Canim test yapmissin hayirlisi olsun ben o testlere inanmiyorum canim burda cift cizgi gorupte adet olanda oldu hata payi cok belki seninde bebis var gostermiyordur
elisam teşekkürler tatlım sen naptın test yaptın mıGünaydın herkese
cnm günaydın regl olmamıssın cnm inş olmassın bence 1 2 gundaha bekle olmassan gene test yap geç döllenme olabılıyor .. benım adetımden 4 gun gecınce cıktıYaptım canım negatıf ama hala gelen gıden yok analamadım bu ısı :) gunaydın canım
amaaaa kaygılım yaa hep kızıyorsun sen banakeşke beraberce de yiyebilsek
hayırlısı olsun canımda bişey sorcam önceden gebelik geçirdimiydin
elisam bildirimden açmadan önce umarım güzel bi habe vermiştir dedim, :)testler artık hep yanlış arkadaşım hamiş 2 aylık test yapıyor onda hala negatif düşünsene, kimi de yapıyor testi,bana oldu bu, pozitif ama kanda negatif sıkıntılı şu test işi pazartesi kan ver tatlım gelmezse :)Yaptım canım negatıf ama hala gelen gıden yok analamadım bu ısı :) gunaydın canım
evet geçmiş yum hadi hayırlı olsun beraberce atlattık sanırım benim salıydı galiba :) sonuç iyi olur umarım
elisam bildirimden açmadan önce umarım güzel bi habe vermiştir dedim, :)testler artık hep yanlış arkadaşım hamiş 2 aylık test yapıyor onda hala negatif düşünsene, kimi de yapıyor testi,bana oldu bu, pozitif ama kanda negatif sıkıntılı şu test işi pazartesi kan ver tatlım gelmezse :)
cnm günaydın regl olmamıssın cnm inş olmassın bence 1 2 gundaha bekle olmassan gene test yap geç döllenme olabılıyor .. benım adetımden 4 gun gecınce cıktı
elisam bildirimden açmadan önce umarım güzel bi habe vermiştir dedim, :)testler artık hep yanlış arkadaşım hamiş 2 aylık test yapıyor onda hala negatif düşünsene, kimi de yapıyor testi,bana oldu bu, pozitif ama kanda negatif sıkıntılı şu test işi pazartesi kan ver tatlım gelmezse :)
bende sana katılıyorum o testlere güvenmiyorum bir daha paramı onlara boşa vermeyeceğim en güzeli gecikmeden min 3 4 gün sonra gidip kanda baktırmak :)
E elisa günaydın canım :) bu yumurtaların bize yaptığıbe negatifi erken gebelik testinde gördüm ayrıca batım geçti demem için bugünden sonrasını gecikme olarak sayıyorum o yüzden daha bıraktım kırmızılar gelsin :) ama senin ilk defa bu kadar gecikme oldu stres yapma sakın inşallah bebiştendir tek dileğimiz o biliyorsun :)
Günaydın tatlım ayyy hıc sorma canım ya dengemz sastı :) ben normal test aldım yaptım canım evet canım bugunden sonra sayalım gecıkmelerı benımılk defa oldu cannım stres yapmıyorum canım ıcımde rahatlık var ınsalah bebıstendır benımde gonlumden gecen o sabah bırseye sınır oldum esımle telde konusuyoruz sen sakın ol ıcındekıne yansıtma sorunları dıyorçok hosuma gıttı dedım bu adamdan gayet ıyı baba olur
kimsenin canı çekmesin hadi bakalım sizde dooooğru mutfağa zor değil yapmak bizde gelenektir 12 malzeme koyarız en azsana kızar mıyım hiç ben :) canımız çekerse diye diyorum hadi benim pis boğaz canı çeksinde hamişlerin çekmesin :):)
buna sinir mi oldun ne güzel bir şey eşinin böyle düşünmesi :) anneler babalar hazır :) eşimde bana akşam diyor ki canın ne çekiyorsa ye illa bebiş olmasına gerek yokteselliye bak
benim 29-30benımde pazartesiydi galıba:) ınsallah gelır su cocuklar :) Adet dongun nasıl benım 30 du ama bu sefer erken yumurtladım ben sankı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?