2014 ekim,kasim,aralik ve 2015 ocak,subat,mart,nisan,mayista hamile kalmak isteyenler

bende yapıp dağıtmak istiyorum ama evde değilim gündüz bir de yarın bir mevlüt var oraya gideceğim ordada yapacaklar herkes yapıp veriyor sağolsun allah kabul etsin :):):)
evet canım yapanşarın allah kabul etsin kaygılım sen nerdeydin il olarak

beni de bebetime yanıltmıştı haberinizz olaaa aynene testlere güvenerekk sevinmeyin üzülmeyin, kanda görene kadr sağol beti bilgin için, bende ultra hassas test var laboquıck yumdan 5 gün sonrasını bilir diye onda da inanmıyorum da hani kendimi tutup yapmasam daha iyi sanki

bet o 3 liralık testin adı neydi, arkadaşına hayırlı olsun bu arada sağlıklı bi bebişi olsun inş :)

Günaydın ve hayırlı cumalar herkese, topikteki testzedeler giderek artıyor, sanırım artık test mest kullanmayacak kimse, ama bu kadar yanıltıcı olmasına gerçekten anlam veremiyorum.Allah bu mübarek günde gönlünüzden geçeni önünüze koysun inşallah...

işte gaz, baş ağrısı, sersemlik, uyuma isteği falan tatlım :)

Allahım böyle tatlı şeker pancarımın dularını kabul etsin bize ettiği duaların kat be katını kendine de döndürsün :):)

kızlar bulabılıosanız miratech bulun o gösterıyo hata da verdını gormedım pek

Ben ov yapmıyorum ama benım pek gecmez gunum her zamankı gıbı yumurtladım beklıyelım bakalım ınsalah guzel haberler alırız
ınsallah bende ovu yapmadım dırek yumurta takıbı oldum ultrasonda gördum 21. gun catladı yumurtam :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…