıkmıstı
ayyyyy olma canım ınsallah bende aynı beklıorum habıre gıdıp bakıorum yok gelen gıden bende de :) ınsallah hıc gelmesın kırmızılar 9 ay boyunca gelmesınlerrrr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?