2014 ekim,kasim,aralik ve 2015 ocak,subat,mart,nisan,mayista hamile kalmak isteyenler

günaydınnnn testin negatif çıkmış ,olsun önümüzdeki aylara bakarız biz de .Ama adet olmaman da hala bir soru işareti kafalarda.Hayırlısı olsun

kimsenin canı çekmesin hadi bakalım sizde dooooğru mutfağa zor değil yapmak bizde gelenektir 12 malzeme koyarız en az hadi yapın dağıtın

bende yapıp dağıtmak istiyorum ama evde değilim gündüz bir de yarın bir mevlüt var oraya gideceğim ordada yapacaklar herkes yapıp veriyor sağolsun allah kabul etsin :):):)

minik çıta yok yok bende dikkat ediyorum artık 4 gündür sabahları cornfleks süt yiyordum ama bugün geç kaldım o yüzden 1 poğaça yedim utanıyorum söylerken ama söz akşam öğlen hiç ekmek yemeyeceğim :)

senin gibi aç geldim işe şimdi tıkınıyorum tatlım ayağım dersen normal daha tam iyi olmadı bana niye röntgene girmedin diye soruluyor sürekli doktora hamilelik düşünüyorum ortada henüz bişey yok dedim adam bi heyecan yaptı asla girme ultrasona bilmem ne bu ara sen aklımdasın işte nolacak gibisinden valla hiçbirimizin üzülmesini istemiyorum kendimde yumdan sonra yaşadığım şeyleri netten araştırdım hani sana da demiştim şu belirtilerin var mı diye aynen öyle vardı bende de ama kaptırmamak için olumsuzdur diyorum, aynen eşimde bunun için beni frenliyor garibim adam olacağına inansa da bana diyemiyor sonra üzülüyorum regl de diye

Aynen öyle gel mınık cıtam gel ben henuz etmıyorum adteı beklıyorum canım durumum bır bellı olsun ona gore hareket edecegım evet ekmek yememelıyız

bu arada arkadaşa bebiş görmeye gidecez maşşalh çok tatlı bi oğlu oldu o da uzun mu uzun 37 günlük 9 aylık elbise anca oluyor bende ona kendi gibi uzun tulum ve alt giysi falan aldım darısı bize E ELisa_ çıta deme bak sonu böyle olur sen aklıma getirdin vallaa

Kizlar testlere guvenemememiz gerektiginin resmidir bu bakin arkadaşımin bu ikisi de ayni anda yapildi predictor negatif diyo 3 liralık test pozitif ☺ sonuc pozitif cikti tabi kanda ama predictor early bi de haa... MINIKKUS1 elisa__ Pamukprncess Lovely35 Mogami ve ben de dahil bütün testzedeler ☺☺

Eklentiler

• PhotoGrid_1413397567210.webp
    7,8 KB · Görüntüleme: 55
Günaydın cnaım evet hala olmadım canım sen oncesınde tets yapmısmıydın pekı bende öyle dusunuyorum beklıyorum canım haftaya kadar beklerım
evt cnm adetıme 2 gun kala yapmıstım negatıftı
hatta ilk hamılelıgımde 9gun sonra kanda cıkmıstı

Anladım canım afıyet olsun netten arastırdıgında ne yazıyordu canım bızım o belırtılerde sagol canım dusundugun ıcın beklemedeyız bakalım benımkıde dıyor umuudum vardı dıyor ama dun tetsı gorunce umudum yok artık dıyor esımın umudunn kesılmesıne sevındım suprız yapacaktım zaten :)

benimde basıma geldı pozıtıf gösterdi sonra bı tne daha yaptım oda negatıfti sonra nette arastırdım adet gunune yakınlasınca bazen silik cıkabılıyormus

EVET BETİ KESİNLİKLE BENDE SİLİĞİ GÖRDÜM BU AY KAÇ GÜN ÖNCE SONRA BİR DAHA YAPTIM BİR ŞEY YOK ZATEN LOVELYDEN SONRA BU TESTLERİ TAMAMEN BIRAKTIM EN GÜZELİ ADET GEÇTİKTEN 4 5 GÜN SONRA KAN TESTİ :)

Valla kuzum bebıs sgalıcakla buyusun cıtada olsa gelsın hayırlı saglıklı bır sekılde selvı boylu bır oglum olur ne guzel

Hayır canım sabah uyandım kesın adet oldum dedım gıttım hıcbırsey yok hıc adet olacakmıs gıbı dgeılım
ayyyyy olma canım ınsallah bende aynı beklıorum habıre gıdıp bakıorum yok gelen gıden bende de :) ınsallah hıc gelmesın kırmızılar 9 ay boyunca gelmesınlerrrr

ayyyyy olma canım ınsallah bende aynı beklıorum habıre gıdıp bakıorum yok gelen gıden bende de :) ınsallah hıc gelmesın kırmızılar 9 ay boyunca gelmesınlerrrr

İnşallh canımsende olma kırmızlar bızden uzak olsunnnnn 9 ay boyunca

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…