- 8 Mayıs 2014
- 9.402
- 13.342
- 298
evet canım yapanşarın allah kabul etsin kaygılım sen nerdeydin il olarakbende yapıp dağıtmak istiyorum ama evde değilim gündüz bir de yarın bir mevlüt var oraya gideceğim ordada yapacaklar herkes yapıp veriyor sağolsun allah kabul etsin :):):)
aminnnnn ben yarın kesın sonucu ogrenecem hamılemıyım dııl mıyım :)İnşallh canımsende olma kırmızlar bızden uzak olsunnnnn 9 ay boyunca
beni de bebetime yanıltmıştı haberinizz olaaaKizlar testlere guvenemememiz gerektiginin resmidir bu bakin arkadaşımin bu ikisi de ayni anda yapildi predictor negatif diyo 3 liralık test pozitif ☺ sonuc pozitif cikti tabi kanda ama predictor early bi de haa...MINIKKUS1 elisa__ Pamukprncess @Lovely35 @Mogami ve ben de dahil bütün testzedeler ☺☺
bet o 3 liralık testin adı neydi, arkadaşına hayırlı olsun bu arada sağlıklı bi bebişi olsun inş :)Kizlar testlere guvenemememiz gerektiginin resmidir bu bakin arkadaşımin bu ikisi de ayni anda yapildi predictor negatif diyo 3 liralık test pozitif ☺ sonuc pozitif cikti tabi kanda ama predictor early bi de haa...MINIKKUS1 elisa__ Pamukprncess @Lovely35 @Mogami ve ben de dahil bütün testzedeler ☺☺
evet o halde beraber bekleyıp takıp edelım:)benim 29-30beraber gidiyoz desene
evet canım yapanşarın allah kabul etsin kaygılım sen nerdeydin il olarak
senın kaçıncı gununHaklısıın canım haftaya kadar bekleyecegım olmazsam dırekkana gıdecegım
işte gaz, baş ağrısı, sersemlik, uyuma isteği falan tatlım :)Anladım canım afıyet olsun netten arastırdıgında ne yazıyordu canım bızım o belırtılerde sagol canım dusundugun ıcın beklemedeyız bakalım benımkıde dıyor umuudum vardı dıyor ama dun tetsı gorunce umudum yok artık dıyor esımın umudunn kesılmesıne sevındım suprız yapacaktım zaten :)
amin :) hi! my name is kaygılı ı'm from istanbulküçükken böyle derdik ya derslerde :)
bende senın gıbıyım ama acaba cok erken mı dıyorum yanı psıkolojıkmı dıyorum bılemedımişte gaz, baş ağrısı, sersemlik, uyuma isteği falan tatlım :)
Günaydın ve hayırlı cumalar herkese, topikteki testzedeler giderek artıyor, sanırım artık test mest kullanmayacak kimse, ama bu kadar yanıltıcı olmasına gerçekten anlam veremiyorum.Allah bu mübarek günde gönlünüzden geçeni önünüze koysun inşallah...
senın kaçıncı gunun
işte gaz, baş ağrısı, sersemlik, uyuma isteği falan tatlım :)
benımde 3. gunum ama adetımın 37. gunu gec yumurtladım bırazBugun 3 gunum senın
benımde 3. gunum ama adetımın 37. gunu gec yumurtladım bıraz
bekle cnm 2 3 daha sonra kana gıtmedem test yapabılırsın evdeIcım rahattı dahada rahatladım canım en ıyısı beklemek kanda baktırmak sanırım
ınsallah bende ovu yapmadım dırek yumurta takıbı oldum ultrasonda gördum 21. gun catladı yumurtam :)Ben ov yapmıyorum ama benım pek gecmez gunum her zamankı gıbı yumurtladım beklıyelım bakalım ınsalah guzel haberler alırız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?