2014 ekim,kasim,aralik ve 2015 ocak,subat,mart,nisan,mayista hamile kalmak isteyenler

Canim test yapmissin hayirlisi olsun ben o testlere inanmiyorum canim burda cift cizgi gorupte adet olanda oldu hata payi cok belki seninde bebis var gostermiyordur

Olabılır canım sekerpancarımda öyle söyledı hayırlısı kuzum cıkmayadabılıyor bekleyecegım haftaya kadar hala olmazsam direk kana giderim

Kızlar gunaydın hepınıze
ben hala adet olmadım benım gıbı olan varmı kızlar adetten 2 sonra test yapıp negatıfı gorup daha sonra pozıtıfı goren
Hıc adet olacakmıs gıbı degılım

Yaptım canım negatıf ama hala gelen gıden yok analamadım bu ısı :) gunaydın canım
elisam bildirimden açmadan önce umarım güzel bi habe vermiştir dedim, :)testler artık hep yanlış arkadaşım hamiş 2 aylık test yapıyor onda hala negatif düşünsene, kimi de yapıyor testi,bana oldu bu, pozitif ama kanda negatif sıkıntılı şu test işi pazartesi kan ver tatlım gelmezse :)

evet geçmiş yum hadi hayırlı olsun beraberce atlattık sanırım benim salıydı galiba :) sonuç iyi olur umarım

benımde pazartesiydi galıba:) ınsallah gelır su cocuklar :) Adet dongun nasıl benım 30 du ama bu sefer erken yumurtladım ben sankı

bende sana katılıyorum o testlere güvenmiyorum bir daha paramı onlara boşa vermeyeceğim en güzeli gecikmeden min 3 4 gün sonra gidip kanda baktırmak :)

cnm günaydın regl olmamıssın cnm inş olmassın bence 1 2 gundaha bekle olmassan gene test yap geç döllenme olabılıyor .. benım adetımden 4 gun gecınce cıktı

Günaydın cnaım evet hala olmadım canım sen oncesınde tets yapmısmıydın pekı bende öyle dusunuyorum beklıyorum canım haftaya kadar beklerım

Ahh canım keske verebılseydım Haklısın canım benım hıc guven yok öyle yaparım canım benım mecbur bekleyecegım hayırlısı olsun :)

bende sana katılıyorum o testlere güvenmiyorum bir daha paramı onlara boşa vermeyeceğim en güzeli gecikmeden min 3 4 gün sonra gidip kanda baktırmak :)

Kesınlıkle canım para bosa gıdıyor bırde oyle komık rakam olmuskı 3.70 tl ye aldım :)

E elisa günaydın canım :) bu yumurtaların bize yaptığı be negatifi erken gebelik testinde gördüm ayrıca batım geçti demem için bugünden sonrasını gecikme olarak sayıyorum o yüzden daha bıraktım kırmızılar gelsin :) ama senin ilk defa bu kadar gecikme oldu stres yapma sakın inşallah bebiştendir tek dileğimiz o biliyorsun :)

Günaydın tatlım ayyy hıc sorma canım ya dengemz sastı :) ben normal test aldım yaptım canım evet canım bugunden sonra sayalım gecıkmelerı benımılk defa oldu cannım stres yapmıyorum canım ıcımde rahatlık var ınsalah bebıstendır benımde gonlumden gecen o sabah bırseye sınır oldum esımle telde konusuyoruz sen sakın ol ıcındekıne yansıtma sorunları dıyor çok hosuma gıttı dedım bu adamdan gayet ıyı baba olur

buna sinir mi oldun ne güzel bir şey eşinin böyle düşünmesi :) anneler babalar hazır :) eşimde bana akşam diyor ki canın ne çekiyorsa ye illa bebiş olmasına gerek yok teselliye bak

buna sinir mi oldun ne güzel bir şey eşinin böyle düşünmesi :) anneler babalar hazır :) eşimde bana akşam diyor ki canın ne çekiyorsa ye illa bebiş olmasına gerek yok teselliye bak

Yok bıtanem ona sınır olmadım otobuste sınır oldum onu anlatıyordum esıme :) evet canım bız hazırız mınık tospayı beklıyoruz tospa yavas hareket eder ya anca gelıyor sanırım keske mınık cıta falan deseydım
Esınde senın gonlunu hos tutmak ıstıyor sanırım ama mumkunse bız yemeyelım ama sımdı yıne ofıste sabah kahvaltı yapmamıstım mıdem bulanıyor bıse yemem lazım hemen ekmek arası brseyler yedım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…