günaydın nasılsın canımGünaydın kimler burada bakalm
günaydın nasılsın canım
iyi diyelim iyi olsun canım ya çk şükür...dün adet oldum bende 26. gün 2 gün oynadı sadece erkencik oldu...dünde netten randevu aldım...ilk gebeliğimdeki dktra gitcem yalnız sana danışayım dedim .mol gebelik geçirdik ya benim merak ettiğim ve dktordan istediğim yumurtalıklarımın ne durumda olduğu doktora ne demem lazım nasıl kontrol ediyrlar bide adetim bittikten snra gitcemGünaydın canm naslsın bende seni merak ediyordum
iyi diyelim iyi olsun canım ya çk şükür...dün adet oldum bende 26. gün 2 gün oynadı sadece erkencik oldu...dünde netten randevu aldım...ilk gebeliğimdeki dktra gitcem yalnız sana danışayım dedim .mol gebelik geçirdik ya benim merak ettiğim ve dktordan istediğim yumurtalıklarımın ne durumda olduğu doktora ne demem lazım nasıl kontrol ediyrlar bide adetim bittikten snra gitcem
anladım canım sağl doktorun insafına kalmış artık....çünkü daha hiç kontrol olmadım öyle...adetken diyorsun ama ben bir ilk, adetim bitince gitmek zorundayım sıkıntı olmasın eğer öyle uygun görürse diğer aya giderim artık...başka şekilde kntrol eder belki...ya ben netten yine baktım bu mollerle ilgilide bu kk kulübünde doktorum teki şey yazmış 6 ay bekleyin 6 ayda deneyin olmazsa tüp bebek yaptırın die...sonra bi yerde okudum kadınların yumurtalıklarından kaynaklanıyrmuş bu mol ve sadece mikroenjeksiyon yöntemi kullanılıyomuş takıldı aklıma içim içimi kemireceğine doktora giderim daha iyiSnladm canm sera öncelikle için rahatlasn diye adetin 3 günü yapılan hormon testlerini yaptır mutlaka oradan yumurtalık durumunu anlatabiliyor kar bende yaptırdım 2 ay önce çok rahatladm ultrasyonlada bakıp anlıyorlar oda daha çok yeni korunmayı bıraktım belki dene birkaç ay der ama sen yinede söyle ben bebek istiyorum rtin bir kontrol amaçlı geldim yumurtalıkta rahimde bir sıkıntı varmı de inşallah bakar canm içini ferah tut
GÜNAYDIN KIZLAR CUMANIN BEREKETİ ÜZERİMİZE OLSUN..
CANIM GÜNAYDI N ..boş gebelik geçirdiğini mutlaka söyle dr ona göre seni yönlendiri zaten..benim korku var sıkıntı var acaba dee..anladım canım sağl doktorun insafına kalmış artık....çünkü daha hiç kontrol olmadım öyle...adetken diyorsun ama ben bir ilk, adetim bitince gitmek zorundayım sıkıntı olmasın eğer öyle uygun görürse diğer aya giderim artık...başka şekilde kntrol eder belki...ya ben netten yine baktım bu mollerle ilgilide bu kk kulübünde doktorum teki şey yazmış 6 ay bekleyin 6 ayda deneyin olmazsa tüp bebek yaptırın die...sonra bi yerde okudum kadınların yumurtalıklarından kaynaklanıyrmuş bu mol ve sadece mikroenjeksiyon yöntemi kullanılıyomuş takıldı aklıma içim içimi kemireceğine doktora giderim daha iyi
pardon canim 5 gun erken deyince sevinmistim zaten sonrasinda butun yazilari okuyunca hamile olmadiginu anladim biseh de yazamadiminsalla bu ayda hamis oluruzYok kürtaj oldum eylülde
csnim cok gecmis olsun rabbim tez zamanda bebisi kucagina versin ilk bebegimi bende kurtaj olmustum iki kizim var insallah saglikli bebislerin olurYok kürtaj oldum eylülde
Günaydınnnnnngünaydın kızlarr :)
amaaaa kaygılım yaa hep kızıyorsun sen banakız kız kızıyorum dün künefe bugün aşure demeyin bunları hamişler varr :)hamişler var vi de canı çeken kaygılı var
elisam teşekkürler tatlım sen naptın test yaptın mıHadi bakalım Alla kabul etsin canım ınsallah sıfa olur :) sabahları ac karnına ılık suya bal karıstır ıc canım
ateşin kaçtı önceki günler tatlım benim yum da bitti 36.2 ile yum çatladı şu an 36.5, ve o gaz sorunu kabızlık bende de var çok feci dün o kadar kastım ki pembe leke geldiGunaydin hanimlar ben bir tuhafim bugun ya 3 gundur icimde volkanlar patlaiyor afedersiniz ama cok kotu gaz var sabah yuruyemesim bile kabizlik yok fakat cok fazla gaz var niye olduki ya oyle farkli birseyde yemedim :) bu arda atesim bugun 36.3 cikti benim yumurtlama isi bitti galiba
35.7 ye dustu son 3 gundurde 36.3 olduateşin kaçtı önceki günler tatlım benim yum da bitti 36.2 ile yum çatladı şu an 36.5, ve o gaz sorunu kabızlık bende de var çok feci dün o kadar kastım ki pembe leke geldi
evet geçmiş yum hadi hayırlı olsun beraberce atlattık sanırım benim salıydı galiba :) sonuç iyi olur umarım35.7 ye dustu son 3 gundurde 36.3 oldu
Hayırlısı neyse o olsun cnm.biraz daha bekle adet olmazsan tekrar test yaparsın yada kanda baktırırsın canımız sağolsun olmazsa birdahaki sefere inşaallah
Var mi gelen giden
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?